Hoe Mila Kunis zich voorbereidde op haar rol als verslaafde in 'Four Good Days

Inhoudsopgave:

Hoe Mila Kunis zich voorbereidde op haar rol als verslaafde in 'Four Good Days
Hoe Mila Kunis zich voorbereidde op haar rol als verslaafde in 'Four Good Days
Anonim

Mila Kunis staat meestal bekend om haar luchtige rollen zoals die uit That 70's Show of Forgetting Sarah Marshall. Hoewel Mila een buitengewoon getalenteerde actrice is en eerder serieuze rollen heeft gespeeld, zoals in Black Swan, vertelde Mila aan Yahoo Entertainment dat het spelen van Molly in Four Good Days "zonder twijfel het meest uitdagende" personage was dat ze tot nu toe had geportretteerd.

De film kwam uit in mei van dit jaar en krijgt een 6,6/10 op IMDb. De film is gebaseerd op Eli Saslow's Pulitzer Prize-winnende artikel in de Washington Post, "How's Amanda? A Story of Truth, Lies and an American Addiction", waarin de gespannen relatie tussen een vrouw genaamd Amanda Wendler en haar moeder Libby Alexander werd uitgelegd. Voorbereiding op deze rol vergde veel hard werk en toewijding voor Mila om het voor elkaar te krijgen - en hier is hoe ze het deed.

7 Molly zijn

Mila's personage Molly is 14 keer in detox geweest en is al meer dan 10 jaar verslaafd aan heroïne en andere drugs. Het uitgangspunt van de film is dat Molly 3 dagen detox en 4 dagen thuis schoon moet maken om een injectie met N altrexon te krijgen, waardoor ze een maand lang niet meer high kan worden. Dit was een ondraaglijke ervaring voor Molly en veel van haar familie twijfelde aan haar vermogen om het te doen. Mila legt uit dat Molly gewoon in een constante staat van wanhoop verkeerde. Mijn personage heeft nooit een release gehad.”

6 Ze sprak met Amanda

Voor het filmen spraken zowel Mila als co-ster Glenn Close met de echte mensen die ze in de film zouden uitbeelden. Wendler vertelde Entertainment Tonight dat na een gesprek met Mila: Ik was zo trots dat ze mij ging spelen. Ik wist dat ze heel respectvol zou zijn. Ze is zo nuchter en echt. Ze is een geweldige en krachtige vrouw.” Wendler legde ook uit hoe vereerd ze was dat deze film licht zou kunnen werpen op de kracht van verslaving en hoe deze kan worden overwonnen.

5 Haar uiterlijk veranderen

"Je moet er helaas op een bepaalde manier uitzien om eruit te zien als een heroïneverslaafde", vertelde Mila aan TheWrap's Beatrice Verhoeven op het Sundance Film Festival met betrekking tot de drastische veranderingen die ze doormaakte om op Molly te lijken. "We hebben mijn haar gebleekt, dus dat heeft er een geweldig element aan toegevoegd." Molly's haarkleur was eigenlijk Mila's idee toen ze een foto zag van een soortgelijk uitziend kapsel terwijl ze onderzoek deed naar foto's van verslaafden en dacht dat haar karakter nog een aspect van verschil nodig had. Directeur Rodrigo Garcia was het daar snel mee eens. Kunis legde toen gekscherend uit hoe moeilijk het was om een kapper in Los Angeles te vinden die bereid was haar haar te verpesten.

4 Haar tanden

Een van de meest schokkende dingen om te zien voor fans van Mila was haar glimlach, volledig ontdaan van haar kenmerkende parelwitte tanden. Mila vertelde Deadline dat het leuk was om iets buiten de norm te doen. "Als je naar de beste special effects-man gaat, die de mooiste meth-tanden maakt, klinkt het zo raar om te zeggen, maar je doet het en je denkt: 'Nou, dit is leuk om mee te spelen.'" Ze legde ook uit dat haar kinderen plezier hadden met de neptanden terwijl ze ze in huis droeg om eraan te wennen om met ze te praten.

3 Afvallen

Naast het haar en de tanden, moest ze ook behoorlijk wat gewicht verliezen om Molly te spelen. Hoewel ze niet precies wist hoeveel kilo ze was afgevallen omdat ze geen weegschaal heeft, denkt ze aan de manier waarop haar kleren passen dat ze net zo mager was als voor Black Swan. Mila legt uit dat ze ongeveer vier maanden op dieet was en aan lichaamsbeweging had gedaan, en hoe mager ze ook was, ze voelde zich nog steeds sterk genoeg om die lange dagen op de set te werken.

2 Emotioneel voorbereiden

Hoewel het fysieke aspect al uitdagend genoeg was, moest Mila zich ook emotioneel voorbereiden."Voor zover het onderzoek ging … ik gebruik geen drugs, maar ik heb veel vrienden gehad en heb momenteel een vriendin en wat niet, dat heeft het niet overleefd en sommigen vechten er nog steeds tegen", vertelde Kunis aan TheWrap. Voor de technische details en maniertjes van hoe verslaafd zijn eruit zag, wendde ze zich tot YouTube, NA-bijeenkomsten en opvanghuizen, maar uiteindelijk zegt ze dat het bestuderen van het gedrag op YouTube het nuttigst was.

1 Ze was blij dat het niet langer doorging

"Ik was erg blij dat de film geen productie van twee maanden was", vertelde Mila aan Yahoo Entertainment. "Weet je, soms denk je:" Oh, ik wou dat dit langer doorging. Ik was erg blij toen het eindigde. Ik had zoiets van: 'Ik ben goed. Dit is genoeg.'” Met alle fysieke en emotionele tol die het kostte om de rol van Molly te spelen, is het heel begrijpelijk waarom Mila graag klaar zou zijn met filmen! Four Good Days kan worden gestreamd op Hulu.

Aanbevolen: