De 'SNL'-sketch die de carrière van Jimmy Fallon bijna voorgoed heeft verwijderd

Inhoudsopgave:

De 'SNL'-sketch die de carrière van Jimmy Fallon bijna voorgoed heeft verwijderd
De 'SNL'-sketch die de carrière van Jimmy Fallon bijna voorgoed heeft verwijderd
Anonim

Hij haalde gemiddelde cijfers op school, voor een korte tijd volgde Jimmy Fallon een carrière in de informatica. Buiten school keek hij graag naar comedy's op de late avond, vooral 'SNL'.

Dit zorgde er uiteindelijk voor dat hij van carrière veranderde en op 21-jarige leeftijd had hij al een manager. Hij ging naar LA om het te maken in de comedywereld.

De ervaring was van het grootste belang, want het loon was niet echt geweldig. Hij verdiende minder dan $ 10 per stand-up optreden… we kunnen gerust zeggen dat de dingen onderweg veranderden.

Zoals we zullen onthullen, was zijn eerste smaak van 'SNL' niet bepaald gedenkwaardig, en laten we zeggen dat het een worsteling was om opgemerkt te worden door de show.

Zelfs toen hij het maakte, denken sommige fans dat zijn nalatenschap in de show twijfelachtig is, met een mindere impact dan sommige van de andere alums.

In werkelijkheid had Fallon's carrière kunnen eindigen vanwege een controversiële sketch in de show. Gelukkig bood hij zijn excuses aan en toonde hij berouw, terwijl de persoon die hij in de sketch imiteerde ook in zijn verdediging naar voren kwam.

Hij bombardeerde zijn eerste auditie op de show

Fallon stuurde zijn tape naar 'SNL' en kort daarna kreeg hij een enorme kans om te schitteren en auditie te doen.

De eerste was echter niet memorabel en het bleek een ramp te zijn. Tracy Morgan kreeg de plek en Fallon voelde zich niet zo goed na de auditie.

"Ik heb het helemaal gebombardeerd en het was verschrikkelijk", zei Fallon. nerveus.”

Gelukkig kreeg de gastheer van de late avond een tweede kans om zichzelf te bewijzen en deze keer was het een enorm succes. Fallon ging voor de basisbenadering van het imiteren van sterren, iets dat hem later in de problemen zou brengen …

"Ik ga wat impressies van beroemdheden doen. Ik doe ook veel muzikale impressies, maar ik ga ze kort voor je maken."

Het is uiteindelijk allemaal gelukt, ondanks het feit dat hij vele jaren in de show was, zijn fans verdeeld als het gaat om zijn nalatenschap.

Twijfelachtige erfenis op 'SNL'

Reddit-fans werd gevraagd, "wie is het slechtste 'SNL'-castlid aller tijden?" Verrassend genoeg was Jimmy zelf een naam die steeds weer naar voren kwam onder de Redditors.

"Jimmy Fallon. Ik bedoel… hij is nu in orde. Maar als een komische ACTEUR was en is hij absoluut s."

"Ik haatte hem toen hij in de show was. Toen hij terugkwam voor hun grote jubileumshow, erkende hij het en maakte hij zichzelf belachelijk omdat hij zoveel schetsen verpestte met zijn lachen. Ik moet hem wat geven eer daarvoor tenminste."

"Kan hij zelfs een sketch doen zonder karakter te breken?"

Zeker, een bedorven erfenis van de show, hoewel fans Fallon prijzen voor zijn vermogen om dingen luchtig te houden.

Hij is ook geweldig in indrukken, hoewel hij door een bepaalde indruk uit 2000 bijna voorgoed werd geannuleerd.

De betreurenswaardige sketch van Chris Rock

In mei 2020 toonde Fallon enige verantwoordelijkheid over een sketch die plaatsvond in 2000, 21 jaar geleden. Fallon verontschuldigde zich voor zijn blackface-indruk, waardoor de samenleving terugkijkt.

Als dit vandaag had plaatsgevonden, zou Fallon er voor zijn geweest.

Wat uiteindelijk de situatie versoepelde, was dat Chris Rock zich uitsprak. Hij was degene die Fallon in de sketch speelde. Rock verdedigde Fallon.

Hé man, ik ben bevriend met Jimmy. Jimmy is een geweldige kerel. En hij bedoelde niets. Veel mensen willen zeggen dat intentie er niet toe doet, maar dat doet het wel. Ik denk niet dat Jimmy Fallon van plan was me pijn te doen. En dat deed hij ook niet.'

"Als ik zeg dat ze dat zijn, dan ben ik de slechtste man ter wereld. Er is letterlijk één antwoord dat mijn hele carrière beëindigt. Blackface is niet cool, oké? Dat is mijn quote. Blackface is slecht. Wie heeft het nodig? Het is zo triest, we leven nu in een wereld waarin je moet zeggen: ik ben zo tegen kanker. 'Ik nam aan dat je van kanker hield.' Nee, nee, nee, ik ben er zo tegen. Je moet zoveel voor de hand liggende dingen zeggen waar je tegen bent."

Verantwoordelijkheid tonen was de juiste zet van Fallon, Chris Rock die zich uitsprak, hielp de zaken ook op een belangrijke manier. Terugkijkend had het gemakkelijk zijn carrière kunnen beëindigen en de kans op een late night talkshow-hosting-optreden kunnen verkleinen.

Aanbevolen: