Wat doen de sterren van het achtervolgen van Cameron nu?

Inhoudsopgave:

Wat doen de sterren van het achtervolgen van Cameron nu?
Wat doen de sterren van het achtervolgen van Cameron nu?
Anonim

De Netflix-realityshow Chasing Cameron gaf fans de kans om de chaos achter de schermen te zien van het touren met MAGCON-jongens. MAGCON staat voor "Meet and Greet Convention". Tussen 2013 en 2017 zouden fans concerten en meet-and-greets kunnen bijwonen met hun favoriete jongens van Vine en andere sociale-mediaplatforms.

Cameron Dallas, Aaron Carpenter, Nash Grier, Jack & Jack, Matthew Espinosa, Carter Reynolds en Shawn Mendes (ja, die Shawn Mendes) waren allemaal leden van de oorspronkelijke MAGCON-groep. Duizenden fans zouden tussen de $30 en $150 betalen alleen al voor de kans om met deze jongens op de foto te gaan. In 2016 gaf de Netflix-show, Chasing Cameron, kijkers een intieme kijk in het leven van deze jongens en hun opkomst aan het begin van het tijdperk van sociale media-beïnvloeding. Hoewel de show maar één seizoen had, zijn de sterren van Chasing Cameron succesvol gebleven op sociale media, mode en muziek.

9 Cameron Dallas

De afgelopen jaren heeft Cameron Dallas zijn carrière weer op de rails gekregen nadat hij in 2018 werd gearresteerd voor mishandeling. Sindsdien is hij behandeld voor verslaving. In 2020 speelde hij als Aaron Samuels in de Mean Girls-musical op Broadway. Hij is ook in de mode blijven werken, aangezien hij momenteel samenwerkt met het Italiaanse luxemodemerk Fendi.

8 Aaron Carpenter

Sinds het einde van Chasing Cameron is Aaron Carpenter doorgegaan met zijn muziekcarrière. Hij tekende in 2019 bij Capitol Records en bracht een paar singles uit, waaronder 'Bite', 'You' en 'Proud'. Hij is nog steeds bevriend met Cameron Dallas en hij is momenteel aan het daten met model Connar Franklin. Hij en zijn vriendin maken ook deel uit van de beroemde vriendengroep van Selena Gomez.

7 Taylor Caniff

De altijd zo controversiële Taylor "Where Are My Per Diems" Caniff's carrière en sociale media-commentaren worden geplaagd door beschuldigingen van transfobie. Toch is hij, net als Cameron en Aaron, ook verder gegaan dan sociale media. Hij heeft de NFT- en cryptocurrency-industrie kunnen betreden. De 26-jarige inwoner van Indiana werkt met NFT Marketplace en Creator Marketplace.

6 Willie Jones

Willie Jones is doorgegaan met het uitbrengen van muziek die de country- en hippopgenres combineert. In 2021 bracht hij zijn debuutalbum Right Now uit met The Penthouse/EMPIRE. Dit album bevatte zijn hitsingle "American Dream", die zowel op de CMT- als op de BET-netwerken te zien was. Amazon Music noemde hem een artiest voor 2022 om naar te kijken.

5 Trey Schafer

Trey Schafer toerde vroeger met MAGCON en is muziek blijven nastreven. In 2018 bracht hij een EP uit genaamd Love Finesse. Hij heeft ook veel singles uitgebracht, waaronder 'Patience', 'Home', 'Be Something' en 'Face It'. Hij kondigde op zijn Instagram aan dat hij op 29 juni een nieuw nummer genaamd "Somewhere" zal uitbrengen. Deze aankondiging werd ontvangen met ondersteunende opmerkingen van Kacey Musgraves, Kalin White en enthousiaste fans.

4 Bart Bordelon

Bart Bordelon richtte MAGCON op in 2013. Hij leidde de MAGCON-tours en zijn sterren. Hij was verantwoordelijk voor het samenstellen van Aaron Carpenter, Camron Dallas, Shawn Mendes, Nash Grier en andere socialemediasterren om MAGCON te vormen. Hij was veel te zien in de show en hij blijft actief op sociale media met foto's van zichzelf en voormalige MACGON-jongens, evenals zijn familie.

3 Sierra Dallas

Sierra Dallas is de oudere zus van Cameron Dallas. In Chasing Cameron onthulde Cameron zijn hechte relatie met zijn moeder en zus. Sierra is zelf ook groot op sociale media. Sinds het einde van de show is ze getrouwd met Brent Mallozzi. Ze hebben een dochter genaamd Capri en zoon genaamd Callum. Sierra is momenteel zwanger van hun derde kind.

2 Blake Grey

Blake Gray is zeker volwassen geworden sinds hij op Chasing Cameron verscheen. Zijn aanwezigheid op sociale media is blijven groeien. De 21-jarige is groot geworden op TikTok en hij is nu aan het daten met TikToker en activist Amelie Zilber. Hij speelde ook in de videoclip van Hrvy en Loren Gray voor "Personal", en hij werkt momenteel samen met Ralph Lauren.

1 Zijn de MAGCON Boys nog steeds vrienden?

In de entertainmentindustrie lijkt het vaak moeilijk om echte vriendschappen en relaties voor een langere periode te onderhouden. Dat lijkt voor veel van de MAGCON-jongens niet het geval te zijn. Aaron Carpenter en Cameron Dallas posten nog steeds samen foto's. Alle jongens lijken elkaar nog steeds te volgen op Instagram, wat bewijst dat ze buiten de camera een echt gezin hebben kunnen bouwen. Hun natuurlijke chemie is waarschijnlijk wat hen in de eerste plaats zo succesvol maakte op sociale media.

Aanbevolen: