Fans reageren op 'Boy Meets World'-sterren Cory en Topanga herenigen

Inhoudsopgave:

Fans reageren op 'Boy Meets World'-sterren Cory en Topanga herenigen
Fans reageren op 'Boy Meets World'-sterren Cory en Topanga herenigen
Anonim

Het was een iconische show uit de jaren’90 en waar zoveel fans wekelijks op afstemden. In werkelijkheid had 'Boy Meets World' nog eeuwen kunnen doorgaan, de show was tijdloos. Het eindigde op de juiste toon, met de geliefde Cory en Topanga-relatie tot bloei. Ben Savage geeft toe dat fans niet blij zouden zijn geweest als de dingen in een andere richting waren gedaan: “Ja. Ik denk dat dat moest gebeuren. Het was precies het juiste. We hadden deze twee karakters en hun relatie in de loop van zeven jaar zien opbloeien en het was precies de juiste keuze.”

Het werkte allemaal voor de twee en zoals Daniel Fishel uitlegde met Hello Giggles, had veel te maken met hoe Topanga's karakter gedurende de show trouw bleef: "Ze was zo absoluut zeker van wie ze was en wie haar vrienden waren. En ze hield ze aan die norm. Ze liet de mensen om haar heen nooit beslissen dat het oké was om minder te zijn dan het beste dat ze konden zijn. En zo iemand zijn, en in de buurt van zo iemand zijn, is zo'n geruststellend gevoel, omdat je weet dat je er volledig op kunt vertrouwen dat ze je niet op een dwaalspoor brengen."

Het lijkt erop dat er geen film in de maak is en de cast wil zijn herinnering liever behouden zoals hij is. De fans waren echter de laatste tijd aan het zoemen, toen de twee hoofdrolspelers van de show herenigd werden voor een geweldige commercial.

Herenigd met Panera Bread

Het thema van de commercial was duidelijk, 'Forever Flatbreads'. Het was een hilarische montage, maar fans waren gewoon opgewonden om de twee weer bij elkaar te zien. Beiden postten over de ervaring op hun Instagram-accounts.

Fans hadden veel plezier met het moment op IG.

“Die advertentie is DE beste OOIT!!!! ? ?.”

“Twee van mijn favorieten daar. we houden van een Danielle & Ben reünie.”

"NOOIT ZO GELUKKIG GEWORDEN VAN EEN ADVERTENTIE."

“Ik ben BMW opnieuw aan het kijken! Ik ben bij seizoen 4! Ik hou zo veel van jullie twee.'

“Nu houdt mijn 6-jarige dochter ook van jou! Ze onderbrak een zoomgesprek dat ik had met mijn studievrienden om te roepen dat Corey en Topanga net gekust hebben! Het was erg grappig!”

Een geweldig moment van nostalgie voor alle fans. Laten we hopen dat we het duo eerder dan later weer bij elkaar zien.

Aanbevolen: