Wat heeft Barbara W alters gedaan sinds ze 'The View' verliet?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Barbara W alters gedaan sinds ze 'The View' verliet?
Wat heeft Barbara W alters gedaan sinds ze 'The View' verliet?
Anonim

Barbara W alters is gemakkelijk een van de grootste namen in de journalistiek. Ze begon voor het eerst in de biz in 1964 als de "Today Girl", waar ze snel haar weg naar het nieuwsklassement bereikte, een plek bemachtigde bij CBS en later haar co-hostingrol veiligstelde in ABC's nieuwsshow, 20/20.

W alters is beschouwd als een van de beste, en terecht. Tijdens haar vijf decennia lange carrière interviewde Barbara W alters een overvloed aan grote publieke figuren in de politiek, waaronder Barack Obama, tot enkele van de grootste namen in de entertainmentwereld, zoals Beyonce en Mariah Carey.

In 1997 ging Barbara W alters in première met de ochtendtalkshow, The View, die sindsdien in de ether is gebleven. W alters werd vergezeld door Joy Behar, Whoopi Goldberg en een handvol nieuwe gezichten, waaronder Elisabeth Hasselbeck en Jennie McCarthy, om er maar een paar te noemen. W alters verliet The View in 2014 en is sindsdien uit de schijnwerpers gebleven. Wat heeft Barbara W alters uitgespookt? Laten we erin duiken!

Barbara W alters: een journalistiek icoon

Als het gaat om enkele van de grootste journalisten van onze tijd, denk je zeker aan Barbara W alters. W alters begon haar carrière voor het eerst in de vroege jaren '60 toen ze schrijver en segmentproducent was voor The Today Show. Barbara werd enorm populair, vooral onder vrouwelijke kijkers, waardoor ze in 1974 een terugkerende rol kreeg als co-host.

In 1979 verhuisde Barbara van CBS naar ABC, waar ze op 20/20 de rol van co-host zou krijgen. Slechts drie jaar eerder brak W alters barrières nadat ze de allereerste vrouwelijke co-anker was van een nieuwsprogramma op een netwerkavond, waarmee ze zichzelf als een van de beste bewees! W alters werd synoniem met ABC, gezien het succes dat ze naar het netwerk bracht met haar jaarlijkse 'Barbara W alters' 10 meest fascinerende mensen'.

Hoewel ze bekend staat om haar werk als nieuwslezeres, presentator en schrijver, die Barbara W alters allemaal in staat hebben gesteld een nettowaarde van $ 170 miljoen te vergaren, was het haar tijd op The View die haar echt in staat stelde te resoneren met toeschouwers thuis.

Barabara verlaat 'The View' en gaat met pensioen

In 1997 bracht Barbara W alters The View in première, samen met co-hosts, Meredith Vieira, Star Jones, Debbie Matenopoulos en Joy Behar, die oorspronkelijk bedoeld was als invaller voor Barbara, maar om een volwaardige tijd gastheer. De talkshow behandelde alledaagse onderwerpen, van sociale kwesties, entertainment tot politiek.

Naarmate de show vorderde, was politiek altijd een hardnekkig onderwerp dat door de dames werd besproken, zo erg zelfs dat het heeft geleid tot enkele van de grootste ruzies op het scherm ooit. In 2007 had Rosie O'Donnell, die in 2006 Meredith Vieira verving, een live gevecht met mede-presentator, Elisabeth Hasselbeck, die zich in 2003 bij The View voegde, over de invasie in Irak. De discussie ging van actuele onderwerpen naar opvliegers, in wat een van de meest explosieve talkshow-argumenten tot nu toe werd.

Ondanks haar bekendheid in de show, die 17 jaar duurde, kondigde Barbara W alters aan dat ze officieel met pensioen zou gaan en The View voorgoed zou verlaten. W alters onthulde dat de beslissing van haar was en dat haar tijd uiteindelijk ten einde was gekomen nadat ze bijna 2 decennia in de show was verschenen.

Wat doet Barbara W alters nu?

Sinds het verlaten van de show in 2014, hebben veel fans zich afgevraagd wat Barbara W alters heeft uitgespookt. Aangezien de voormalige journalist het grootste deel van haar leven in de schijnwerpers heeft gestaan, heeft ze sindsdien een stap terug gedaan. W alters zette haar special Most Fascinating People in 2014 en 2015 voort en haar laatste on-air interview kwam tot stand in december 2015 met Donald Trump voor ABC News.

Barbara is sinds 2016 niet meer in het openbaar verschenen, maar ze is een uitvoerend producent gebleven bij The View; of ze nog steeds een belangrijke rol speelt, is echter nog steeds de vraag. Hoewel fans hebben gehoopt op een laatste on-air moment met Barbara, lijkt het er niet op dat dat snel zal gebeuren.

Barbara heeft naar verluidt een achteruitgang van haar gezondheid gehad, voornamelijk als gevolg van haar dementie, waardoor ze niet meer in de openbaarheid kon verschijnen zoals ze ooit deed. Bronnen dicht bij W alters onthulden dat ze naar verluidt het nieuws van de tijd niet volgt, als een middel om haar te beschermen tegen de actualiteit.

Aanbevolen: