Kaley Cuoco verpestte deze stunt in 'The Flight Attendant

Inhoudsopgave:

Kaley Cuoco verpestte deze stunt in 'The Flight Attendant
Kaley Cuoco verpestte deze stunt in 'The Flight Attendant
Anonim

Kaley Cuoco heeft een lange weg afgelegd sinds ze Penny speelde, haar doorbraakrol in The Big Bang Theory. Een tijdje had ze ook te lijden onder Jennifer Aniston's langdurige strijd met het feit dat ze opgesloten zat in haar Friends-personage. Maar met de release van de 2020 HBO Max-serie The Flight Attendant heeft Cuoco bewezen dat ze behoorlijk wat bereik heeft. Hier speelt de 35-jarige alcoholische stewardess, Cassie Bowden, die verstrikt is geraakt in een moordmysterie. Het is een donkerder personage, ver verwijderd van de sprankelende Penny die de actrice in het echte leven belichaamt.

Critici zeggen dat het Cuoco is die haar uit haar comfortzone ha alt. En we waren het er niet meer mee eens. Cassie en Penny delen misschien de liefde voor een leuk avondje uit, maar de emotionele complexiteit van de eerste daagde de actrice uit om te pronken met haar acteerprestaties. Ze opende ook over dramatische gebeurtenissen op de set, waaronder het in brand steken van haar haar in een Italiaanse club. Dan was er dit incident dat alleen maar bewijst dat ze toegewijd is om een rommelige dronkaard te spelen - haar voet "brekend" tijdens een intense scène. Dit is wat er echt is gebeurd.

Film 'The Flight Attendant'

De stewardess is op meerdere locaties gefilmd. Ze schoten scènes in New York City, Bangkok en Rome. Cuoco documenteerde een aantal leuke foto's achter de schermen voor haar 5,7 miljoen volgers op Instagram, waaronder haar 34e verjaardag in Bangkok. Ze deelde een video van een verrassingsfeestje voor de verjaardag van de crew van de show. "Dit was misschien wel de coolste verjaardag tot nu toe. Ik werd 34 voor de camera terwijl ik onze laatste TFA Bangkok-scène fotografeerde met uitzicht op de skyline van Thailand, omringd door extreme steun en liefde", schreef ze in het bijschrift.

De cast had ook hun Thanksgiving samen in Thailand. Ze zagen eruit als één grote gelukkige familie op een foto die door de actrice werd geplaatst."Thanksgiving-diner in Thailand!!! Ik ben zo dankbaar voor deze hardwerkende cast en crew! Ik hou van ze en voel me zo gelukkig om samen op deze internationale vlucht te zijn", schreef Cuoco over de ervaring. De productie begon in november 2019, maar werd in maart 2020 gepauzeerd vanwege de pandemie. Ze zaten midden in de opnames van aflevering 6. De opnames werden eind augustus 2020 hervat en drie maanden later werd de achtdelige thriller uitgezonden.

De stunt die Kaley Cuoco's voet "brak"

Je zou denken dat het spelen van een stewardess geen gevaarlijke stunts met zich mee zou brengen. Maar Cassie Bowden van Imperial Airlines is een uitzondering. "Er is een scène waarin Cassie geacht wordt een ijsemmer door een gang te trappen. Mij werd verteld dat ik er niet echt tegenaan mocht trappen, maar dat deed ik wel," zei Cuoco over de stunt waarbij haar voet gewond raakte. "Mijn voet bloedde en ik dacht dat ik hem gebroken had! Ik was duidelijk erg toegewijd aan de scène."

In dit geval was het niet het soort stunt waarvoor per se een stuntdubbel nodig was. Het lijkt helemaal geen riskante daad. Zoals de actrice zei, was ze gewoon heel diep in de scène en gelukkig brak ze haar voet niet echt. Maar het was het waard. Al die passie kwam goed tot uiting in de aflevering. Het is een van de momenten waarop iedereen die The Big Bang Theory van begin tot eind heeft gevolgd, zou zeggen: "Ja, dit is Penny niet meer."

Het succes van 'The Flight Attendant'

Cuoco's bijna gebroken voet heeft The Flight Attendant misschien zelfs geholpen om tonnen prijzen en erkenningen binnen te halen. Onder hen zijn 9 Primetime Emmy Award-nominaties voor de show, waaronder Outstanding Lead Actress In A Comedy Series voor Cuoco en Outstanding Supporting Actress in A Comedy Series voor Rosie Perez, die Megan Briscoe speelt, Cassie's vriend en hoofd van het cabinepersoneel. Laten we hopen dat ze winnen tijdens de komende ceremonie in 2021 op 20 september.

De show werd ook genomineerd voor Beste Televisieserie - Musical of Komedie bij de Golden Globes 2021. Toen was Cuoco genomineerd voor Beste Prestaties door een Actrice in een Televisieserie - Musical of Comedy. De actrice nam de prijs niet mee naar huis, maar haar hilarische reactie won de harten van haar fans. Ze plaatste een foto waarop ze op de keukenvloer zit, nog steeds gekleed in haar elegante Oscar de la Renta-jurk en een tiara terwijl ze zich tegoed doet aan een taart, een fles wijn en pizza. Ze onderschrift: “ik wil graag bedanken…laat maar !!”

De prijs werd uitgereikt aan Schitt's Creek-ster Catherine O'Hara naar wie Cuoco opkijkt. "Iedereen die mij kent, weet wat dit moment voor mij betekende. Ik heb eindelijk mijn comedy-koningin catherineohara ontmoet en ze is alles wat ik had gehoopt en gedroomd", schreef Cuoco naast een foto van haar met O'Hara, een paar dagen voor de Golden Globes. Wie weet, met de bevestiging van een seizoen 2 voor The Flight Attendant, misschien wint Cuoco volgend seizoen de prijs.

Aanbevolen: