Wie is de meest gevolgde 'Jij'-ster op Instagram in 2021?

Inhoudsopgave:

Wie is de meest gevolgde 'Jij'-ster op Instagram in 2021?
Wie is de meest gevolgde 'Jij'-ster op Instagram in 2021?
Anonim

De psychologische thrillershow You ging in première in 2018 en is sindsdien een grote hit. Kijkers over de hele wereld kunnen maar geen genoeg krijgen van boekwinkelmanager en seriemoordenaar Joe Goldberg en al zijn gevaarlijke streken. Onlangs ging seizoen drie van de show in première en opnieuw werd You de meest besproken show op internet.

Vandaag bekijken we hoe succesvol de cast van You is op sociale media. We richten ons met name op het social media-platform Instagram voor het delen van foto's. Van Penn Badgley tot Shay Mitchell - blijf scrollen om te zien welke Jij-ster de meeste volgers heeft op het 'gram!

10 Shalita Grant - 40.1 duizend volgers

De aftrap is Shalita Grant die Sherry Conrad speelt in seizoen twee van You. Momenteel heeft de actrice iets meer dan 40 duizend volgers op het populaire social media-platform voor het delen van foto's. Naast You verscheen Shalita Grant ook in shows als Santa Clarita Diet, Search Party, NCIS: New Orleans en Mercy Street.

9 Dylan Arnold - 214 duizend volgers

De volgende op de lijst is Dylan Arnold die Theo Engler speelt in seizoen drie van de psychologische thrillershow. Momenteel heeft de acteur iets meer dan 200 duizend volgers op Instagram. Naast You was Dylan Arnold ook te zien in shows als Nashville, The Purge en Into the Dark, en films als Halloween Kills, After We Collided en After.

8 Ambyr Childers - 386 duizend volgers

Laten we verder gaan met Ambyr Childers die Candace Stone on You speelt. Momenteel heeft de actrice bijna 400 duizend volgers op Instagram.

Besides You is Candace Stone ook te zien in films als We Are What We Are, Broken City en The Master, evenals in shows als Aquarius, Ray Donovan en All My Children.

7 Carmela Zumbado - 399 duizend volgers

Carmela Zumbado die Delilah Alves speelt in de eerste twee seizoenen van You is de volgende. Momenteel heeft de actrice bijna 400 duizend volgers op het populaire social media-platform voor het delen van foto's. Naast de psychologische thrillershow was Carmela Zumbado ook te zien in shows als NCIS: New Orleans, Crazy Ex-Girlfriend en America's Most Wanted, evenals films als The Wall of Mexico, Our Brand Is Crisis en Need For Speed.

6 Tati Gabrielle - 1,3 miljoen volgers

De volgende op de lijst is Tati Gabrielle die Marienne Bellamy speelt in seizoen drie van de psychologische thrillershow. Momenteel heeft de actrice 1,3 miljoen volgers op Instagram. Behalve Jij was Tati Gabrielle ook te zien in shows als The 100, Chilling Adventures of Sabrina, Freakish en The Owl House.

5 Elizabeth Lail - 1,6 miljoen volgers

Laten we verder gaan met Elizabeth Lail die Guinevere Beck speelt in de eerste twee seizoenen van You. Momenteel heeft de actrice 1,6 miljoen volgers op Instagram. Naast You is Elizabeth Lail ook te zien in films als Countdown en Unintended, en in shows als Once Upon a Time, Gossip Girl, Ordinary Joe en Dead of Summer.

4 Victoria Pedretti - 1,6 miljoen volgers

Victoria Pedretti die Love Quinn speelt in seizoen twee en drie van You is de volgende. Momenteel heeft de actrice bijna 1,6 miljoen volgers op het populaire social media-platform voor het delen van foto's, wat betekent dat ze haar plek deelt met Elizabeth Lail.

Naast de psychologische thrillershow, verscheen Victoria Pedretti ook in shows als The Haunting of Bly Manor, Amazing Stories en The Haunting of Hill House - evenals films zoals Once Upon a Time in Hollywood, Star-Crossed: De film, en Shirley.

3 Penn Badgley - 3,8 miljoen volgers

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door Penn Badgley die Joe Goldberg speelt in You. Momenteel heeft de acteur 3,8 miljoen volgers op Instagram. Naast de psychologische thrillershow is Penn Badgley ook te zien in films als The Stepfather, Greetings from Tim Buckley en The Paper Store, evenals in shows als Gossip Girl, The Bedford Diaries en Do Over.

2 Jenna Ortega - 6,4 miljoen volgers

De nummer twee op de lijst van vandaag is Jenna Ortega die Ellie Alves speelt in het tweede seizoen van de psychologische thrillershow. Momenteel heeft de actrice 6,4 miljoen volgers op Instagram. Afgezien van You, verscheen Jenna Ortega ook in shows als Stuck in the Middle, Richie Rich en Jane the Virgin, evenals films zoals The Babysitter: Killer Queen, Yes Day en The Fallout.

1 Shay Mitchell - 31,2 miljoen volgers

En tot slot, Shay Mitchell, die Peach Salinger speelt in de eerste twee seizoenen van You, sluit de lijst af op plek nummer één. Momenteel heeft de actrice 31,2 miljoen volgers op Instagram. Naast You is Shay Mitchell ook te zien in films als Mother's Day, The Possession of Hannah Grace en Dreamland, evenals in shows als Pretty Little Liars, Dollface en Aaron Stone.

Aanbevolen: