De cast van '2 Broke Girls': wat doen ze nu?

Inhoudsopgave:

De cast van '2 Broke Girls': wat doen ze nu?
De cast van '2 Broke Girls': wat doen ze nu?
Anonim

De sitcom 2 Broke Girls ging in 2011 in première op CBS en werd meteen een enorme hit. Fans over de hele wereld konden maar geen genoeg krijgen van Max Black en Caroline Channing en al hun opwindende grappen. Helaas annuleerde CBS in 2017 de populaire sitcom na zes succesvolle seizoenen.

Vandaag bekijken we wat de cast van 2 Broke Girls de laatste tijd heeft gedaan. Als je je afvraagt welke shows en films Kat Dennings, Beth Behrs en co. was de laatste tijd te zien - scroll dan verder!

10 Kat Dennings

We trappen de lijst af met Kat Dennings die Maxine "Max" George Black speelde in de sitcom. Onlangs was de actrice te zien in de comedy-dramafilm Friendsgiving uit 2020, maar ook in shows als Dollface waarin ze Jules Wiley speelt, en WandaVision waarin ze Darcy Lewis speelde. WandaVision was de terugkeer van Kat Dennings naar het Marvel Cinematic Universe na acht jaar. Dit jaar verloofde Dennings zich met muzikant Andrew W. K.

9 Beth Behrs

De volgende op de lijst is Beth Behrs die Caroline Wesbox Channing speelde op 2 Broke Girls. De actrice heeft sinds het einde van de sitcom niet meer in films gespeeld, maar ze verscheen wel in shows als The Big Bang Theory, waarin ze Nell speelde, en The Neighborhood waarin ze Gemma Johnson speelt. In 2018 trouwde de actrice met acteur Michael Gladis.

8 Garrett Morris

Laten we verder gaan met Garrett Morris die Earl Washington speelde in de show. In 2019 verscheen de acteur in de komedie Grand-Daddy Day Care waarin hij Arnold speelde.

Wat de televisie betreft, was Washington te zien in shows zoals Lights Out met David Spade waarin hij de tolk speelde, Family Reunion waarop hij Grand Sensei Shandu speelde, Station 19 waarop hij Earl Davis speelde, en Self Made waarop hij Cleophus Walker speelde.

7 Jennifer Coolidge

Jennifer Coolidge die Zofia "Sophie" Kaczyński speelde op 2 Broke Girls is de volgende. Dit jaar was de actrice te zien in twee films - Swan Song, waarin ze Dee Dee Dale speelde, en Arlo de Alligator Boy, waarin ze haar stem aan Stucky gaf. Momenteel heeft Coolidge de film Shotgun Wedding in postproductie. Dit jaar kregen fans de actrice ook te zien in de shows I Heart Arlo, waarin ze de stem voor het personage Stucky verzorgde, The White Lotus waarin ze Tanya McQuoid vertolkte, en Rick and Morty waarin ze Daphne uitsprak. Voor haar optreden in The White Lotus werd de actrice geprezen door zowel critici als fans!

6 Matthew Moy

De volgende op de lijst is Matthew Moy die Han Margaret Lee speelde in de populaire sitcom. In 2020 speelde de acteur Thang in de horrorkomedie Exorcism at 60.000 Feet en daarnaast sprak hij ook Lars Barriga uit in de animatieshows Steven Universe en Steven Universe Future.

5 Jonathan Kite

Laten we verder gaan met Jonathan Kite die Vanko Oleg Golishevsky speelde in 2 Broke Girls. Momenteel kunnen fans de acteur Johnny zien spelen in de comedyshow Dad Stop Embarrassing Me!

Wat velen misschien niet weten, is dat 2 Broke Girl eigenlijk Kite's eerste acteeroptreden was - en dat pap me niet meer in verlegenheid brengt! is zijn tweede!

4 Ed Quinn

Ed Quinn die Randy Walsh speelde in seizoen vijf en zes van de populaire sitcom is de volgende op onze lijst. In 2020 speelde de acteur Kevin in de komedie American Pie Presents: Girls' Rules en tussen 2018 en 2020 speelde hij ook Max Ferraro in de sitcom One Day at a Time. Momenteel is de acteur te zien in de soapserie The Oval waarin hij president Hunter Franklin vertolkt.

3 Ryan Hansen

De volgende op de lijst is Ryan Hansen die "Candy" Andy speelde in seizoen twee, vijf en zes van de sitcom. Dit jaar kregen fans de acteur Dennis Kelly te zien in de rom-com Good on Paper, en in 2020 verscheen hij in de films Like a Boss, Fantasy Island en Friendsgiving. Vorig jaar speelde de acteur Matt ook in een aflevering van de sitcom Bless This Mess.

2 Nick Zano

Laten we verder gaan met Nick Zano die Johnny speelde in seizoen één en twee van 2 Broke Girls. De acteur is sinds 2013 niet meer in een film verschenen toen hij James speelde in de romance Lost Luck. Momenteel speelt Zano Nate Heywood / Steel in de superheldentelevisieshow Legends of Tomorrow - een rol die hij sinds 2016 vertolkt.

1 Brooke Lyons

En tot slot, het afronden van de lijst is Brooke Lyons die Peach Landis speelde in seizoen één van de populaire sitcom. In 2020 was de actrice te zien als Kate in een aflevering van het misdaaddrama Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector. Momenteel kunnen fans Lyons Steenbok zien spelen in de nieuwe muzikale dramashow Paradise City.

Aanbevolen: