James Corden's 'Assepoester' Flash Mob leek Bibbity-Bobbity-Bad

Inhoudsopgave:

James Corden's 'Assepoester' Flash Mob leek Bibbity-Bobbity-Bad
James Corden's 'Assepoester' Flash Mob leek Bibbity-Bobbity-Bad
Anonim

Klaar voor wat ineenkrimpen?

Camila Cabello's "girl boss"-versie van Assepoester heeft fans in de war gebracht sinds de trailer uitkwam, vooral met de zeer misleidende aankondiging dat James Corden erin een muis zal spelen.

"Er moet een psychologische casestudy zijn over hoe James Corden tegenwoordig in letterlijk elke filmmusical speelt", betoogde een Twitter-gebruiker.

"James Corden verzamelt musicals en niemand van ons is veilig", luidt een andere reactie op de trailer van 'Assepoester'. Het is waar dat de IMDb van de komiek wordt gedomineerd door steeds meer muzikale rollen, van hoofdrolspelers in 'Into the Woods' en 'Cats' tot zijn veel bekritiseerde casting in 'The Prom.'

Vandaag brengt slecht nieuws voor iedereen die hoopt dat deze nieuwe muzikale rol beter is voor James! Hij is al urenlang een groot onderwerp op Twitter - en niet om vleiende redenen. Bekijk de onhandige momenten waardoor hij trending werd.

Er was heup stoten

Afbeelding
Afbeelding

James, Camila, Idina Menzel, Billy Porter en een handvol andere getalenteerde artiesten deden net een flashmob voor 'Assepoester' in de straten van LA. Het stoppen van het verkeer om hun musical te promoten kan echter een averechts effect hebben gehad.

Door midden op de weg te zingen en te dansen, gaan James en co. uiteindelijk van dichtbij opgenomen door mensen die in hun auto moesten zitten wachten tot ze klaar waren. Dit leek vooral onaangenaam toen James besloot om wat heupstoten in de richting van een auto te doen.

"Sorry dat ik 3 uur te laat op mijn werk was. James Corden stond droog in de lucht in een rattenkostuum op straat en hield het verkeer op", grapte een Tweet, die meer dan 12K likes verdiende.

An Awk Bouquet Moment

Afbeelding
Afbeelding

James verdiende ook een oogje op een korte uitwisseling die hij had met Camila na hun optreden.

Iemand rende naar hem toe en gaf James een groot boeket rozen en legde het aan zijn voeten. James en Camila keken er allebei naar, en James bood het hoffelijk aan Camila aan (zij is natuurlijk de hoofdrolspeelster). Camila maakte een nederig gebaar als 'oh, dat kan ik niet' en begon toen naar voren te stappen om de bloemen in ontvangst te nemen, maar James schepte ze uiteindelijk zelf op.

De clip van de kijker eindigt met Camila en Idina Menzel die achter James lachen om hoe ongemakkelijk de interactie was.

Fans vonden het allebei geweldig en hebben therapie nodig

via Twitter @_BlueAnt
via Twitter @_BlueAnt

Flashmob 'Cinderella' kreeg op zijn zachtst gezegd gemengde recensies. Mensen die er echt waren, leken er dol op te zijn, zoals Twitter-gebruiker @TrashPopSong die schreef:

"MIJN GEEST VERLIES bij James Corden, Camila Cabello, Idina Menzel en Billie Porter die het verkeer voor me stoppen om een flashmob te doen !??!!"

Andere tweets zoals "het spijt me dat ik shawn mendes moet zeggen, maar camila cabello en james corden zijn nu het meest iconische duo" bewijzen dat sommige mensen er echt voor waren, terwijl anderen dat echt niet waren.

Aanbevolen: