Verhaallijnen die kunnen gebeuren in 'Jij' seizoen 4

Inhoudsopgave:

Verhaallijnen die kunnen gebeuren in 'Jij' seizoen 4
Verhaallijnen die kunnen gebeuren in 'Jij' seizoen 4
Anonim

Sinds het eerste seizoen in 2018 werd uitgebracht, is You van Netflix een groot succes bij een wereldwijd publiek. De thrillerverhaallijn volgt Joe Goldberg, de verontruste hoofdrolspeler van de show, gespeeld door Gossip Girl-ster Penn Badgley, terwijl zijn obsessieve neigingen hem in een wereld van problemen en misdaad storten.

Drie seizoenen later blijft de hitserie favoriet bij de fans. Of het nu komt door de constante nagelbijtende spanning of de vreemde behoefte van fans om de hoofdrolspeler van de serie weg te zien komen met zijn misdaden, het is veilig om te zeggen dat fans reikhalzend uitkijken naar de release van het vierde seizoen. In de tussentijd zijn velen naar sociale media gegaan om verschillende theorieën te verzinnen en te speculeren over hoe het moordende drama van Netflix zich in seizoen 4 zou kunnen ontvouwen. Dus laten we eens kijken naar enkele van de meest mogelijke en de wildste fantheorieën over You seizoen 4. (Spoilers for You seizoen 3 komt eraan!)

8 Bekende gezichten keren mogelijk terug in Frankrijk

Aan het einde van het derde seizoen, nadat hij zijn vrouw Love Quinn (Victoria Pedretti) had vergiftigd, kon Joe Goldberg opnieuw wegkomen met moord door haar te laten opdraaien voor een brute moord-zelfmoord, waardoor voor zijn snelle ontsnapping. In de laatste scène zien we Joe onder de nieuwe alias van Nick terwijl hij op de reset-knop drukt en een nieuw hoofdstuk van zijn leven begint in de straten van Parijs, op zoek naar zijn geliefde Marienne Bellamy (Tati Gabrielle).

Door de nieuwe Franse locatie kunnen enkele bekende gezichten terugkeren naar de serie, omdat Parijs eerder werd genoemd door een paar van de vorige personages uit de show. Bovendien hoort Joe tijdens de slotscène van seizoen 3 een Amerikaans staatsburger vertellen hoe het aantal mensen dat van NYC naar de Franse hoofdstad was verhuisd, de laatste tijd was toegenomen.

7 Joe's verleden komt misschien terug om hem te achtervolgen

In het allereerste seizoen van de show vermoordt Joe het personage Peach Salinger (Shay Mitchell). Hoewel hij er aanvankelijk mee weg kon komen door de dood als mogelijke zelfmoord te verdoezelen, was de familie Salinger niet helemaal overtuigd en huurde dus een P. I. verder te onderzoeken. De P. I-verhaallijn is echter nooit opgelost, en dus speculeren fans dat het vierde seizoen dit opnieuw zou kunnen bekijken - tot groot ongenoegen van Joe.

6 Joe Will Kill Marienne

Tijdens het tweede seizoen van de show is er een moment waarop Love's broer, Forty Quinn (James Scully) de plot voor zijn nieuwe aanstaande verhaal uitlegt. Het is mogelijk dat dit een voorbode is van de toekomstige gebeurtenissen in de serie. Forty vermeldt bijvoorbeeld dat de hoofdpersoon van zijn verhaal, die smoorverliefd is op drie verschillende vrouwen, een wreed einde ontmoet als hij uiteindelijk alle drie de geliefden vermoordt. Dit zou een aanwijzing kunnen zijn van wat seizoen 4 te bieden heeft, aangezien Joe uiteindelijk Marienne zou kunnen vermoorden - het derde onderwerp van zijn liefde en obsessie - wat direct parallel zou lopen met Forty's verhaal van de drie vermoorde geliefden (in het geval van Joe, Beck, Love, en tot slot Marienne).

5 Theo zal Joe vermoorden

In een YouTube-video die op 17 oktober werd gepost, benadrukte Flicks And The City de vele parallellen tussen het derde seizoen van You en het beroemde toneelstuk van Stephen Sondheim, Sweeney Todd: The Deamon Barber Of Fleet Street. Van de leidende vrouwen Love en mevrouw Lovett tot hun jongere helper, Theo Engler en Tobias Ragg, en zelfs het concept van menselijke taarten, de verhalen hebben veel overeenkomsten. Daarom wees de zender erop dat als de verhaallijn die van Sweeney Todd blijft volgen, Theo mogelijk Joe zou kunnen vermoorden, omdat Tobias in Sweeney Todd op brute wijze Mr. Todd vermoordt na de dood van mevrouw Lovett.

4 Er zal een klopjacht zijn

Sommige fans hebben de theorie van een klopjacht geformuleerd door de slachtoffers van de misdaden van Joe en Love die er levend uit konden komen. Dit kunnen leden zijn zoals Theo, Theo's vader Matthew Engler (Scott Speedman), Ellie Alves (Jenny Ortega) en Sherry, en Cary Conrad (Shalita Grant en Travis Van Winkle). Deze wraaktheorie zou ongetwijfeld zorgen voor een meedogenloos en gespannen seizoen.

3 Liefde zal terugkeren

Misschien is een van de wildste maar meest populaire seizoen 4-theorieën de mogelijke terugkeer van Love Quinn. Hoewel het zeer onwaarschijnlijk is dat haar personage een manier zou hebben gevonden om het-g.webp

2 Een speciale gast zal verschijnen

Sinds het debuut van de serie begon zich een zeer ongebruikelijke vriendschap te vormen. Hoofdman Penn Badgley en wereldwijde rapster Cardi B hebben sindsdien verschillende keren contact gehad op sociale media toen Cardi B toegaf een fan van de show te zijn. Het paar wisselde zelfs gezichten uit als hun Twitter-pictogrammen! In een recent interview met Jimmy Kimmel onthulde Badgley dat de fans van de serie constant smeken om de rapper in het vierde seizoen. Hij verklaarde dat ze zelfs een petitie waren begonnen om haar erbij te betrekken.

1 Een familiereünie en een terugkeer naar Madre Linda

Tijdens de scène waarin Joe Love omlijst, zien we hem zijn nieuwe zoon Henry afzetten bij het huis van zijn collega zodat Henry een stabiele opvoeding kan krijgen. Voordat hij zijn zoon verlaat, vermeldt hij echter dat de woonruimte tijdelijk zal zijn. Dit zou erop kunnen wijzen dat Joe terugkeert naar Madre Linda om zich weer met zijn zoon te herenigen.

Aanbevolen: