Hoe lang is Kanye West in vergelijking met 9 andere beroemde rappers

Inhoudsopgave:

Hoe lang is Kanye West in vergelijking met 9 andere beroemde rappers
Hoe lang is Kanye West in vergelijking met 9 andere beroemde rappers
Anonim

Kanye West stuurde in de zomer van 2020 schokgolven over sociale media toen hij verklaarde dat hij kandidaat was om president van de Verenigde Staten te worden, tegenover de kandidaten Joe Biden en Donald Trump. Dit bracht sommigen ertoe de vraag te stellen: zou hij groot genoeg zijn om over het welzijn van Lady Liberty te kijken als hij was gekozen?

De langste Amerikaanse president in de Amerikaanse geschiedenis - Abraham Lincoln - stond op een torenhoge 6'4", terwijl de kortste - James Madison - zat op 5'4". Waar zou Kanye West zijn gerangschikt als hij in functie was gaan zitten? En trouwens, hoe scoren andere rappers en hun eigen hoogten in vergelijking? Sommigen van hen zullen je misschien verbazen.

Bijgewerkt op 3 maart 2022: Kanye West heeft een zeer bewogen 2022 achter de rug. Het lijkt alsof hij elke dag verwikkeld is in een nieuw schandaal. Tegenwoordig draait het drama helemaal om zijn relatie met zijn ex-vrouw Kim Kardashian, evenals zijn ex-vriendin Julia Fox en Kim Kardashians nieuwe vriend Pete Davidson. Hij plaatste onlangs verschillende opruiende Instagram-berichten, om ze kort daarna te verwijderen.

Hij maakte ook een heel vreemd gebaar naar Kim op Valentijnsdag en maakte Pete Davidson bang met ongemakkelijke dreigementen op zijn nieuwste nummer. Voor wat het waard is, Davidson is aanzienlijk groter dan West. Terwijl Pete 1.82 meter lang is, is Kanye 1.85 meter lang. Bovendien is Julia Fox 5'7", terwijl Kim Kardashian slechts 5'2" is.

10 Kanye West is 5'8"

Hoewel hij in 2020 verloor, is er altijd een volgende keer voor Kanye. In het geval dat Kanye West er op de een of andere manier in slaagt om plaats te nemen in het Oval Office, weten we dat hij op zijn minst lang genoeg is om over zijn bureau te kijken. Hoewel 5'8 niet ongelooflijk lang is, en hij is nog steeds technisch korter dan de gemiddelde Amerikaanse man (ter info, de gemiddelde lengte voor een volwassen man in Amerika is 5'9), hij is nog steeds langer dan de kortste Amerikaanse president.

Plotseling, voor alle rapnummers die hij heeft gemaakt om zijn overmoed en eigenwijsheid te demonstreren, is het nu logisch waarom Kanye nooit heeft gerapt over lang zijn.

9 Jay-Z is 1.80m

Hoewel Jay-Z en Kanye West het al heel lang niet meer met elkaar kunnen vinden vanwege enkele persoonlijke problemen en verschillende politieke opvattingen, was Jay-Z altijd iemand naar wie de jongere Kanye opkeek. Letterlijk, want Jay is veel groter dan Ye.

De oprichter van GOOD Music keek op naar de oprichter van Roc-A-Fella, niet alleen als een mentor en vriend, maar ook als een grotere 1.80m man die boven een 1.80m man stond. Leuk weetje: Jay's vrouw Beyoncé is kleiner dan haar man 1.75 m, maar slechts één centimeter korter dan Kanye.

8 2 Chainz Is 6'5"

Op het nummer 'Mercy', waarin ook Kanye West te horen was, schepte 2 Chainz op over 'geld dat net zo groot is als [Michael] Jordan'. Grappig genoeg blijkt dat 2 Chainz zelf in feite zo groot is als Michael Jordan. Nou ja, bijna net zo lang.

Michael Jordan heeft een haar van meer dan 2 Chainz - wat ironisch is voor een kale man - op 1.85 m, maar 1.85 m is nog steeds een indrukwekkende lengte. Maar de vraag blijft: wie heeft het grootste geld? Afgaande op zijn vermogen van meer dan miljard dollar, wint Jordan die race met een mijl.

7 Toekomst is 6'2"

Future is misschien wel de meest controversiële rapper op deze lijst. Als fans de lyrische inhoud van zijn liedjes niet ontleden waar hij onthult wat voor soort … laten we ze "recreatieve activiteiten" noemen die hij graag in zijn vrije tijd doet, heeft hij blijkbaar affaires met de vrouw van Scottie Pippen.

Je moet je afvragen of veel van de arrogantie die in zijn liedjes tot uiting komt, iets te maken heeft met de arrogantie om iedereen die hij op 1m80 tegenkomt te overzien. Sommigen beweren dat lange mensen van nature eigenwijs zijn, net als rappers Een eigenwijze, lange rapper vraagt gewoon om problemen.

6 Rick Ross is 5'11"

Toen hij als een zwaargebouwde man de rapwereld binnenkwam, klopte Rick Ross openlijk over zijn gewicht en was hij er trots op een (letterlijk) grotere rapper te zijn. Nu hij een aanzienlijke hoeveelheid gewicht heeft verloren (shout-out naar alle peren, zoals meneer Ross het zou zeggen), kan hij misschien beginnen te rappen over zijn lengte.

5'11 is geen slechte lengte om over op te scheppen. Ross kan zijn gewicht verliezen zoveel hij wil, maar hij zal nooit centimeters van zijn lengte verliezen en dat is iets om trots op te zijn.

5 Drake Is 6'0"

Drake rapt al sinds 2001 en is nu misschien wel de meest succesvolle rapper van zijn - of welke - generatie dan ook. Vanaf 2021 had hij net zoveel hits in de Billboard 200 als Madonna, meer dan enige andere rapper in de geschiedenis. Als een van de meest gestreamde artiesten ter wereld heeft Drake een mooi vermogen van $ 150 miljoen verzameld.

Terwijl hij hoog en machtig staat boven de rest van zijn leeftijdsgenoten in het rapspel, staat hij ook persoonlijk boven de meeste van hen aangezien hij 1.80m is.

4 50 Cent Is 6'0"

Toen Drake voor het eerst raps in zijn rijmboek begon te krabbelen, domineerde 50 Cent de vroege jaren 2000 en regeerde hij oppermachtig over de rapwereld. Of hij nu dreigende straatverhalen vertelde zoals 'Many Men (Wish Death),' liefdesballads als '21 Questions' of clubplaten als 'In Da Club', 50 Cent stond bovenaan de hitlijsten op manieren die geen enkele andere rapper voor hem had..

Net als Drake is 50 ook 6'0 . Er moet iets met die lengte zijn dat rappers onmiddellijk in toekomstige GEITEN verandert.

3 Eminem is 5'8"

Over GEITEN in rap gesproken, Eminem deelt Kanye West's lengte van 5'8 . Beiden werden ooit beschouwd als enkele van de grootste rappers aller tijden.

2 Machinegeweer Kelly is 1.80m

Vooral lang voor de gemiddelde rapper, is het verrassend om te bedenken dat Machine Gun Kelly nooit rapbars heeft gehad die Eminem aanvielen vanwege zijn lengte tijdens hun beef. Met MGK van 6'4 en Eminem 5'8, heeft Kelly genoeg materiaal om mee te werken.

Kelly plaagde Eminem over alles, van zijn verslechterende rapvaardigheden tot het feit dat zijn "baard raar" is, maar niets over zichzelf dat hij groter is dan de rap-inwoner GOAT. We zouden dat een gemiste kans moeten noemen.

1 Lil Wayne is 1.85m

Om nog een keer terug te komen op het idee van GEITEN in rap, we kunnen dat gesprek onmogelijk voeren zonder te praten over Lil Wayne, die nog steeds wordt geprezen als een van de beste rappers aller tijden, ondanks dat hij misschien wel de kortste rapper is om de top van de berg te bereiken.

Op 5'5" is Lil Wayne kleiner dan de gemiddelde man en de gemiddelde rapper. Hij kan Kanye West nauwelijks in de ogen kijken in een face-off op 5'5". Hopelijk besluit hij niet snel president te worden. De grappen schrijven zichzelf op 5'5".

Aanbevolen: