Netflix sloeg voor 'Crossing the Line' met aanstaande musical prinses Diana

Netflix sloeg voor 'Crossing the Line' met aanstaande musical prinses Diana
Netflix sloeg voor 'Crossing the Line' met aanstaande musical prinses Diana
Anonim

De trailer voor Diana: The Musical is er en fans zijn er niet in het minst blij mee.

Gebaseerd op de "smakeloze" Broadway-productie, zal Netflix een speciaal streaming-evenement van de aankomende musical uitbrengen om het leven van Diana Spencer, prinses van Wales, te vieren. Na de release van de trailer waren fans echter woedend over het vrolijke muzikale genre dat de productie aanneemt. Velen geloofden dat het een teken van gebrek aan respect was omdat het "de grens overschreed."

De trailer werd op 9 september door Netflix uitgebracht. Het begint met een knipperend licht dat door donkere duisternis snijdt, terwijl een zacht deuntje op de achtergrond speelt, gevolgd door de tekst: Flashbulbs fill the air, frenzy fills the night, a eenzaam meisje aswirl, verloren in verblindende lichten.”

De muziek stopt dan en een afbeelding van Broadway-actrice Jeanna De Waal, terwijl de titulaire rol van prinses Diana wordt getoond. De Waal is geïsoleerd in het midden van het podium terwijl ze de woorden "Hallo, ik ben Diana" zegt.

De rest van de trailer toont blitse scènes van de aanstaande productie. Het geeft fans een voorproefje van de muziekstijl, dansnummers, kostuums en personages, aangezien het zijn doel specificeert om "een leven te vieren dat anders is dan alle andere".

Overal waren de kijkers echter geschokt door de aankomende productie, die op 1 oktober zou worden gestreamd en op 2 november op Broadway verscheen. Velen gingen naar Twitter om hun oprechte ongenoegen over de trailer te uiten en bekritiseerden Netflix vanwege zijn ongevoelige beslissing om stream zo'n respectloze productie.

Veel mensen vroegen zich af hoe het groen licht was gegeven, om mee te beginnen. Een Twitter-gebruiker schreef: "Het verbaast me dat iemand dacht dat 'ja, ik denk dat we een musical over prinses Diana moeten maken' 'helemaal niet in slechte smaak is.'"

Terwijl een ander eraan toevoegde: Ik kan gewoon niet geloven dat op geen enkel moment tijdens het proces van het ontwikkelen van een musical gebaseerd op het leven van prinses Diana, iemand zei: 'Hou je vast…'. Ik weet hier niets van.”

Andere kijkers hadden moeite om de noodzaak van de productie te begrijpen, aangezien het leven van de prinses veel recente schermaanpassingen heeft gekregen. Bijvoorbeeld Netflix's The Crown en de aankomende Kristen Stewart-film, Spencer.

Een gebruiker schreef: "Ik begrijp niet waarom ze een musical maken over prinses Diana, alsof mijn meisje in letterlijke vrede rust. op dit moment zijn er zoveel documentaires over 'onvertelde' verhalen, laat haar met rust en stop met profiteren van haar nalatenschap."

Ondertussen konden sommige mensen de complete absurditeit van de hele beproeving gewoon niet begrijpen. Zo schreef iemand: 'Princess Diana: The Musical, coming soon to Netflix' is een wegwerpgrapje om de tijd te vullen in een Britse sketchshow, niet echt, ik weiger het te geloven.”

Aanbevolen: