Welk castlid van 'The King of Queens' is vandaag de rijkste?

Inhoudsopgave:

Welk castlid van 'The King of Queens' is vandaag de rijkste?
Welk castlid van 'The King of Queens' is vandaag de rijkste?
Anonim

Als we het hebben over de beste sitcoms uit de jaren 2000, vallen een aantal voor de hand liggende namen op. How I Met Your Mother, Modern Family en The Office zijn enkele van de meest voorkomende om de tongen van het publiek te rollen. Zelfs The Big Bang Theory, die in september 2007 op CBS in première ging, moest zijn tijd afwachten om hoger op de lijst te komen en een van de beste sitcoms aller tijden te worden.

Een van de minder besproken - misschien onderschatte - comedyprogramma's uit die tijd is The King of Queens van David Litt. Met Kevin James en Leah Remini in de hoofdrollen, werd de show tussen 1998 en 2007 negen seizoenen op CBS uitgezonden. James verdiende zelfs een Emmy-nominatie voor zijn werk aan de show, voor Outstanding Lead Actor in a Comedy Series.

Veel van de belangrijkste sterren van The King of Queens hebben sinds het einde van de show een lange levensduur en succes in hun carrière gehad.

Zwakke schakel in de show

Een online synopsis van The King of Queens luidt: "Het vindt plaats in Rego Park, Queens, New York, een getrouwd stel, Doug (James), een bezorger, en Carrie (Remini), een secretaresse bij een advocatenkantoor, beiden wonen bij Carrie's excentrieke vader, Arthur (Jerry Stiller). Ze proberen het beste te maken van wat ze hebben gekregen terwijl ze proberen hun huwelijk enigszins normaal te maken en de kleine problemen die ze samen hebben op te lossen - Zelfs af en toe een run -in met Carrie's vader."

Als de twee hoofdrolspelers van de show waren James en Remini te zien in alle 207 afleveringen. Ondanks dat ze vijf jaar jonger was dan James, had Remini veel meer ervaring dan haar co-ster toen ze aan de show begonnen. Ze speelde al hoofdrollen in programma's als Living Dolls en Fired Up. De omvang van James' eerdere tv-ervaring was acht afleveringen op Everybody Loves Raymond.

Doug en Carrie King of Queens
Doug en Carrie King of Queens

"Ik was absoluut de zwakke schakel voor wat betreft acteren in de show", vertelde James in een recent interview aan The Philly Voice. "Leah en Jerry hadden waanzinnig veel dingen gedaan. Leah had zoveel dingen gedaan. Het was mijn eerste optreden. Ik heb er veel van geleerd."

Gediversifieerde haar ambacht

Na het einde van de show bleven de carrières van James en Remini zich in heel verschillende trajecten ontwikkelen. Remini begon haar vak te diversifiëren. Hoewel ze hier en daar bleef acteren, begon ze zich ook sterk te wagen aan reality-tv, talkshows en documentaires.

In 2010 was ze een van de vijf panelleden die het debuutseizoen van CBS' The Talk presenteerde, naast Sharon Osbourne en 21 Jump Street-ster Holly Elizabeth Robinson Peete. Remini was 135 afleveringen in de show, maar ze werd na het einde van het eerste seizoen losgelaten. Ze deelde het nieuws met haar fans op Twitter: "Het is officieel: het spijt me te moeten zeggen dat ik NIET terug ben gevraagd voor de show. Sorry voor mijn fans. Je hebt zo hard gewerkt! Ik ben dol op jullie."

Remini deed ook mee aan seizoen 17 van Dancing With The Stars, waar ze werd gekoppeld aan professionele danseres Tony Dovolani. Ze eindigde op de vijfde plaats. Haar andere werk omvat Leah Remini: It's All Relative, een realityshow over haar dagelijks leven. Leah Remini: Scientology and the Aftermath is een documentaire over haar tijd in de Scientology Kerk.

Weer gekruiste paden

Remini's paden kruisten elkaar opnieuw met James' in 2016, toen ze de handen ineen sloegen in het tweede seizoen van een andere sitcom, Kevin Can Wait. De serie werd helaas geannuleerd na het einde van dat seizoen. Voor al het werk dat Remini in haar 30-jarige carrière heeft gedaan, is ze erin geslaagd een nettowaarde van bijna $ 25 miljoen te verzamelen.

Remini James Kevin kan wachten
Remini James Kevin kan wachten

In tegenstelling tot Remini, ging James post- The King of Queens carrière helemaal over acteeroptredens. Hij speelde in films als Hitch en Pixels. Na de annulering van Kevin Can Wait, was hij ook in het ene seizoen van een sitcom met de titel The Crew op Netflix. Het werk van James heeft hem geholpen een deftig vermogen van ongeveer $ 100 miljoen op te bouwen.

Jerry Stiller was beroemd vanwege het spelen van Frank Costanza in Seinfeld voor zijn stint als Arthur in The King of Queens. Hij stierf in mei 2020, op 92-jarige leeftijd. Hij was ongeveer $ 14 miljoen waard toen hij stierf. Een andere grote ster uit de show was Patton Osw alt, die een vriend van Doug speelde die Spence heette. Osw alt wordt momenteel geschat op ongeveer $ 10 miljoen.

Andere castleden waren Merrin Dungey en Nicole Sullivan, die momenteel allebei ongeveer $ 3 miljoen waard zijn. Net als veel van hun andere co-sterren, wordt hun vermogen volledig overschaduwd door James ' $ 100 miljoen.

Aanbevolen: