Macaulay Culkin verloor miljoenen door deze iconische tv-show drie keer af te wijzen

Inhoudsopgave:

Macaulay Culkin verloor miljoenen door deze iconische tv-show drie keer af te wijzen
Macaulay Culkin verloor miljoenen door deze iconische tv-show drie keer af te wijzen
Anonim

De carrière van Macaulay Culkin is zonder twijfel anders dan alle andere. We kunnen ons niet eens voorstellen wat hij doormaakte tijdens zijn jeugd, zijn carrière ging eigenlijk in omgekeerde volgorde, klaar tijdens zijn jeugdfase.

Toen hij vier jaar oud was, stond hij al op het podium om theaterwerk te doen. In 1990 kreeg hij als tienjarige een rol die zijn carrière veranderde in 'Home Alone'. Hij verdiende geld als 12-jarige waar de meesten van ons alleen maar van kunnen dromen, en verdiende $ 4,5 miljoen voor het vervolg op ' Home Alone' in 1992.

In 1994 verliet hij de gekke levensstijl, koos hij voor een normaal leven en ging hij terug naar school. In de ogen van velen was zijn carrière nooit meer hetzelfde toen hij vertrok.

Dat betekent echter niet dat er onderweg niet meerdere aanbiedingen waren, sommige opmerkelijker dan andere. Volgens zijn podcast-interview met Joe Rogan vond er in de jaren 2000 een bepaald aanbod plaats om in een iconische CBS-show te verschijnen.

Hij kreeg de rol niet één keer aangeboden, niet eens twee keer, maar drie keer! Terugkijkend zou Culkin er spijt van kunnen krijgen dat hij de kans de rug heeft toegekeerd, gezien het succes van de show.

We zullen de details bekijken waarom Culkin nee zei en wat er had kunnen zijn als hij had geaccepteerd. Daarnaast onderzoeken we zijn leven tegenwoordig.

De cast verdiende enorm veel geld

De show in kwestie is niemand minder dan 'The Big Bang Theory'. Wat het salaris betreft, is het duidelijk dat Culkin het gemist heeft. Vanaf de eerste aflevering hadden de hoofdpersonen $ 60.000 in hun zak, hoewel dat aantal gaandeweg dramatisch zou toenemen tot zes cijfers en later in de miljoenen.

Tijdens seizoen acht en negen liep Jim Parsons voorop met een coole $1.2 miljoen per aflevering, terwijl mensen als Johnny Galecki en Kaley Cuoco ook een salaris van zeven cijfers zouden krijgen. Zonder twijfel, gezien de sterrenkracht van Culkin, zou zijn lange levensduur in de show hebben geresulteerd in een vergelijkbaar salaris.

Culkin is zich er terdege van bewust dat hij financieel misliep: "Ik zou nu honderden miljoenen dollars hebben als ik dat optreden zou doen", zei Culkin. "Maar tegelijkertijd zou ik mijn hoofd tegen de muur slaan."

Hoewel het geld geweldig was, was het het verhaal waar Culkin in het begin niet in geïnvesteerd had.

Culkin zat niet in het script

Op dit moment was de show nog lang niet het iconische programma geworden dat we vandaag kennen. In werkelijkheid was Culkin niet onder de indruk van het verhaal en de pitch. Het kwam destijds niet als een opmerkelijk project over.

"Ik zei nee. Het was een beetje zoals de toonhoogte was: 'Oké, deze twee astrofysicus-nerds en een mooi meisje wonen bij hen. Yoinks!' Dat was de toonhoogte. Ze hadden zoiets van, ' We zullen een paar echte natuurkundigen krijgen om de wiskunde te doen, ' maar ik dacht: 'Ja, ik ben cool, bedankt."

De aanbiedingen stopten daar niet en volgens de kinderster was het netwerk erg volhardend met hun aanbiedingen, toen kwamen ze weer bij me terug en ik zei: 'Nee, nee, nee. Nogmaals, gevleid, maar nee.' Toen kwamen ze weer naar me toe, en zelfs mijn manager draaide mijn arm om.”

Het is interessant om te bedenken wat had kunnen zijn en welke rol Chuck Lorre in gedachten had - misschien had Culkin als Leonard een interessant concept kunnen zijn. In werkelijkheid kunnen we ons echt niemand anders in de rol van Sheldon voorstellen, afgezien van Jim Parsons.

Ondanks de afwijzing gaat het tegenwoordig prima met Culkin. Hij slaat een andere weg in terwijl hij onlangs een nieuw hoofdstuk in zijn leven ingaat.

Vaderschap & Podcast Wereld

Hij nam een andere weg en een die veel celebs inslaan, en betrad de wereld van podcasting, met zijn 'Bunny Years'-show. Nu is het programma in 2021 afgenomen, hoewel hij in het begin een aantal geweldige gasten had, waaronder Tony Hawk en Bob Saget.

Wat zijn persoonlijke leven betreft, dat lijkt prima te gaan. Culkin betrad half april de wereld van het vaderschap en verwelkomde dochter Dakota Song Culkin in de wereld.

Het is moeilijk te geloven, maar de acteur is tegenwoordig 40. De meeste van zijn credits in de afgelopen jaren kwamen als Mickey op 'American Horror Story'. Nog geen woord over een mogelijke film- of tv-rol, wie weet of hij deze keer wel twee keer zal nadenken over een sitcom na het succes van 'Big Bang'.

Wat we wel zeker weten, is dat hij het recht heeft verdiend om selectief te zijn met wat hij wel en niet wil doen.

Aanbevolen: