Salma Hayek over haar 'Eternals'-personage 'Ik was geschokt om die rol te krijgen in mijn jaren '50

Inhoudsopgave:

Salma Hayek over haar 'Eternals'-personage 'Ik was geschokt om die rol te krijgen in mijn jaren '50
Salma Hayek over haar 'Eternals'-personage 'Ik was geschokt om die rol te krijgen in mijn jaren '50
Anonim

Marvel's Eternals-film maakt deel uit van fase vier van de MCU die op 5 november in première gaat.

Fans hebben lang gewacht op deze nieuwe generatie superhelden om onze schermen te zegenen. Met het enorme succes van Black Widow en Shang Chi ligt de lat erg hoog. Het lijdt geen twijfel dat Eternals ook de opening van de kassa zal verslaan.

De filmsterren Kumail Nanjiani als Kingo, Angelina Jolie als Thena, Gemma Chan als Sersi, Salma Hayek als Ajak, en Game Of Thrones-sterren, Richard Madden als Ikaris en Kit Harington als de Black Knight.

De castingdirectors aarzelden niet om een eliteteam van onsterfelijken te kiezen.

Salma Hayek onthulde onlangs hoe ze geschokt was toen ze hoorde dat ze de rol van Ajak, de leider van de onsterfelijken, heeft geland. Ze had het gevoel dat ze te oud was om de zeer gewilde rol te bemachtigen.

Officiële Eternals Trailer

"Waarom heb je niet geholpen om Thanos te bevechten" Eternals: "We kregen de opdracht om dat niet te doen"

Oscar-winnaar Chloé Zhao vertelde AARP dat Hayek uitstekend geschikt is voor de rol van Ajak, die ze beschreef als 'de leider', en voegde eraan toe: 'Ze is vol wijsheid en zeer opmerkzaam - een moederfiguur voor iedereen de Eeuwigen." Hayek zei echter: "Ik was geschokt toen ik die rol kreeg toen ik in de vijftig was." Ze voegde eraan toe: "Ik voelde een gevoel van dankbaarheid en opwinding, niet alleen hiervoor, maar ook voor wat het betekende voor de mogelijkheden voor de toekomst."

Deel uitmaken van de MCU opent zoveel andere deuren voor acteurs en actrices. De fanbase van Marvel is zo enorm en daarom is het een van de meest succesvolle franchises aller tijden.

Hayek heeft wat thee gemorst over haar karakter, Ajak.

"Chloé besloot het concept van leiderschap vanuit het perspectief van het moederschap aan te pakken", zei ze en voegde eraan toe: "Ik ben geen moeder. Ik ben een vreemdeling. Ik kan geen kinderen krijgen. "Echter, mijn personage was vroeger een man in de strips, nu is het een vrouw", zei Hayek. "Dus in plaats van alleen het geslacht te veranderen, stelde ik [Zhao] voor om echt iets te brengen dat heel specifiek is voor vrouwelijkheid."

Salma Hypes Up The Eternals

Bekijk de sterren van Marvel Studios’ Eternals!

Fans zullen nog een maand moeten wachten om te zien hoe deze onsterfelijke wezens de mensheid beschermen!

Aanbevolen: