Eternals'-opname op echte locaties, waardoor het anders is dan MCU-films, zegt Salma Hayek

Eternals'-opname op echte locaties, waardoor het anders is dan MCU-films, zegt Salma Hayek
Eternals'-opname op echte locaties, waardoor het anders is dan MCU-films, zegt Salma Hayek
Anonim

The Eternals, samen met Black Widow, zou de eerste iteratie zijn aan het begin van een nieuwe fase in Marvel Cinematic Universe in 2020, sinds het einde van de oneindigheidssaga met Avengers Endgame en Spiderman: Far From Home liet de meeste verhaallijnen van het universum min of meer ingepakt.

Helaas voor fans zorgde de wereldwijde pandemie voor spelbreker en werden de films uitgesteld tot november 2021.

Voor fans die niet kunnen voorkomen dat ze elke kleine update over The Eternals weten, heeft actrice Salma Hayek enkele interessante details over de film te delen. Hayek speelt de rol van een van de Eternals, Ajak in de film.

In een interview met ET verklaarde Hayek dat The Eternals heel anders is dan de vorige films in de MCU.

De allereerste reden die ze gaf was regisseur Chloe Zhao, de eerste vrouwelijke solo-regisseur van een MCU-film, (hoewel Ana Boden technisch gezien de echte eerste is, aangezien Captain Marvel een samenwerking was met haar partner Ryan Fleck).

Ze zei ook dat de productie zelf heel anders is dan een typische Marvel-film, omdat het grootste deel van haar opnameschema op locatie is geweest in plaats van in de studio. Dit betekent waarschijnlijk dat de film veel minder gebruik maakt van CGI-technologie, waarvan bekend is dat Marvel in het verleden behoorlijk zwaar leunde.

Volgens Hayek heeft The Eternals zijn eigen unieke sfeer en zullen de fans iets nieuws beleven met deze film. Om te beginnen vertelt het een verhaal dat zich duizenden jaren vóór de huidige MCU-tijdlijn afspeelt.

The Eternals speelt een cast bestaande uit Salma Hayek als Ajak, Angelina Jolie als Thena, Richard Madden als Ikaris en Kit Harrington als Black Knight. Gemma Chan, Brian Tyree Henry, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff en Don Lee ronden de overige cast af.

The Eternals staat gepland om in november 2021 in de bioscoop te verschijnen.

Aanbevolen: