Alles wat we weten over de exit van Mark Harmon' NCIS

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de exit van Mark Harmon' NCIS
Alles wat we weten over de exit van Mark Harmon' NCIS
Anonim

Mark Harmon is een succesvolle Amerikaanse acteur en producer die al meer dan vijf decennia in de filmindustrie werkt en meer dan een dozijn credits op zijn naam heeft staan. Zelfs met zijn optredens in al deze projecten, staat Harmon nog steeds vooral bekend om zijn rol in NCIS.

Harmon maakt sinds 2003 deel uit van het team van NCIS, waar hij begon met het spelen van speciaal agent Leroy Jethro Gibbs. Door de jaren heen moest de ster constant zijn rol hernemen, maar onlangs werd aangekondigd dat hij de rest van het lopende seizoen niet meer naar de show zal terugkeren. De aankondiging trof sommige fans als een verrassing, terwijl anderen het zagen aankomen. Hier is alles wat we weten over zijn niet zo abrupte vertrek.

8 Hij schreef televisiegeschiedenis voordat hij bij het NCIS-team kwam

Begin zijn carrière in het midden van de jaren '70, Harmon's eerste optreden op de grote schermen was een kleine rol die hij speelde in Ozzie's Girls. Dit leidde tot zijn optreden in andere films, zoals Adam-12 en Emergency van Jack Webb. Kort daarna landde Harmon zijn eerste major in Flamingo Road voordat de serie later werd geannuleerd.

Een paar jaar en een paar films later werd hij gecast voor wat vandaag een terugkerende en zijn beroemdste rol zou worden. Hij begon de rol als voormalig sergeant van de mariniers en werd later de gevierde NCIS-special agent Leroy Jethro Gibbs. Afgezien van zijn reeks televisiecredits, verscheen hij ook in een aantal speelfilms, waaronder Summer School, The Presidio en Beyond the Poseidon Adventure.

7 Mark werkte aan andere projecten tussen het filmen door NCIS

Naast het spelen van speciaal agent Leroy Jethro Gibbs in NCIS, nam Harmon ook dezelfde rol op zich in een juridische dramashow genaamd JAG. Hij is ook te zien in de tv-miniserie Retrosexual: The 80's. Zijn verplichtingen eindigden niet in het werken aan meerdere televisieshows, aangezien hij in dezelfde periode ook een paar filmoptredens maakte. Onder deze is zijn rol als Ryan in Freaky Friday en het uitbeelden van president James Foster in de film Chasing Liberty.

6 Zijn karakter zal waarschijnlijk vervagen

Harmon is een van de uitvoerende producenten voor NCIS en is een belangrijk onderdeel geweest van zijn succes gekoppeld aan de show. Zijn weergave van het hoofdpersonage van de show kan in de loop van de tijd echter vervagen, omdat het netwerk zijn tijd op het scherm in de loop der jaren heeft verminderd, na de mogelijkheid dat de ster de show verlaat. Nu het is gebeurd, zal Harmon worden vervangen door Gary Cole, aangezien hij zal worden binnengebracht als een reguliere serie.

5 De ster hintte naar zijn vertrek

Op 11 oktober, in de vierde aflevering van het lopende seizoen 19 van NCIS, verklaarde Harmon in een gesprek met medecastlid Rocky Carroll, die de rol van NCIS-directeur Leon Vance speelt, dat hij niet zal terugkeren naar zijn werk bij het team. Terwijl het personage de staat Alaska bezocht met speciaal agent Timothy McGee voor een zaak, zei hij tegen Carroll: "Ik ga niet terug naar huis." Dit was een van de eerste openbare hints naar het vertrek van de ster uit de show.

4 Sommige fans zagen het van mijlenver aankomen

Als invloedrijke acteur is Mark Harmon geliefd bij zijn fans over de hele wereld vanwege zijn talenten achter de camera. Sinds zijn aankomst in het NCIS-team merkten sommige fans dat hij de show na verloop van tijd langzaam verliet. Sinds de finale van seizoen 18, waar de handgemaakte boot van Gibbs aan stukken werd geblazen en het personage discreet wegzwom, liet het alleen maar verder zien hoeveel zijn baan hem kost en zijn voornemen om een nieuw leven voor zichzelf te creëren. Voor de fans was dit een teken van een vermindering van de verschijningen van zijn personage in de show.

3 Andere fans werden overrompeld

Hoewel sommige fans gewoon verrast waren door de verandering in de show, werden anderen op een veel diepere schaal getroffen. Een fan verklaarde: "Normaal huil ik niet om tv-personages, maar kijken naar NCIS die afscheid neemt van Gibbs/Mark Harmon na 19 seizoenen, heeft me gebroken."

Sommige andere NCIS-fans hebben aangekondigd dat ze de show mogelijk niet meer zullen kijken vanwege het vertrek van Harmon. "Ik vond het einde van Gibbs geweldig en ik kijk niet meer naar NCIS. Dat einde was perfect, daar hadden ze het seizoen gewoon moeten eindigen. Absoluut bitterzoet."

2 De echte reden dat hij wegging

Volgens rapporten van Hollywood Reporter lijkt de exit van Mark Harmon bij NCIS definitief, althans in zijn hoofdrol. De reden hiervoor is dat het contract van de ster met de show specifiek is over hem met een beperkt aantal afleveringen in seizoen 19. Dit werd verder ondersteund door het besluit van zijn personage om in Alaska te blijven, waardoor hij in wezen uit het weefsel van de show werd verwijderd voor de komende toekomst.

1 Harmon zou in de toekomst terug kunnen komen

Hoewel Harmons contract betekent dat hij in de nabije toekomst uit de show is verwijderd, bestaat de mogelijkheid dat hij later terugkomt bij het NCIS-team. Volgens showrunner Steven D. Binder zal de ster waarschijnlijk een personage achter de schermen behouden en openstaan voor de kans op een scherm.

Binder verklaarde: "Onze noordster is altijd trouw gebleven aan onze personages, en die waarheid heeft altijd geleid tot de verhalen die we vertellen en waar die personages naartoe gaan. Dus wat betreft de toekomst van Gibbs, als lange tijd fans van de show is misschien in de loop der jaren opgevallen … tel Leroy Jethro Gibbs nooit mee uit."

Aanbevolen: