Welk origineel 'Full House'-castlid is vandaag de rijkste?

Inhoudsopgave:

Welk origineel 'Full House'-castlid is vandaag de rijkste?
Welk origineel 'Full House'-castlid is vandaag de rijkste?
Anonim

Tijdens de jaren 90 werd het televisiepubliek gezegend met een aantal shows die nu als klassiekers worden beschouwd. Deze klassieke shows duwden allemaal hun respectieve genres naar nieuwe gebieden, en ze hadden allemaal een unieke plaats op het kleine scherm. Denk maar aan de impact die shows als The X-Files en Seinfeld hadden op televisie.

Een van de meest populaire sitcoms uit de jaren 90 is Full House en de Tanner-clan werd in dat decennium kleine schermiconen. De artiesten achter de personages verdienden allemaal een fortuin tijdens de show, en fans beginnen zich af te vragen welke ster het hoogste vermogen heeft.

Laten we de cijfers eens bekijken en kijken welke Full House-ster er als beste uitkomt.

'Full House' is een klassieker uit de jaren 90

Full House, dat in 1987 debuteerde en tot 1995 liep, was een belangrijk onderdeel van de televisie tijdens zijn hoogtijdagen op het kleine scherm. Hoewel het technisch gezien begon in de jaren 80, wordt de show regelmatig beschouwd als een van de grootste sitcoms uit de jaren 90.

Met in de hoofdrol een aantal artiesten zoals Bob Saget en John Stamos, had Full House de juiste balans tussen komedie en herkenbare familiethema's, en de show slaagde erin om mensen elke week terug te laten komen voor meer. Na verloop van tijd ontwikkelde het zich tot een van de grootste shows op televisie, en de artiesten van de show plukten de vruchten.

Lang na het einde van de show debuteerde Fuller House in 2016, waarmee ze de Tanner-clan en hun huidige leven in San Francisco oppakten. In tegenstelling tot andere reboots, was deze een groot succes en duurde het 5 seizoenen en in totaal 75 afleveringen. Het was het bewijs dat het origineel geen toevalstreffer was en dat deze personages een serieuze uithoudingsvermogen hadden.

Op Full House zijn was een fantastische manier voor de hoofdrolspelers om geld te verdienen, en in de loop van de tijd hebben ze allemaal hun rijkdom vergroot.

Lori Loughlin is $ 70 miljoen waard

Lori Loughlin, die tante Becky speelde op Full House, komt op de tweede plaats op de algemene ranglijst van vermogen binnen. Loughlin was zwaar te zien in de show en werd een van de beroemdste gezichten die op de show verscheen. Na verloop van tijd bracht ze haar vermogen naar een indrukwekkende $ 70 miljoen.

Loughlin begon haar tijd met acteren in Hollywood in de jaren tachtig, maar toen de jaren negentig ronddraaiden, kwam ze echt op gang en kon ze een ster worden. Ze begon als een terugkerend personage in Full House, maar ze werd later toegevoegd aan de hoofdcast en keek nooit meer achterom.

Na het succes van Full House zou Loughlin blijven acteren in film en televisie, hoewel het kleine scherm haar primaire focus bleek te zijn. Ze verscheen op shows als Hudson Street, The Larry Sanders Show, Spin City, Summerland, Pysch en Blue Bloods. Ze had zelfs een terugkerende rol in Fuller House.

Zoals Lori Loughlin financieel voor zichzelf deed, komt ze nog steeds tekort wanneer ze de nettowaarde van de Full House-cast opstapelt. In feite is ze nog niet eens halverwege de rijkdom van de best presterende.

Mary-Kate en Ashley zijn elk $ 250 miljoen waard

Als we kijken naar de ster met het hoogste vermogen op Full House, moeten we het eigenlijk dubbel maken. Volgens Celebrity Net Worth zijn Mary-Kate en Ashley Olsen elk maar liefst $ 250 miljoen waard.

Voor degenen die er niet bij waren om hun opkomst en daaropvolgende dominantie van de jaren 90 te zien, is het echt moeilijk te begrijpen hoe groot Mary-Kate en Ashley waren. Full House maakte ze natuurlijk bekende namen, maar het duo werd uiteindelijk veel populairder dan de show, en ze maakten een aantal zakelijke stappen die een fortuin opleverden.

Ze speelden in een populaire tv-show, hadden films, boeken, een modelijn, videogames en zo ongeveer al het andere onder de zon. In wezen, als ze hun naam erop konden zetten en geld konden verdienen, deden ze dat. Wat nog belangrijker is, mensen kochten hun spullen, waardoor hun rijk gestaag groeide en ze in onpeilbaar rijke sterren veranderden.

Mary-Kate en Ashley zijn toppers, met Lori Laughlin op de tweede plaats, maar andere sterren uit de show zijn ook behoorlijk rijk.

Bob Saget heeft een nettowaarde van $50 miljoen, John Stamos heeft een nettowaarde van $25 miljoen en Candace Cameron heeft een nettowaarde van $14 miljoen.

Full House is een geliefde klassieker uit de jaren 90, en de show speelde een grote rol in het feit dat de sterren uitzonderlijk rijk werden.

Aanbevolen: