Dit ene belangrijke personage maakte oorspronkelijk geen deel uit van 'The Big Bang Theory

Inhoudsopgave:

Dit ene belangrijke personage maakte oorspronkelijk geen deel uit van 'The Big Bang Theory
Dit ene belangrijke personage maakte oorspronkelijk geen deel uit van 'The Big Bang Theory
Anonim

Dit is typisch het geval voor populaire sitcoms, de meeste cast is nog niet klaar om afscheid te nemen. Dat gebeurde op 'Modern Family' en hetzelfde geldt voor 'The Big Bang Theory'. De cast was klaar om nog een seizoen te draaien, toen Jim Parsons besloot de stekker eruit te trekken. Zoals Kaley Cuoco met Variety verklaarde, was het geen gemakkelijke tijd voor haar: "Ik was zo geschokt dat ik letterlijk dacht: 'Doorgaan met wat?' Ik wist niet eens waar hij het over had. Ik keek naar Chuck: 'Wauw. Ik dacht dat we waren - ik ben nu zo weggeblazen.'" Volgens Cuoco zei Lorre: "We zijn allemaal voor één, één voor allen. En we gaan het niet doen dit zonder het hele team.” Ze voegde eraan toe: “Dat was het enige waar we het allemaal over eens waren - we kwamen samen binnen, we gingen samen uit.”

Hoewel de show tot een einde kwam, zullen fans de erfenis nog jaren en jaren vieren. De casting was een cruciaal onderdeel van het succes van de show, hoewel sommige fans weinig weten, kwam een van de hoofdrolspelers bijna niet opdagen. In de eerste pilot had ze zelfs niet eens de rol waar we haar allemaal van kennen.

Penny Over Katie

cuoco oerknal screenshot
cuoco oerknal screenshot

De onschuldige buurmeisje-rol, gespeeld door Kaley Cuoco, was niet altijd het plan. In feite had de show aanvankelijk een heel andere rol in gedachten. Katie werd verondersteld in de rol te spelen, en ze werd bestempeld als een soort "gemeen" personage. Uiteindelijk, een jaar later, heroverweegde de show hun strategie, in het voordeel van Cuoco: "Een jaar later hoorde ik dat ze het opnieuw deden, en ze brachten me terug om voor Penny te lezen," zei Cuoco.

President van Warner Brothers was het ermee eens, Katie paste niet bij de show: "In de eerste pilot was het karakter van [Katie] niet zo aantrekkelijk als dat spreekwoordelijke buurmeisje", president en chief content officer bij Warner Bros. Televisiegroep Peter Roth zei. "Het was niet de actrice [Amanda Walsh], maar eerder de verwaandheid van het personage."

Johnny Galecki was het er ook mee eens, Kaley paste meteen bij de rest van de cast en paste veel beter: "Het voelde heel natuurlijk, bijna muzikaal, [om de piloot opnieuw te filmen] toen Kaley aan boord was met Simon [Helberg] en Kunal [Nayyar]", zei hij. "Het voelde als een band waar je al jaren mee samenspeelde. En alles wat iedereen deed vulde aan wat iemand anders moest doen. Het was gewoon fantastisch. Er is geen recept voor dat soort chemie."

Met een looptijd van 12 seizoenen en 279 afleveringen is het duidelijk dat de juiste beslissingen zijn genomen als het gaat om de castingkeuzes op het scherm. De show duurde meer dan tien jaar en fans zouden willen dat het nog langer was.

Aanbevolen: