Sherlock Holmes 3': hoe Robert Downey Jr. denkt dat Johnny Depp de schurk is

Inhoudsopgave:

Sherlock Holmes 3': hoe Robert Downey Jr. denkt dat Johnny Depp de schurk is
Sherlock Holmes 3': hoe Robert Downey Jr. denkt dat Johnny Depp de schurk is
Anonim

Filmfranchises op het grote scherm kunnen verschillende formaten hebben, waarbij sommige miljarden verdienen en andere veel meer inhoud hebben om minder geld te verdienen. De MCU en Star Wars weten zeker hoe ze het grote geld moeten verdienen, maar zelfs kleinere franchises hebben een manier om te blijven hangen terwijl ze fans over de hele wereld tevreden stellen.

De filmfranchise van Sherlock Holmes staat misschien niet op hetzelfde niveau als de MCU, maar Robert Downey Jr. heeft er wel toe bijgedragen dat het een succes werd. De derde film van de franchise wil Johnny Depp casten als zijn schurk, en fans willen weten hoe Downey erover denkt.

Laten we naar de derde Sherlock Holmes-film kijken en kijken wat er aan de hand is.

'Sherlock Holmes' is een succesvolle franchise geweest

In 2009, slechts een jaar nadat Iron Man en Tropic Thunder Robert Downey Jr. aan de top van Hollywood hadden geplaatst, kwam Sherlock Holmes in de bioscoop en werd het een zoveelste hit voor Downey, die genoot van de zoete smaak van succes.

De film deed alle kleine dingen goed, en Downey was de perfecte keuze om het iconische personage te spelen. Na een brutowinst van meer dan $ 520 miljoen aan de wereldwijde kassa, kreeg Downey's derde enorme hit in 12 maanden snel de vervolgbehandeling. Twee jaar later werd Sherlock Holmes: A Game of Shadows uitgebracht, en net als zijn voorganger was het een enorme hit, met een brutowinst van meer dan $ 540 miljoen.

De franchise sluimert al tien jaar, maar dit betekent niet dat een derde film helemaal van tafel is.

Een derde film is onderweg

Al in 2011 werd bevestigd dat er aan Sherlock Holmes 3 werd gewerkt en fans hebben geduldig gewacht tot er eindelijk iets zou gebeuren. De eerste twee films in de franchise waren een groot succes, en het spreekt voor zich dat er hoge verwachtingen zijn van de trilogiefilm.

In 2014 zei Susan Downey: "Ja. Op een gegeven moment gaat het te lang duren - we hebben te lang gewacht. We werken zo snel en verantwoord als we kunnen om een geweldig script te krijgen."

Het is duidelijk dat het team al heel lang aan boord is, maar er zijn weer 7 jaar verstreken sinds dat citaat. De laatste jaren zijn de zaken echter echt opgepakt en de derde film lijkt een stuk dichterbij dan ooit.

In 2020 zei regisseur Dexter Fletcher: "Sherlock heeft zijn eigen problemen aan en uit gehad. Dat is momenteel een beetje op een laag pitje totdat duidelijk wordt waar de wereld zich bevindt en wat er gaat gebeuren."

Ondanks dat de dingen langzaam gaan, is er een plan voor een derde film, en er is zelfs een IMDb-pagina voor. Onnodig te zeggen dat fans wachten op details over de film, en ze kregen groot nieuws toen werd onthuld dat Robert Downey Jr.heeft gelobbyd voor Johnny Depp om de schurk van de film te spelen.

Johnny Depp zou de schurk kunnen spelen

Volgens The Enquirer, via IMDb, was Robert Downey Jr. de man die hard lobbyde voor Johnny Depp om de schurk te spelen in de volgende aflevering. Nu lijkt het voor sommigen misschien willekeurig dat Downey hard aandringt op een nieuwe ster op de A-lijst, maar de waarheid is dat deze twee Hollywood-titanen een lange en legendarische vriendschap samen hebben.

"Johnny en Robert hebben een heel speciale 30-jarige relatie die teruggaat tot hun beide dagen als excentrieke Hollywood-hel-raisers", vertelde een bron aan The Enquirer.

Zoals veel mensen weten, had hij, voordat de MCU kwam en Downey de grootste filmster ter wereld werd, een heleboel verspild potentieel dankzij zijn persoonlijke leven en zijn problemen met drugsmisbruik. Door hard werken en toewijding was Downey in staat zijn demonen te overwinnen en een van de grootste kassasterren in de filmgeschiedenis te worden.

Depp maakt momenteel een moeilijke periode in zijn leven door en hij is niet de kassa die hij ooit was. Hoe graag Downey ook gewoon graag met een vriend zou werken, hij ziet duidelijk een kans om iemand in nood een handje te helpen.

"Als iemand weet hoe het is om de kansen te verslaan nadat hij is afgeschreven, dan is het Robert. Robert vindt dat Johnny dezelfde kans verdient om zichzelf te verlossen als hij had," vertelde een bron aan The Enquirer.

Sherlock Holmes 3 heeft enorm veel potentieel om een hitfilm te worden, en het zou een enorm moment zijn voor fans om deze twee legendes met elkaar te zien samenwerken. Het kan Depp ook een broodnodige overwinning opleveren.

Aanbevolen: