Hoe het vermogen van Ian Somerhalder en Paul Wesley is vergeleken sinds 'The Vampire Diaries' eindigde

Inhoudsopgave:

Hoe het vermogen van Ian Somerhalder en Paul Wesley is vergeleken sinds 'The Vampire Diaries' eindigde
Hoe het vermogen van Ian Somerhalder en Paul Wesley is vergeleken sinds 'The Vampire Diaries' eindigde
Anonim

Het bovennatuurlijke tienerdrama The Vampire Diaries ging in 2009 in première en werd meteen een grote hit. Fans over de hele wereld konden maar geen genoeg krijgen van de gebroeders Salvatore, gespeeld door Paul Wesley en Ian Somerhalder. De show liep gedurende een indrukwekkende acht seizoenen en eindigde in 2017. Het resulteerde echter wel in twee spin-offs - The Originals en Legacies.

Vandaag bekijken we hoe de carrières van Paul Wesley en Ian Somerhalder veranderden nadat The Vampire Diaries eindigde. In het bijzonder gaan we de twee sterren vergelijken op basis van hun rijkdom. Als je je ooit hebt afgevraagd welke beroemde vampieracteur momenteel rijker is, blijf dan scrollen om erachter te komen!

7 Beide acteurs schitterden in 'The Vampire Diaries' voor alle acht seizoenen

Laten we beginnen met te zeggen dat zowel Paul Wesley als Ian Somerhalder van begin tot eind in The Vampire Diaries waren. De twee brachten acht jaar door met het portretteren van Stefan en Damon Salvatore en het is veilig om te zeggen dat het afscheid van de twee personages niet gemakkelijk voor hen was. Voorafgaand aan The Vampire Diaries was Paul Wesley vooral bekend door het spelen van Luke Cates in de bovennatuurlijke show Wolf Lake en Tommy DeFelice in de dramashow American Dreams - terwijl Ian Somerhalder vooral bekend was door het spelen van Boone Carlyle in de dramashow Lost.

6 In 2018 trad Wesley toe tot de cast van de thrillershow 'Tell Me A Story'

The Vampire Diaries eindigde in 2017 en in 2018 had Paul Wesley al een nieuwe show om in te schitteren. De acteur speelde Eddie Longo in seizoen één en Tucker Reed in seizoen twee van de psychologische thriller-anthologieshow Tell Me a Story. Naast Wesley speelden ook James Wolk, Billy Magnussen, Dania Ramirez, Danielle Campbell, Dorian Crossmond Missick, Sam Jaeger, Davi Santos, Michael Raymond-James, Zabryna Guevara, Kim Cattrall en Odette Annable.

Helaas werd de show na twee seizoenen geannuleerd in 2020. Tell Me a Story gaf kijkers een moderne kijk op beroemde sprookjes en heeft momenteel een 7,2 beoordeling op IMDb.

5 En in 2019 speelde Somerhalder in de horrorshow 'V Wars'

Terwijl Paul Wesley meteen een nieuwe show vond om in te schitteren, nam Ian Somerhalder het wat rustiger aan. In 2019 keerde hij echter terug naar de wereld van televisieprogramma's toen hij speelde in de sciencefiction-horror V Wars die was gebaseerd op de stripboekenreeks met dezelfde naam van Jonathan Maberry. In de show portretteerde Somerhalder Dr. Luther Swann en speelde hij samen met Adrian Holmes, Laura Vandervoort, Kimberly Sue-Murray, Sydney Meyer, Kandyse McClure, Michael Greyeyes, Jacky Lai, Kyle Breitkopf en Peter Outerbridge. Helaas werd de show in 2020 na slechts één seizoen geannuleerd. Momenteel heeft V Wars een beoordeling van 6,1 op IMDb.

4 Geen van de twee acteurs verscheen in films

Hoewel beide acteurs naar nieuwe shows gingen nadat The Vampire Diaries klaar was, verscheen geen van beiden in films. Paul Wesley's meest recente filmrol is zijn vertolking van Kevin in het indiedrama Mothers and Daughters uit 2016, terwijl Ian Somerhalders meest recente filmrol zijn vertolking is van Harkin Langham in de sci-fi-actiethriller The Anomaly uit 2014. Hopelijk kunnen fans binnenkort beide sterren zien in een aantal nieuwe projecten op groot scherm!

3 Ze hebben echter wel samen een Bourbon-merk gelanceerd

Een ding waar Paul Wesley en Ian Somerhalder een band mee hadden tijdens hun tijd bij The Vampire Diaries, is hun liefde voor bourbon. Dit jaar lanceerden de twee sterren Brother's Bond Bourbon en ze lijken erg enthousiast om samen in het bedrijf te stappen. Dit is wat Wesley zei over het werken met Somerhalder:

"Ian is een eeuwige optimist en ik ben een eeuwige pessimist. We balanceren elkaar op zoveel manieren - hij zal groot worden, en dan zal ik hem soms een beetje naar beneden halen als het nodig is."

2 Momenteel heeft Paul Wesley een nettowaarde van $6 miljoen

Gezien het feit dat Paul Wesley zo lang speelde in een van de meest succesvolle vampiershows aller tijden, komt het zeker niet als een verrassing dat de acteur rijk is. Volgens Celebrity Net Worth wordt Wesley momenteel geschat op een nettowaarde van $ 6 miljoen. De acteur maakte in 1999 zijn acteerdebuut en sindsdien is hij actief in de entertainmentindustrie. Naast acteren heeft Wesley zich ook beziggehouden met produceren en regisseren en hij regisseerde in de loop der jaren zelfs een aantal afleveringen van The Vampire Diaries.

1 Terwijl Ian Somerhalder twee keer zoveel waard is - $12 miljoen

Paul Wesley heeft zeker een indrukwekkend vermogen - maar dat van Ian Somerhalder wordt geschat op twee keer zoveel. Volgens Celebrity Net Worth wordt de acteur momenteel geschat op een vermogen van $ 12 miljoen, wat hem zeker rijker maakt dan zijn voormalige tegenspeler. Ian Somerhalder heeft zijn acteerdebuut in 1997 en het feit dat hij speelde in een van de beroemdste shows van de jaren 2000, Lost, heeft hem in het begin zeker geholpen om een hoger vermogen te hebben. Somerhalder, die drie jaar ouder is dan Wesley, heeft iets meer ervaring in de branche, wat waarschijnlijk ook de reden is waarom zijn vermogen hoger is.

Aanbevolen: