X-Men Verhaallijnen die kunnen worden aangepast voor de MCU

Inhoudsopgave:

X-Men Verhaallijnen die kunnen worden aangepast voor de MCU
X-Men Verhaallijnen die kunnen worden aangepast voor de MCU
Anonim

De naderende komst van de X-Men binnen het Marvel Cinematic Universe is nog steeds in de maak in "the house of mouse." Hoewel we waarschijnlijk de debuut zullen zien van veel mutante fan-favorieten terwijl Marvel fase vier en vijf blijft uitrollen, zal het een tijdje duren voordat "de kinderen van het atoom" samenkomen en in hun eigen film schitteren. Fans zijn redelijk bekend met de grote schermprestaties van de X-Men, aangezien Fox al bijna 20 jaar de beproevingen en beproevingen van de griezelige demonstreert.

De meeste geliefde X-Men-verhalen moeten echter nog worden aangepast aan het witte doek. Met pogingen om klassieke verhaallijnen naar het grote scherm te brengen die in het verleden gemengde resultaten opleverden, heeft Disney de kans om deze klassieke mutantverhalen eindelijk tot leven te brengen en, in sommige gevallen, ze recht te doen.

9 dagen van toekomstig verleden

Ja, Fox probeerde deze geliefde verhaallijn in het verleden en ja, het werd goed ontvangen; fans waren echter minder dan enthousiast over enkele veranderingen die Fox koos om door te voeren (Wolverine vervangt Kitty Pryde als maar één). Het klassieke verhaal over een dystopische toekomst geregeerd door de gemuteerde jagende schildwachten is een van de meest geliefde X-Men-verhalen en met Disney aan de roer, fans zullen zeker de aanpassing krijgen waar ze op hebben gewacht.

8 House Of M

Een wereld geregeerd door Magneto. Dit Brian Michael Bendis verhaal vertelt het verhaal van The Scarlet Witch die een wereld creëert waarin mutanten heersen en Magneto hun koning is. Deze radicaal andere wereld ziet Spider-Man als een beroemdheid en Captain Marvel als de meest geliefde superheld in Amerika. Hoewel het waarschijnlijk niet een van de eerste verhaallijnen zal zijn die door de MCU's X-Men worden aangepakt, zal het verhaal van de gemuteerde utopie met Wanda en Pietro Maximoff in het midden zeker fans tot het uiterste drijven. vol verwachting.

7 The Phoenix Saga

De derde keer is een charme met deze. Fox's poging om de klassieke Chris Claremont verhaallijn aan te passen werd niet goed ontvangen. Fox' eerste poging met X-Men: The Last Stand werd beschimpt door fans, en veel critici waren van mening dat X-Men: Dark Phoenix uit 2019 de laatste nagel aan de doodskist voor de mutanten. In beide gevallen waren fans en critici van mening dat de aanpassingen niet trouw waren aan het bronmateriaal en met elke film die nog steeds een groot stigma draagt, zal Marvel Studios waarschijnlijk trouw blijven aan het originele verhaal als het tijd is om het kosmische verhaal aan te passen.

6 Mutant Genesis (X-Men Vol. 2 1)

Magneto herintroduceert na een korte onderbreking en het herstel van de mutant als een wereldwijde bedreiging, het verhaal geeft fans ook twee teams van X-Men als de strijd "The Master of Magnetism" en zijn groep gemuteerde volgelingen. Dit verhaal gaat over de terugkeer van de meest iconische schurk van de X-Men en luidde een nieuw tijdperk in, evenals een richting voor het team. Het aanpassen van deze boog binnen de MCU zou fans opwinden en de weg vrijmaken voor enkele van de grootste X-Men crossover-verhalen die nog moeten komen.

5 A v X (Avengers Vs X-Men)

Fans dromen van dit evenement sinds de aankondiging dat Disney de rechten van de X-Men van had verworven Fox in 2019. De enorme verhaallijn plaatste de twee superteams tegen elkaar in een kolossale strijd met de Phoenix vijf en de dood van Xavier. Hoewel de Phoenix waarschijnlijk afwezig zal zijn in het verhaal en sommige plotpunten moeten worden herwerkt (zoals de betrokkenheid van Cable en Hope Summers), zullen fans de aanpassing desalniettemin met open armen verwelkomen.

4 Hulk vs Wolverine

Dit is misschien een uitgemaakte zaak. Volgens We Got This Covered zou er een Wolverine Vs Hulk film in de maak zijn. De wilde X-Men zou zijn debuut eerder kunnen zien komen dan fans hadden verwacht met deze geruchtenfilm, en of de favoriet van de fans wordt gespeeld door Hugh Jackman of iemand nieuw, fans zullen ongetwijfeld van vreugde springen om dit geliefde verhaal op het grote scherm te zien.

3 De Proteus Saga

Eenmaal succesvol aangepast door de 90s animatieserie, zag de Proteus-saga de X-Men strijd tegen Proteus, de onrustige en immens krachtige zoon van Moira MacTaggert. Het verhaal gaat over een epische intercontinentale strijd en introduceert een van de grootste (zij het van korte duur) schurken van de X-Men. De aanpassing van deze verhaallijn zou de fans veel plezier bezorgen en zou een evenement zijn dat de MCU als geheel zou beïnvloeden.

2 Dark Phoenix Saga

Nog een Fox blunder, Fans werden in 2019 getrakteerd op een hervertelling van de klassieke verhaallijn. Fans en critici waren niet zo blij met dit uitje. Het spreekt voor zich dat fans en critici met spanning wachten om dit geliefde verhaal goed aangepast te zien worden. Fans zullen met ingehouden adem en vingers gekruist wachten om te zien of Disney zal leren van de fouten uit het verleden.

1 X-Men 1 (Seizoen één)

Hoe moeilijk dit ook te geloven is, gezien de 17 jaar dat de X-Men het grote scherm siert, moeten fans het allereerste avontuur van de machtige mutant nog zien, aangepast aan de zilver scherm. Het verhaal met de introductie van de oorspronkelijke vijf leden, Professor X en het debuut van Magneto, zou een passende introductie zijn voor de MCU. Fans zouden zich verheugen als de X- Mannen strijden tegen "de meester van het magnetisme" en proberen zijn terroristische acties te dwarsbomen.

Aanbevolen: