Bob Odenkirk's terugkeer naar 'Better Call Saul' roept fans op tot bezorgdheid

Bob Odenkirk's terugkeer naar 'Better Call Saul' roept fans op tot bezorgdheid
Bob Odenkirk's terugkeer naar 'Better Call Saul' roept fans op tot bezorgdheid
Anonim

Geliefde acteur Bob Odenkirk deelde zijn triomfantelijke terugkeer naar AMC's Better Call Saul op zijn persoonlijke Twitter-account.

Na een snelle selfie in de make-upstoel, schreef Odenkirk: "Weer aan het werk aan Better Call Saul! Zo blij om hier te zijn en dit specifieke leven te leiden, omringd door zulke goede mensen." Hij vervolgde: "Tussen haakjes, dit is make-up pro Cheri Montesanto waardoor ik niet lelijk ben om te fotograferen!"

Hoewel veel fans blij waren te zien dat de 58-jarige acteur het goed deed na zijn onverwachte hartaanval, uitten anderen hun bezorgdheid over Odenkirk en zijn snelle terugkeer naar het werk. Odenkirk speelt het titelpersonage in de beruchte Breaking Bad-spin-off, corrupte advocaat Jimmy McGill, beter bekend als Saul Goodman.

Velen vreesden voor de toekomst van de serie en de gezondheid van Odenkirk nadat de acteur eind juli 2021 een hartaanval kreeg terwijl hij op de set van de serie stond. Destijds meldde Variety: "Odenkirk stortte dinsdag om de show speelt zich af in New Mexico en de bemanningsleden hebben meteen een ambulance gebeld." Er gingen dagen voorbij voordat de angstaanjagende gedachten tot rust werden gebracht door de familie en vertegenwoordigers van Odenkirk.

De acteur zei later: "Ik heb een kleine hartaanval gehad. Maar het komt goed dankzij Rosa Estrada en de artsen die wisten hoe ze de blokkade konden verhelpen zonder operatie. Ook ondersteunen en ondersteunen het AMC en SONY hulp tijdens dit was van het volgende niveau. Ik ga een slag doen om te herstellen, maar ik ben snel terug."

Gezien de kwetsbare toestand van de acteur, hebben fans hun bezorgdheid geuit over zijn haast om weer te gaan filmen. Een schreef: "Soms is het alsof we entertainers niet genoeg waarderen. Als ik een hartaanval zou krijgen, zou ik minstens zes maanden rust hebben. Jullie kijken allemaal naar herhalingen en laat me met rust."

Een ander voegde eraan toe: "Dit is goed nieuws, maar doe het tegelijkertijd rustig aan!"

"Doe het rustig aan broer en zeg NEE tegen LANGE opnamedagen. We houden van de show en van jou", schreef een derde, Odenkirk aanmoedigend om prioriteit te geven aan zijn gezondheid.

Televisieproducent Jeremy Padawer stemde in met een ander perspectief. Hij schreef: "Zeer weinig acteurs hebben een band met het publiek gecreëerd zoals Bob in deze rol. Het zal geweldig zijn om de verhaallijn tot een einde te zien komen, maar het is nog beter om een gezonde Odenkirk naar de finish te zien gaan," wat suggereert dat het waarschijnlijk is dat Odenkirk is hersteld en de kans heeft gekregen om terug te keren naar het kleine scherm.

Hoewel de zesde en laatste serie van Better Call Saul vertragingen kan oplopen als gevolg van het herstel van Odenkirk, wordt verwacht dat deze ergens in 2022 zal worden uitgezonden.

Aanbevolen: