De waarheid over de 'Pinky and the Brain'-complottheorie

Inhoudsopgave:

De waarheid over de 'Pinky and the Brain'-complottheorie
De waarheid over de 'Pinky and the Brain'-complottheorie
Anonim

Iedereen herinnert zich dat hij een kind was en tekenfilms keek, en veel mensen keken er naar uit om op een zaterdagochtend te gaan zitten met een ontbijt en hun favoriete programma. Er zijn veel goede en slechte tekenfilms uit de jaren 90 van Nickelodeon, en als het gaat om tv-programma's waar mensen nostalgisch over zijn, is Pinky and the Brain daar zeker aanwezig.

De show werd uitgezonden van 1995 tot 1998 en met meer dan 66 afleveringen zagen fans een intelligente muis en zijn minder slimme vriend interessante avonturen beleven. Kinderen keken uit naar het repetitieve karakter van de afleveringen, aangezien Pinky altijd de leiding wilde hebben over de hele wereld, maar hij was niet succesvol.

Met het opwindende nieuws over de herstart van Animaniacs Hulu, hebben mensen het weer over Pinky and the Brain. Hoewel iedereen zich het belangrijkste uitgangspunt achter deze show herinnert, blijkt dat er een interessante theorie is die de manier waarop mensen de show zien, zou kunnen veranderen. Laten we eens kijken.

De 'Pinky and the Brain'-samenzwering

Veel beroemde sterren hebben stripfiguren ingesproken, en in het geval van Pinky and the Brain werden de acteurs achter de hoofdpersonen, Rob Paulsen en Maurice LaMarche, zeer succesvol.

Een fantheorie zegt dat Pinky eigenlijk het brein is achter de plannen en avonturen waar de twee personages in terechtkomen.

Volgens een Medium-bericht zijn er enkele afleveringen die laten zien dat Pinky goede ideeën heeft als het gaat om het overnemen van de wereld. In de aflevering "Pinky's Turn" van seizoen 3 wil Pinky zijn eigen plan in gang zetten om de wereld te besturen. Het lijkt erop dat alles goed kan komen, maar Brain wil weer de baas zijn, en dan wordt alles weer een puinhoop. De fantheorie suggereert dat Pinky echt de intelligente is, omdat Brain in deze aflevering zegt: "Hoe komt het dat mijn prachtig gemaakte plannen om de wereld over te nemen nooit slagen terwijl jij het eerste zegt dat in je hoofd opkomt en uiteindelijk de het monetaire beleid van het land?”

In de aflevering "Pinky's Plan", die ook uit seizoen 3 komt, overhandigen sommige wereldleiders enkele belangrijke sleutels van hun respectievelijke landen aan Pinky. Maar als Brain humeurig is, zijn de wereldleiders boos en willen ze hun sleutels terug. De fantheorie suggereert dat Pinky "een hogere emotionele en sociale intelligentie heeft dan Brain", aangezien Pinky degene is die hier iets voor elkaar kan krijgen.

Wie is slimmer?

Een ander onderdeel van de fantheorie is dat Brain in de aflevering "That Smarts" van seizoen 1 een machine maakt die Pinky zogenaamd slimmer zal maken. Pinky lijkt hier echter de slimmere te zijn, aangezien Pinky kan zien wat er mis is met het onderzoek dat Brain heeft gedaan.

Pinky raakt erg van streek tijdens deze verhaallijn omdat hij denkt dat Brain hem haat omdat hij slim lijkt en hij wil dat alles weer normaal wordt. Terwijl hij zich naar de machine wendt zodat hij dom kan lijken, wil Brain dat ze 'in balans' zijn, zodat de een slim is en de ander niet.

De verhaallijn eindigt met zowel Pinky als Brain pech, omdat het erop lijkt dat geen van beide slim genoeg is om deze machine goed te gebruiken.

Hoewel er echt geen manier is om te weten hoe intelligent Pinky of Brain is, volgens deze Pinky and the Brain-fanwebsite, krijgen fans niet echt te horen dat Brain intelligenter is dan Pinky. De website zegt: "Het andere om op te wijzen is dat in het themalied voor de serie nooit werd gespecificeerd wie het genie was en wie de krankzinnige was; je hoefde alleen maar af te leiden uit hun hersengevallen. Er is ook het feit dat Pinky's naam komt eerst op het titelscherm en die van Brain komt daarna."

Er zijn veel Reddit-threads over dezelfde fantheorie, waarbij veel mensen geloven dat Pinky in feite intelligenter is dan het brein.

Een fan begon een draad en legde uit: Maar mijn theorie is dat pink het genie is en opzettelijk hersenplannen verpest.

Pinky saboteert alle plannen van Brain. De fan gelooft dat Pinky op deze weg voortgaat omdat hij tijd wil doorbrengen met Brain, zijn beste vriend.

Wat vindt de maker van Pinky and the Brain van deze fantheorie?

Volgens Mel Magazine zei Tom Ruegger dat hoewel er afleveringen zijn waarin Pinky lijkt te slagen, "er waarschijnlijk tientallen afleveringen van het tegenovergestelde zijn, waar Pinky de plannen van The Brain verpest."

Ruegger leek te stellen dat de fantheorie precies dat is: een theorie. Hij zei: "Dat was nooit de bedoeling. Ik kan je met zekerheid zeggen dat we nooit dachten dat Pinky stiekem een genie was in de schrijverskamer of iets dergelijks. In mijn hoofd dacht ik altijd dat Brain dit briljante genie was en dat Pinky was een sukkel."

Aanbevolen: