Fans vieren dat 'WandaVision' een Emmy wint, een primeur voor Marvel Studios

Fans vieren dat 'WandaVision' een Emmy wint, een primeur voor Marvel Studios
Fans vieren dat 'WandaVision' een Emmy wint, een primeur voor Marvel Studios
Anonim

WandaVision heeft zijn eerste Emmy Awards gewonnen en nu vieren Twitter-fans de show. Het Marvel Cinematic Universe blijft succesvol met hun geliefde en veelgeprezen shows en films.

Op 11 september vond een deel van de Creative Arts Emmy's plaats. Dit jaar worden de prijsuitreikingen opgesplitst in drie ceremonies in het weekend van 11 en 12 september.

WandaVision, de miniserie van Marvel Studio, sleepte twee Emmy Awards in de wacht. Het is de eerste keer dat de studio Emmy Awards heeft gewonnen. WandaVision heeft tot nu toe gewonnen in de categorieën Outstanding Production Design For A Narrative Program (half uur) en Outstanding Fantasy/Sci-Fi Costumes.

WandaVision verdiende dit jaar in totaal 23 Emmy-nominaties, voor de volgende categorieën: Outstanding Limited of Anthology Series, Hoofdactrice in een Limited of Anthology Series of Movie, Hoofdacteur in een Limited of Anthology Series of Movie, Regie Voor een beperkte of anthologiereeks of film, schrijven voor een beperkte of anthologiereeks of film en meer.

Fans op Twitter vieren het goede nieuws.

Sommigen erkenden dat dit een primeur is voor de MCU.

Velen waren opgetogen over de kostuumontwerpen van de show.

Anderen vonden dat het in nog meer categorieën had moeten winnen.

Sommigen gingen zelfs zo ver dat ze het tot nu toe het beste oorsprongsverhaal in de MCU noemden.

De serie is gemaakt voor Disney+ door Jac Schaeffer. Het richt zich op Wanda (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany), twee superkrachtige wezens die leven en hun ware identiteit verbergen in de stad Westview, New Jersey. Terwijl ze door verschillende decennia gaan, beginnen ze te vermoeden dat niet alles is wat het lijkt.

Disney+ ontving ook Emmy Awards voor zijn serie, The Mandalorian. Het won in de categorieën Cinematografie voor een Single-Camera Series (Half-Hour), Sound Mixing voor een Comedy of Drama Series (One Hour) en Prosthetic Makeup. Black Is King won in de categorie Kostuums voor een Variety, Non-fictie of Reality-programma. Dat betekent dat Disney+ in het eerste jaar van streaming in totaal zes Emmy Awards mee naar huis heeft genomen.

De hoofdshow, de 73e jaarlijkse Primetime Emmy Awards, vindt plaats op 19 september en wordt gepresenteerd door Cedric the Entertainer. Marvel-fans zullen moeten afwachten of WandaVision nog meer prijzen zal scoren.

Aanbevolen: