Jamie Lynn Spears zit er niet in voor het geld, zal naar verluidt geen boektour doen

Inhoudsopgave:

Jamie Lynn Spears zit er niet in voor het geld, zal naar verluidt geen boektour doen
Jamie Lynn Spears zit er niet in voor het geld, zal naar verluidt geen boektour doen
Anonim

Jamie Lynn Spears doet het niet voor het geld, en als gevolg daarvan zal ze niet door het land trekken om haar nieuwe allesomvattende boek te promoten. Britney Spears heeft haar zus ervan beschuldigd het boek op haar kosten te hebben verkocht, en de spanningen tussen de twee hebben geresulteerd in een zeer openbaar heen en weer tussen de zangeres en haar jongere zus.

Jamie Lynn Spears zal een boekentour omzeilen omdat haar alles slechts een manier was om haar verleden toe te spreken en te genezen

Bronnen die dicht bij de actrice van Sweet Magnolia staan, zeggen dat mensen haar hebben benaderd voor een boekentour, maar de kans hebben gepasseerd omdat ze niet het allesomvattende boek, Things I Should Have Said, heeft geschreven voor de salaris. In plaats daarvan schreef ze het boek om haar verleden aan te pakken, ermee om te gaan en verder te gaan.

Jamie Lynn zal zeker wat geld opstrijken, maar TMZ meldt dat geld niet haar motiverende factor was. De bron beweert zelfs dat de actrice een deel van de opbrengst van het boek zal schenken aan een goed doel.

Jamie Lynn maakt de namen van de goede doelen niet bekend nadat een eerder aangekondigde donatie is afgewezen. Fans beweerden dat Jamie Lynn op de hoogte was van het misbruik dat haar zus was overkomen, beweerden dat het verkopen van een boek voor haar een manier was om het succes van de strijd van haar zus te benutten, en het goede doel wilde daar geen deel van uitmaken.

Britney Spears denkt dat haar zus verhalen over haar verzint om een boek te verkopen

Britney heeft haar zus herhaaldelijk op sociale media over het boek uitgescholden en gezegd dat Jamie Lynn niet eens in de buurt was tijdens bepaalde periodes van het leven van de zangeres, wat Jamie Lynn noemt in de tell-all. 'Dus waarom praten ze daar überhaupt over, tenzij ze een boek op mijn kosten wil verkopen??? ECHT???”

"Ik haat het om de zeepbel van mijn zus te laten barsten, maar mijn boek gaat niet over haar", reageerde Jamie Lynn en beweerde dat het boek niet eens over haar zus ging.

Uitgelekte fragmenten van het boek gingen echter allemaal over Britney. In één hoofdstuk beweert Jamie Lynn dat haar oudere zus hen twee in een kamer opsloot terwijl ze een mes vasthield, omdat ze op onverklaarbare wijze 'bang' was.

De Womanizer-zangeres haalde uit op Twitter, noemde de beweringen een 'nieuw dieptepunt' voor haar zus en noemde haar vervolgens 'uitschot' omdat ze leugens had verzonnen voor een 'Hollywood-boek'. Britney twijfelt er niet aan dat dit boek geldklopperij is, en ze is boos dat het ten koste gaat van haar.

Aanbevolen: