‘Doctor Strange Sequel’: Marvel-fans teleurgesteld dat Elizabeth Olsen naar verluidt de schurk zal zijn

Inhoudsopgave:

‘Doctor Strange Sequel’: Marvel-fans teleurgesteld dat Elizabeth Olsen naar verluidt de schurk zal zijn
‘Doctor Strange Sequel’: Marvel-fans teleurgesteld dat Elizabeth Olsen naar verluidt de schurk zal zijn
Anonim

Het tijdperk van WandaVision eindigde eerder dit jaar nadat de finale onthulde dat Wanda Maximoff krachtiger was dan Doctor Strange. Het betekende dat er grote dingen zouden komen, vooral met Doctor Strange in the Multiverse of Madness op komst.

Ondanks de goede bedoelingen van Wanda staat de superheld altijd op het punt een volwaardige schurk te worden, zoals eerder te zien was in WandaVision. Een nieuw rapport heeft gedeeld dat het superheldenpersonage van Elizabeth Olsen de echte schurk is in het verwachte Doctor Strange-vervolg, en zal worden gezien in de strijd tegen enkele zwaargewichten van Fox-Verse en MCU-strips.

Het nieuws kwam als een verrassing voor fans van de MCU, die geloven dat de plot in tegenspraak is met haar personage in de Emmy-genomineerde serie.

Wanda om de omvang van haar krachten te onthullen?

Volgens YouTuber en criticus Grace Randolph gaat Wanda vechten tegen elk personage in de film van 2022.

"Alles wat ik heb gehoord over Wanda in DoctorStrange2 is dat zij de SCHURK IS, dus ze gaat tegen IEDEREEN vechten. MCU Fox &Sony-personages", schreef Randolph op Twitter.

Fans kwamen snel tussenbeide en noemden dat Wanda positioneren als een slechterik hen verkeerd leek. "Ik ben er niet tegen dat ze de slechterik is, maar ze leek de fout van haar wegen in te zien tegen het einde van WV. Het lijkt vreemd om daarop terug te komen", schreef een fan.

"Als ze DE schurk is, kan ze maar beter worden verlost en de komende jaren in de MCU blijven", deelde een andere gebruiker.

Sommige fans waren bang dat meer kijkers Wanda's karakter zouden haten als ze kwaadaardig zou lijken na WandaVision.

"Ik hou niet van dat idee. Waarom zij de slechterik is en haar er slechter uit laat zien dan na WandaVision. Meer mensen zullen haar haten! Ik vind dit niet leuk."

Daniel Richtman van CNBC schreef dat Wanda zou vechten tegen een personage uit het "Fox-Verse" in het vervolg op Doctor Strange, en de resulterende strijd zou het gevecht van de Sorcerer Supreme's Infinity War tegen Thanos kunnen verslaan.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness komt uit op 25 maart 2022, met in de hoofdrol Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor en Benedict Wong onder anderen.

Aanbevolen: