Guardians Of The Galaxy Vol. 3': wat kunnen fans verwachten?

Inhoudsopgave:

Guardians Of The Galaxy Vol. 3': wat kunnen fans verwachten?
Guardians Of The Galaxy Vol. 3': wat kunnen fans verwachten?
Anonim

Guardians of the Galaxy Vol. 3 bevindt zich in fase 4 van het Marvel Cinematic Universe, dat naar verwachting in mei 2023 wordt uitgebracht. The Guardians zullen weer samen zijn, maar de plot is nog niet vrijgegeven voor het publiek, omdat de cast nog maar net is begonnen met filmen.

Het is geen geheim dat Marvel de lippen stijf op elkaar houdt over hun projecten, dus fans ontwikkelen allerlei theorieën over wat ze kunnen verwachten van deze aankomende film. Tussen het analyseren van interviews waar de cast en crew bij betrokken waren, het doorzoeken van al hun officiële sociale media-accounts en het duiken in Marvel-stripboeken voor aanwijzingen, zijn fans op zoek naar alle stukjes die ze kunnen vasthouden.

Hier zijn negen theorieën gebaseerd op echt bewijs van wat fans kunnen verwachten van Guardians of the Galaxy Vol. 3.

9 Een bezoek van Thor

Een fan-theorie die waar is bewezen, is dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 zal de God of Thunder zelf, Thor Odinson, betrekken. Aan het einde van Avengers: End Game wordt een scène getoond waarin Thor zich op het schip van de Guardians bevindt en aankondigt dat ze de "Asguardians of the Galaxy!" Hoewel we niet zeker kunnen zijn van zijn betrokkenheid bij de film, staat hij op de castlijst om zijn Asguardian-rol opnieuw te spelen.

8 Adam Warlock: nieuwe bewaker of nieuwe vijand?

Afbeelding
Afbeelding

Een van de cast voor deze film is acteur Will Poulter. Hij is gecast als Adam Warlock en zal een prominente figuur in de film worden (op basis van zijn rol in de strips en hoe hoog hij op de castlijst staat). Het publiek gokt erop dat Warlock de nieuwste schurk zal zijn die de Guardians kunnen verslaan, ongeacht zijn stripverhaal.

7 Drax of Rocket zal in het stof bijten

Drax en Rocket1
Drax en Rocket1

Een van de theorieën die veel fans verwachten te zien uitkomen, is de dood van een belangrijk personage. MCU-volgers hebben ontdekt dat in de laatste twee Guardians-films een personage stierf met dezelfde kleur als het logo voor de film (Vol. 1 was bruin=Groot, Vol. 2 was blauw=Yondu). Vol. 3 is een blauwgrijze tint, dus mensen verwachten nu al dat ze afscheid zullen nemen van Drax of Rocket (wiens harnas blauwgrijs is).

6 Mantis Is Peter's… zus?

Pom Klementieff
Pom Klementieff

Sommige fans verwachten dat in de volgende film een onthulling over een broer of zus aan het licht komt. Het idee is dat Mantis ook "gemaakt" is door Ego, die we leerden in Vol. 2 was de vader van Peter Quill. Ego had de wereld geschapen waarop hij leefde, en Mantis was daar naast hem, dus mensen zijn gaan geloven dat Ego haar heeft verwekt sinds ze hem een nuttige dienst heeft verleend. Hoe zou Peter reageren als hij erachter kwam dat Mantis zijn zus is?

5 Drax's dochter leeft

Afbeelding
Afbeelding

Drax the Destroyer gebruikt het verlies van zijn dochter als zijn belangrijkste drijfveer en gebruikt de woede en het verdriet om zijn behoefte om haar te wreken aan te wakkeren. Fans vragen zich af: wat als zijn dochter, Moondragon, eigenlijk nog leeft… en haar vader kruist? Aangezien de castlijst op dit moment nog niet is voltooid, verwachten kijkers (of hopen ze heel erg) dat ze haar op het scherm zal zien schitteren en zich zal herenigen met haar vader.

4 Originele 'Guardians Of The Galaxy' Flashbacks

De cast en crew die betrokken zijn bij het maken van Marvel-films proberen zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven, waardoor het moeilijk is om te weten wat echt is en wat een afleiding is. MCU-fans doen er alles aan om zoveel mogelijk informatie te vinden, en velen verwachten flashbacks te zien die betrekking hebben op de originele Guardians-cast uit de eerste film na het verzamelen van informatie uit interviews met de cast/crew en een diepe duik in mogelijke cast-optredens.

3 Weet waar Peter's krachtpatser is

Afbeelding
Afbeelding

Er is op verschillende accounts getheoretiseerd dat Peter Quill opnieuw contact zal maken met de planeet Knowhere. In de eerdere Guardians of the Galaxy-kronieken hebben we deze onthoofde hemelse avatar in de ruimte zien zweven, en fans verwachten hem opnieuw in het universum te zien verschijnen, aangezien we nu weten dat Star Lord hemelse krachten bezit. Zou deze planeet de plaats kunnen zijn waar zijn krachten worden versterkt?

2 Zoekteam voor Gamora

Een belangrijk plot dat fans verwachten te zien, is dat de Guardians op zoek zijn naar Gamora. Volgens What Culture: Een verwijderde scène uit Endgame toonde Gamora levend en wel nadat Iron Man met zijn vingers knipte, dus we weten dat ze nog steeds in de buurt is in deze nieuwe tijdlijn, en met Quill op zoek naar haar op zijn dashboard voordat hij werd onderbroken door Thor, tekens wijzen op een zoekactie.”

1 Rocket's Origin Story

Afbeelding
Afbeelding

Tussen wat James Gunn heeft gedeeld in interviews en de natuurlijke tijdlijn van het bereiken van film nummer drie, wordt sterk gespeculeerd dat Vol. 3 wordt het laatste deel van de Guardians of the Galaxy-serie. Ervan uitgaande dat dit de laatste film zal zijn, verwachten fans eindelijk het oorsprongsverhaal van de favoriete vuilnispanda van het universum te krijgen. Rocket onthult niet veel over zijn verleden, dus kijkers hopen dat deze laatste film een einde zal maken en losse eindjes zal afronden.

Aanbevolen: