Is seizoen 2 van 'The Flight Attendant' beter dan seizoen 1?

Inhoudsopgave:

Is seizoen 2 van 'The Flight Attendant' beter dan seizoen 1?
Is seizoen 2 van 'The Flight Attendant' beter dan seizoen 1?
Anonim

HBO Max heeft het met hun aanbod van het park geslagen en ze hebben de afgelopen jaren enorme vooruitgang geboekt. Netflix loopt nog steeds voorop, maar HBO doet alles en nog wat om het goed te maken, inclusief fans geweldige shows brengen zoals The Flight Attendant.

Onder leiding van Kaley Cuoco houden mensen van de show sinds het een paar jaar geleden zijn debuut maakte. De show heeft veel lovende kritieken gekregen, wat de moeilijk te filmen scènes de moeite waard maakt.

Fans genieten van seizoen twee, maar is het beter dan seizoen één? Laten we eens kijken en zien!

'The Flight Attendant' debuteerde in 2020

The Flight Attendant van 2020 was een serie die mensen echt verraste. Het bronmateriaal was succesvol genoeg, maar niemand wist zeker hoe goed het naar het kleine scherm zou worden vertaald.

Met Kaley Cuoco die de leiding nam, kwam alles perfect samen voor de show. Dat eerste seizoen was een enorm succes en plotseling konden mensen niet stoppen met zoemen over The Flight Attendant.

Toen hij met Collider sprak over de lovende kritieken die seizoen één ontving, zei Cuoco: "Daar zijn geen woorden voor. Ik heb hiermee een risico genomen, zoveel jaren geleden. Ik vond het boek. Ik kwam van een sitcom waar iedereen me van kende, en ik dacht: "Oké, dit is mijn nieuwe onderneming, en ik word ofwel geaccepteerd, en ze zullen het leuk vinden, of ik ga met het schip ten onder, want dit gaat het is allemaal mijn schuld." En ik kon niet geloven hoeveel mensen het accepteerden en er dol op waren."

Dankzij het succes van seizoen één heeft het netwerk de show wijselijk teruggebracht om het verhaal voort te zetten.

Seizoen twee net in première

Fans genieten momenteel volop van seizoen twee, en er was veel druk op het seizoen om de hype die seizoen één veroorzaakte waar te maken.

Op de vraag waar ze het meest nerveus over was voor seizoen twee, zei Cuoco dat ze zich vooral zorgen maakte over de ontvangst van de show.

"Oh, ik was doodsbang. Het kostte me zeker veel gesprekken om volledig aan boord te komen. Ik was er echt nerveus over vanwege dat exacte ding. Ik dacht: "Jongens, we zijn weggekomen met het. Laten we gaan. Laat het. Laten we verder gaan met ons leven. We zijn zo trots, en dat is het." Ik was doodsbang. Het was goed, en we hebben de lat echt hoog gelegd. Maar het is wild, waarmee we terugkwamen is groter en beter, ik voel me vertienvoudigd. De reikwijdte is enorm. We hebben geweldige nieuwe personages "Ik speel vijf Cassies. The Mind Palace is van een heel ander niveau. We hebben dit seizoen heel, heel hard gezwaaid", zei ze.

Tot nu toe is er veel gepraat over seizoen twee, en mensen vragen zich af of het al beter is dan seizoen één.

Is het beter dan seizoen één?

Dus, is seizoen twee van The Flight Attendant beter dan seizoen één? Vanaf nu heeft seizoen één een hogere rating op Rotten Tomatoes. De critici en het publiek scoren gemiddeld 82% voor seizoen één, en gemiddeld 79,5% voor seizoen twee.

Aangezien seizoen twee nog steeds veel afleveringen heeft om uit te zenden, is het mogelijk dat het voorbij seizoen één sluipt en bewijst dat het over het algemeen beter is. De tijd zal het leren, maar we zullen dat gemiddelde zeker in de gaten houden.

Een ding om op te merken over de scores is dat het publiek seizoen twee lijkt te verkiezen boven seizoen één, wat enorm is. De meningen van critici zijn belangrijk, maar het publiek is degene die de show op de lange termijn gaande houdt.

Natuurlijk vragen fans om een derde seizoen, maar dit is iets waar Cuoco wil dat mensen de pauze oppompen.

"Nee. Nee. Nee. Dit moest echt één seizoen zijn, en toen deden we dit geweldige tweede seizoen. Ik kan je verzekeren, je bent niet de eerste die me dit vraagt. Het is erg vleiend dat mensen denken zelfs dat er sprake zou kunnen zijn van een derde seizoen. Ik wil zien hoe het wordt ontvangen. Ik wil na de première zien hoe het werkt en wat de mensen zeggen. Ik heb even een adempauze nodig. Ik heb er vijf gespeeld. van mezelf, en ik zou niet snel met mezelf willen werken, "zei ze.

Seizoen twee van The Flight Attendant doet grote dingen, dus ik hoop dat het beter zal worden naarmate het naar de finale gaat.

Aanbevolen: