De reden waarom Topanga 'Boy Meets World' zou verlaten

Inhoudsopgave:

De reden waarom Topanga 'Boy Meets World' zou verlaten
De reden waarom Topanga 'Boy Meets World' zou verlaten
Anonim

In de jaren 90 maakte Boy Meets World zijn debuut op televisie, en de show zou geen tijd kosten om overal een huis in woonkamers te vinden. Het bevatte getalenteerde artiesten, iconische afleveringen, en hoewel de cast veel is veranderd sinds de show eindigde, kunnen ze nog steeds claimen deel uit te maken van de televisiegeschiedenis.

Topanga wordt grotendeels herinnerd als een van de beste personages uit de show, en ze werd briljant gespeeld door Danielle Fishel. In het begin zou dit personage er heel anders uitzien.

Laten we eens kijken hoe Topanga er bijna uitzag.

'Boy Meets World' is een iconische show

Als we terugkijken naar de meest populaire televisieprogramma's uit de jaren 90, komen er maar weinig in de buurt van de liefde die Boy Meets World kreeg van fans tijdens zijn topjaren op televisie. Met in de hoofdrol een uitzonderlijke cast die herkenbare personages speelt, had deze serie alles waar fans van alle leeftijden naar op zoek waren toen het debuteerde.

Onder leiding van Ben Savage, wiens broer de hoofdrol speelde in The Wonder Years, was Boy Meets World een enorm succes op het kleine scherm. Tijdens de 7 seizoenen op het kleine scherm zou de show meer dan 150 afleveringen uitzenden, en toen het eenmaal ten einde was, was het een onmiskenbaar stukje televisiegeschiedenis.

Naarmate de jaren vorderden, bleven fans hun liefde voor de show tonen, en ze werden zelfs getrakteerd op een paar seizoenen van Girl Meets World, dat veel originele castleden terugbracht. Het was leuk voor fans om te zien en te kijken met hun kinderen nu ze volwassen waren.

Er waren veel factoren die ervoor hebben gezorgd dat Boy Meets World een hit werd, en het v alt niet te ontkennen dat Topanga een belangrijk onderdeel van de vergelijking was. Eerder zag het personage er echter bijna heel anders uit.

Topanga zou oorspronkelijk gespeeld worden door Marla Sokoloff

Tijdens het castingproces van Boy Meets World eindigde de show met het kijken naar een aantal verschillende artiesten voor de hoofdrol. Sommige rollen, zoals die van Shawn Hunter, waren gemakkelijk te vervullen, maar andere namen wat meer tijd in beslag. Voordat Danielle Fishel de rol van haar leven kreeg, zou Marla Sokoloff Topanga spelen.

Sokoloff ging verder met veel succes in Hollywood, want ze verscheen in projecten als Full House, Party of Five, The Practice, Grey's Anatomy en meer. Het is geweldig om te zien hoe de zaken voor haar zijn verlopen, maar feit is dat Danielle Fishel de juiste persoon voor de baan bleek te zijn.

Topanga zou niet alleen door een totaal andere actrice worden gespeeld, maar het personage had bijna een andere naam. Dit werd onthuld toen Fishel in een interview over de show sprak.

"Michael Jacobs zegt dat hij over de snelweg reed toen de productie belde en zei: 'We hebben een naam nodig voor dit personage!'" Hij reed toevallig langs Topanga Canyon, dus hij zei: 'Topanga.' Hij zegt dat als ze hem twee mijl later hadden gebeld, ik Canoga zou zijn genoemd, wat de volgende afslag is, 'zei ze.

Dit was een van de vele beslissingen die de show goed had over het personage, en haar naam werd uiteindelijk een belangrijk onderdeel van de televisie uit de jaren 90. Fishel in de rol krijgen was een belangrijke reden waarom het personage populair werd, en het was ook de reden waarom het personage niet al vroeg werd uitgeschakeld.

Ze zou geen hoofdpersonage worden

Zoals fans te zien kregen in de show, was Topanga een van de hoofdpersonen, en haar liefdesverhaal met Cory zorgde ervoor dat mensen elke week terugkwamen. Het was echter niet de bedoeling dat het karakter van Topanga lang zou blijven bestaan.

Volgens Seventeen, "was actrice Marla Sokoloff oorspronkelijk gecast om Topanga te spelen, en ze hadden haar maar in een paar afleveringen gepland. Maar de producenten dachten niet dat het met Marla werkte en herschikten Danielle Fishel als Topanga. Toen Danielle de rol overnam, werd het personage zo populair dat producenten besloten om een serie van haar te maken."

Het gieten van een project is zo'n cruciaal stukje van de puzzel, en dit verhaal hier is een perfect voorbeeld van waarom. Marla Sokoloff heeft geweldige dingen gedaan in haar carrière en ze had het prima kunnen doen als Topanga. Dankzij het krijgen van de juiste persoon in de rol bereikte het echter een populariteitsniveau dat er bij geen enkele andere persoon in het bedrijf zou zijn geweest.

Topanga zag er bijna heel anders uit, en we zijn dankbaar dat alles is verlopen zoals het hoort voor de show.

Aanbevolen: