Waarom Kaley Cuoco zoveel worstelde met deze scène uit 'The Flight Attendant

Inhoudsopgave:

Waarom Kaley Cuoco zoveel worstelde met deze scène uit 'The Flight Attendant
Waarom Kaley Cuoco zoveel worstelde met deze scène uit 'The Flight Attendant
Anonim

Kaley Cuoco vestigde zichzelf als een erkende acteur op de A-lijst met haar 12-jarige periode als Penny in The Big Bang Theory. Dat waren de onstuimige dagen voor haar als betaalde professional, toen ze een ongelooflijke $ 1 miljoen per aflevering van de CBS-sitcom begon te verdienen.

Sinds het einde van de serie in 2019 is Cuoco haar acteercarrière blijven ontwikkelen. Ze vertolkt de hoofdpersoon in het DC-geanimeerde superheldendrama, Harley Quinn op HBO Max. Ze filmt momenteel ook een actie-komediefilm genaamd The Man from Toronto, samen met Kevin Hart en Woody Harrelson.

Het meest opvallende is dat de 35-jarige ook de hoofdrol speelt in de thrillerserie genaamd The Flight Attendant, die ook wordt gestreamd op HBO Max. Dit is absoluut een veel intensere ervaring dan ze gewend was op Big Bang, zoals blijkt uit de moeilijkheid die ze doorstond bij het opnemen van een intieme scène in de nieuwe show.

Primaire drijvende kracht

De IMDb-synopsis voor The Flight Attendant luidt: 'Een roekeloze stewardess met een alcoholprobleem wordt wakker in het verkeerde hotel, in het verkeerde bed, met een dode man - en geen idee wat er is gebeurd. Omdat ze niet in staat is om de nacht in elkaar te passen, begint ze zich af te vragen of zij de moordenaar zou kunnen zijn.'

De show is ontwikkeld voor HBO Max door scenarioschrijver Steve Yockey, die het verhaal uit de roman van 2018 van de Armeens-Amerikaanse auteur Chris Bohjalian heeft overgenomen. Het is het eerste grote project dat Cuoco heeft ondernomen als de belangrijkste drijvende kracht: in 2017, toen haar ambtstermijn op Big Bang ten einde liep, lanceerde ze haar eigen productiebedrijf en koos ze snel de rechten voor de roman.

Kort na de geboorte van haar Yes, Norman Productions tekende het bedrijf een algehele deal met Warner Bros. TV, de overkoepelende studio die verantwoordelijk is voor Big Bang, en de architecten van HBO Max. De actrice - en nu directeur - was dolgelukkig met de gelegenheid om met de outfit te blijven werken om dit passieproject te produceren.

Een poster voor Kaley Cuoco's 'The Flight Attendant&39
Een poster voor Kaley Cuoco's 'The Flight Attendant&39

"Ik las The Flight Attendant en was meteen verkocht!" ze zei. "Warner Bros. Television is mijn uitgebreide familie en ik ben zo opgewonden om samen te werken en dit geweldige boek met hen tot leven te brengen."

Volledig andere waterkoker met vis

Cuoco speelt het hoofdpersonage Cassie Bowden, die wordt beschreven als 'een roekeloze alcoholist die drinkt tijdens vluchten en haar tijd doorbrengt met seks met vreemden, inclusief haar passagiers'.

Ze was al gewend om dichtbij en persoonlijk op te treden in sommige Big Bang-scènes, maar ze zou snel ontdekken dat The Flight Attendant een heel andere koek was. In een interview dat ze deed met USA Today tijdens de pandemische lockdown van vorig jaar, onthulde ze hoe groot het verschil was tussen het opnemen van 'lichte' seksscènes voor een sitcom en het creëren van veel realistischere scenario's.

"Netwerk 8 uur TV is een beetje anders dan HBO Max alle uren van de nacht. Ik had dergelijke scènes op Big Bang, maar dit was als een echte seksscène, "zei ze. Haar eerste instinct was om hulp te zoeken bij haar co-ster, de Nederlandse acteur Michiel Huisman. "Ik zei tegen Michiel: 'Ik heb dit nog nooit eerder gedaan. Heb je het eerder gedaan?' Hij zegt: 'Ja, ongeveer 30, 40 keer.' En ik dacht: 'Wat?!'"

Huisman speelt een personage genaamd Alex Sokolov, die begint als een passagier die minnaar wordt in het vliegtuig van Cassie Bowden.

Heeft uiteindelijk haar weg gevonden

Het ging blijkbaar zo erg dat Huisman het heft in eigen handen moest nemen en Cuoco moest leren hoe hij een nep-intieme scène moest uitvoeren."Toen ze actie riepen, gaf ik nog steeds niet echt alles", vervolgde de actrice. "Michiel zegt eindelijk: 'Het lijkt alsof je boven een openbaar toilet zweeft. Wat ben je aan het doen?' Ik heb zoiets van, 'ik weet niet wat ik aan het doen ben.' Dus moest hij me onhandig leren hoe ik nepseks moest hebben."

Kaley Cuoco en Michiel Huisman in 'The Flight Attendant&39
Kaley Cuoco en Michiel Huisman in 'The Flight Attendant&39

Cuoco slaagde er uiteindelijk in om haar weg te vinden door de scene - en al degenen die volgden trouwens. Het eerste seizoen van de show bevatte in totaal acht afleveringen, waarvan de finale op 17 december 2020 werd uitgebracht. The Flight Attendant werd buitengewoon goed ontvangen door zowel publiek als critici. Het werd verlengd voor een tweede seizoen, dat in 2022 in première gaat.

Een Rolling Stone-recensie van de serie benadrukt de kracht die Cuoco nu bezit na de oerknal. 'Big Bang syndicatiegeld betekent dat ze het voorrecht heeft om alleen de banen aan te nemen die haar interesseren', staat in de analyse.

'Ze is allang niet meer het object en is in plaats daarvan de persoon geworden die haar rollen onder controle heeft. Ze heeft een uitstekende start gemaakt met alles wat ze met die kracht wil doen.'

Aanbevolen: