Wat heeft Crystal Reed gedaan sinds hij 'Teen Wolf' verliet?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Crystal Reed gedaan sinds hij 'Teen Wolf' verliet?
Wat heeft Crystal Reed gedaan sinds hij 'Teen Wolf' verliet?
Anonim

Actrice Crystal Reed verwierf internationale bekendheid in 2011 toen ze Allison Argent begon te spelen in MTV's bovennatuurlijke tienerdramaserie Teen Wolf. Trouwens, Reed hielp de show ook acteurs als Tyler Posey, Dylan O'Brien, Tyler Hoechlin, Holland Roden, Colton Haynes en Shelley Hennig beroemd te worden. Drie jaar nadat seizoen één in première ging, besloot Crystal Reed echter afscheid te nemen van de hitshow in de hoop andere projecten na te streven.

Vandaag bekijken we wat de actrice heeft gedaan sinds ze Teen Wolf in 2014 verliet. Van de hoofdrol in een andere beroemde show tot het verbreken van haar verloving - blijf scrollen om te zien wat Crystal Reed had geweest!

8 In 2015 speelde ze in de indiefilm 'Too Late'

We trappen de lijst af met het indiedrama Too Late 2015 waarin Crystal Reed Dorothy Mahler speelde. Naast Reed speelden ook John Hawkes, Vail Bloom, Joanna Cassidy, Jeff Fahey, Robert Forster, Brett Jacobsen, Dichen Lachman, Dash Mihok, Sydney Tamiia Poitier, Rider Strong en Natalie Zea in de hoofdrollen. Too Late vertelt het verhaal van een privédetective en een vermiste vrouw - en heeft momenteel een 6,7 rating op IMDb.

7 en een jaar later had ze een cameo in 'Teen Wolf' - maar als een nieuw personage

Terwijl Crystal Reed in 2014 afscheid nam van haar Teen Wolf-personage Allison Argent nadat seizoen drie was uitgezonden, keerde de actrice uiteindelijk terug naar het populaire bovennatuurlijke tienerdrama.

In seizoen vijf van de show die in 2016 werd uitgezonden, speelde Reed het personage Marie-Jeanne Valet en daarmee kon ze zich herenigen met haar voormalige castmates, waaronder Tyler Posey, Dylan O'Brien en Holland Roden. Momenteel heeft Teen Wolf een beoordeling van 7,6 op IMDb.

6 In 2017 begon Reed met het uitbeelden van Sofia Falcone in de misdaaddramashow 'Gotham'

In 2017 voegde Crystal Reed zich bij de cast van het misdaaddrama Gotham. In de show portretteerde Reed Sofia Falcone en speelde ze samen met Ben McKenzie, Donal Logue, David Mazouz, Morena Baccarin, Sean Pertwee, Robin Lord Taylor, Erin Richards, Camren Bicondova, Cory Michael Smith, Jessica Lucas, Chris Chalk en Drew Powell. Momenteel heeft Gotham - dat het verhaal vertelt van de bekendheid van detective James Gordon - een 7,8 rating op IMDb.

5 En in 2018 verscheen ze in de horrorfilm 'Incident In A Ghostland'

Een jaar nadat hij zich bij de cast van Gotham had gevoegd, verscheen Reed ook in de horrorfilm Incident in a Ghostland. Daarin speelde de actrice Elizabeth "Beth" Keller en speelde ze samen met Anastasia Phillips, Emilia Jones, Mylène Farmer, Taylor Hickson, Mylène Farmer, Kevin Power, Rob Archer en Paul Titley.

Incident in a Ghostland vertelt het verhaal van twee zussen die herenigd worden in een geërfd huis en het heeft momenteel een 6,4 rating op IMDb.

4 In 2019 werd de actrice gecast als Abby Arcane in de horrorshow 'Swamp Thing'

In 2019 werd Crystal Reed gecast als hoofdpersonage in de superheldenhorrorshow Swamp Thing. In de show speelde Reed Abigail "Abby" Arcane en ze speelde naast Virginia Madsen, Andy Bean, Derek Mears, Henderson Wade, Maria Sten, Jeryl Prescott, Will Patton, Jennifer Beals en Kevin Durand. Momenteel heeft Swamp Thing - dat na slechts één seizoen werd geannuleerd - een beoordeling van 7,5 op IMDb.

3 En dat jaar maakte ze het uit met televisiepresentator Darren McMullen

Als het gaat om het liefdesleven van Crystal Reed, is er nogal wat veranderd sinds ze afscheid nam van Teen Wolf. In 2013 begon de actrice te daten met televisiepresentator Darren McMullen en in juni 2017 verloofden de twee zich. Het lijkt er echter op dat het niet goed is gekomen tussen de twee, en in 2019 scheidden Reed en McMullen hun wegen. Voor zover wij weten is de actrice momenteel vrijgezel maar dat kan altijd snel veranderen.

2 Dit jaar werd Crystal Reed 36

Toen ze Allison Argent begon te spelen in Teen Wolf, was de actrice 26 jaar oud. Dit jaar werd Crystal Reed - geboren op 6 februari 1985 in Detroit, Michigan, VS - 36 jaar. Aangezien ze in 2010 haar acteerdebuut maakte in een aflevering van de procedurele misdaadshow CSI: Crime Scene Investigation, betekent dit dat dat ze al meer dan elf jaar acteert. Tegenwoordig heeft Crystal Reed zeker een aantal indrukwekkende projecten die ze aan haar portfolio kan toevoegen.

1 Ten slotte heeft ze momenteel een nettowaarde van $ 3 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst is dat volgens Celebrity Net Worth, Crystal Reed momenteel wordt geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen. Een groot deel van de inkomsten van de actrice kwam uit shows als Teen Wolf en Gotham, maar de actrice heeft zich ook bezig gehouden met filmrollen. Daarnaast is Crystal Reed ook actief op sociale media en zoals we allemaal weten, kan dat tegenwoordig ook een belangrijke bron van inkomsten zijn!

Aanbevolen: