Hugh Hefner had rare regels voor zijn vriendinnen

Inhoudsopgave:

Hugh Hefner had rare regels voor zijn vriendinnen
Hugh Hefner had rare regels voor zijn vriendinnen
Anonim

Een naam maken op het gebied van popcultuur is moeilijk, ondanks het feit dat er veel manieren zijn om dit te doen. Sommige mensen gebruiken hun talent, sommigen gebruiken hun hersens en anderen gebruiken hun levensstijl om mensen op ze te laten letten.

Hugh Hefner was een publieke figuur die ooit een van de beroemdste mannen ter wereld was. Hefner gebruikte Playboy en zijn levensstijl om een beruchte figuur te worden, die de droom van luxe aan iedereen verkocht. In de afgelopen jaren zijn zijn voormalige partners naar voren gekomen om enkele van de verborgen dingen over zijn relaties met hen te onthullen.

Laten we eens luisteren naar wat ze te zeggen hadden over Hefner, namelijk zijn regels voor hen.

Hugh Hefner was een mediamagnaat

In de geschiedenis van de popcultuur zijn er een aantal figuren langsgekomen die naam hebben gemaakt door overdreven en oprecht interessant te zijn voor het publiek. Een van die figuren was Hugh Hefner, die zijn levensstijl en het succes van Playboy gebruikte om een van de meest beruchte figuren in de geschiedenis te worden.

Hefner heeft uitstekend werk geleverd door van Playboy een wereldwijd merk te maken waar iedereen een stukje van wilde hebben. Het is nu een andere leeftijd, maar decennialang was Playboy het tijdschrift waar iedereen in wilde zijn, zelfs als het betekende dat er iets meer werd getoond dan sommigen hadden gewild. Laten we het zo zeggen, als een beroemdheid een Playboy-shoot deed, was het een enorme deal.

Hugh Hefner deed zijn hele leven de dingen op zijn manier, en hij leefde zijn leven ten volle. Niets was verboden terrein voor Hefner, en zijn iconische Playboy Mansion was een wonderland voor de rijken en beroemdheden die op zoek waren naar een leuke tijd weg van de nachtclubscene in Hollywood.

Uiteindelijk kreeg Hefner een realityshow van de grond die tijd besteedde aan het pronken met zijn vriendinnen.

Hugh Hefner's vriendinnen werden uitgelicht op 'The Girls Next Door'

In 2005, tijdens een tijdperk van reality-tv waar schijnbaar niets verboden was, maakte The Girls Next Door zijn debuut op de E! Kanaal. Met in de hoofdrol Hugh Hefner en zijn trio vriendinnen, was de show bedoeld om een licht te werpen op de meisjes en hun leven in de Playboy Mansion.

Holly Madison, Kendra Wilkinson en Bridget Marquardt waren de belangrijkste sterren van de show, hoewel anderen kwamen naarmate de serie vorderde. Fans kregen een kijkje in hun levensstijl en hun manier van feesten, en de show deed geweldig werk door alles te laten lijken alsof het een droom was die uitkwam voor alle betrokkenen.

Als er iets was waar Hugh Hefner echt briljant in was, dan was het zijn levensstijl verkopen, en The Girls Next Door was een grote reclamecampagne over hoe het leven zou kunnen zijn voor degenen die het geluk hebben om contact te maken met de beruchte Hef.

Ondanks dat alles aan de oppervlakte leuk en licht leek, gebeurde er achter de schermen veel meer dan de meesten hadden verwacht. In de loop van de tijd zijn er een aantal dingen onthuld, waaronder enkele van de regels die Hugh Hefner had opgesteld voor de vrouwen die hij als zijn vriendinnen beschouwde.

Een vergoeding, avondklok en geen rode lippenstift waren slechts enkele van Hefners rare regels voor zijn vriendinnen

Dus, wat waren enkele van de regels die Hugh Hefner had voor zijn partners? Welnu, sommige zijn een beetje te expliciet om te delen, maar sommige van de tamere omvatten te allen tijde gevolgd worden en zelfs een vergoeding die als hefboom werd gebruikt.

Volgens Grunge: "Er waren tal van andere regels: geen rode lippenstift, geen sociale media, een avondklok van 21.00 uur en geen uitnodigende jongens in het landhuis."

De site merkte ook op dat "Volgens castlid Kendra Wilkinson, Playboy-stafleden een boek zouden gebruiken om bij te houden wanneer de vrouwen het landhuis verlieten en elke dag terugkeerden (via New York Daily News). Hefner las de boek elke ochtend."

Izabella St. James, een voormalige vriendin van Hefner, vertelde over de wekelijkse toelage en hoe het een tijd was voor Hefner om feedback en kritiek te geven.

De meeste klachten gingen over het gebrek aan harmonie tussen de vriendinnen - of je gebrek aan seksuele deelname aan de 'feestjes' die hij in zijn slaapkamer hield ', schreef ze in haar autobiografie.

Deze regels lijken niet erg leuk, en we kunnen ons alleen maar voorstellen hoe het was om op deze manier te leven. Ja, deze vrouwen kregen luxe aangeboden, maar ze kregen ook te maken met dingen die hen duidelijk aangingen.

Wonen in de Playboy Mansion was niet altijd gemakkelijk, en deze vrouwen zorgden ervoor dat ze hun bonnetjes bewaarden.

Aanbevolen: