Dit is wat de cast van Aquamarine nu doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat de cast van Aquamarine nu doet
Dit is wat de cast van Aquamarine nu doet
Anonim

Nu zijn er enkele films die, hoe oud ze ook worden, nooit een kinderspeelgoed zullen zijn en Aquamarijn is daarop geen uitzondering. Of je nu bezwijkt voor nostalgie of niet, het v alt niet te ontkennen dat deze film (samen met shows zoals H2O) de manier waarop kleine meisjes in het zwembad speelden voor altijd heeft veranderd.

Aquamarine, uitgebracht in 2006, was het verhaal van twee beste vrienden Claire en Haley, die de laatste dagen van de zomer koesteren voordat Haley naar Australië gaat verhuizen, wat hen en hun wereld voorgoed zal scheiden. Maar niet alles is in steen gebeiteld. Dus wanneer de twee ontdekken dat zeemeerminnen bestaan, bevinden ze zich op een missie om niet alleen een zeemeermin te helpen, maar ook zichzelf te helpen voordat het te laat is.

Niemand zegt dat deze film een meesterwerk was, maar het was een lief zomerhorloge dat een verhaal vertelde over ware liefde en hoe die in vele vormen kan komen. Maar nu deze film vijftien jaar oud is, zou het je kunnen choqueren als je ziet waar de sterren zijn beland. Dit is hoe de cast van de iconische Aquamarine ervoor koos om hun leven te leiden nadat de aftiteling was uitgerold.

5 Emma Roberts

Ze speelde misschien een verlegen en bange tiener, Claire, in Aquamarine, maar tegenwoordig is Emma Roberts een begrip dat het acteerspel verslaat. Sinds haar verschijning in de klassieke zeemeerminfilm is Roberts vooral bekend van haar rollen in films als Wild Child, Nancy Drew, It's Kind of a Funny Story, Nerve en We're the Millers. Ze heeft ook een pad gevolgd in de tv-industrie en speelde onvergetelijke rollen in zowel Scream Queens als de verschillende iteraties van American Horror Story. Roberts zal ook de hoofdrol spelen in een aankomende romcom-remake, About Fate. Het is veilig om te zeggen dat Roberts niet bang is voor de schijnwerpers of om naam te maken in de industrie (zelfs niet als rivaliserende beroemde tante Julia). Maar iets zegt ons dat haar focus verschuift, aangezien ze in december 2020 bevallen is van haar eerste kind.

4 JoJo

Als ze de meer extraverte bestie speelt, is het geen wonder dat JoJo na de release van Aquamarine de wereld stormenderhand veroverde met de release van haar single "Leave (Get Out)". Na te zijn verschenen in de al even vermakelijke RV, richtte JoJo haar toekomst op de muziekindustrie in pop en R&B. Ondanks enkele obstakels en worsteling met haar vorige platenlabel na haar tweede album, bleef ze doorgaan met muziek en liet niets haar tegenhouden. Ze heeft in totaal vijf studioalbums en vier EP's uitgebracht. Ze is van plan om in 2022 een tour aan te kondigen na de release van haar zesde studioalbum. Dus je hebt nog niet het laatste van haar gehoord.

3 Jake McDorman

Jake McDorman speelde de sympathieke jock Raymond, die de wens van ieders ogen was (zelfs die van Aqua), dus er is geen twijfel over waar dat personage in 2021 zou zijn. McDorman is een ander persoon dan zijn personage, maar hij is een echte bezige bij sinds zijn surfdagen op het scherm. Hij is vooral bekend om zijn rol als Evan Chambers in ABC's Greek, maar hij staat ook bekend om zijn rollen in helaas korte shows als Limitless en Are You There, Chelsea? McDorman is ook geen onbekende in het feit dat hij regelmatig een serie maakt, aangezien hij plekken heeft opgepikt in shows zoals het vierde seizoen van Shameless, de opknapbeurt van Murphy Brown en het originele Disney+ The Right Stuff. En ondanks alle intriges op tv heeft hij nog tijd voor het grote scherm. Hij heeft rollen gekregen in tal van filmprojecten, waaronder de Hulu-sensatie Happiest Season en de nog te verschijnen komedie Jerry en Marge Go Large. Het lijkt erop dat deze ster een tijdje ieders oog zal verblinden.

2 Arielle Kebbel

Niet iedereen kan de held spelen, maar ook niet iedereen kan de schurk er zo chic uit laten zien. Dit is de reden waarom Arielle Kebbel veel rekwisieten verdiende (althans bij mij) voor haar rol als de schrille en flauwe Cecilia Banks in Aquamarine. Velen realiseren het zich niet, maar er is vaardigheid voor nodig om het publiek een fictief personage echt te laten haten. Haar gemene meid belandde haar rollen in andere tienerdrama's, zoals ze Vanessa speelde in CW's 90210 en Lexi in The Vampire Diaries. Kebeel bekleedde ook rollen buiten de klassieke drama safespace, waarbij hij misdaadshows aanpakte zoals Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector en mysteries zoals Grand Hotel. Ze heeft ook haar plek op het filmscherm gevonden en acteerde in films als Fifty Shades Freed en After We Fell. Gemene meid of niet, let op mijn woorden, deze actrice zal er voor de lange termijn zijn.

1 Sarah Paxton

Last but zeker not least verlaat onze kleine zeemeermin zelf, Sarah Paxton. Na haar periode als de blauwe bom, speelde ze in veel verschillende acteerrollen. Ze is vooral bekend om haar optredens in films als Sydney White, Static, Cheap Thrills, Sundown en The Front Runner tegenover Hugh Jackman. Ze is ook een gaststerlegende en verschijnt in te veel shows om te rammelen, maar sommige omvatten Summerland, This is Us, de heropleving van Twin Peaks en Good Girls. Ze toonde ook haar muzikale bekwaamheid in de film Lovestruck: The Musical.

Aanbevolen: