Hier ken je Tati Gabrielle van (behalve 'jij')

Inhoudsopgave:

Hier ken je Tati Gabrielle van (behalve 'jij')
Hier ken je Tati Gabrielle van (behalve 'jij')
Anonim

Actrice Tati Gabrielle is momenteel vooral bekend om haar vertolking van Marienne Bellamy in het derde seizoen van de originele Netflix-show You. Sommigen zullen de actrice echter misschien herkennen van sommige van haar eerdere projecten, maar ze kunnen misschien niet precies zeggen waar ze haar van kennen.

Vandaag bekijken we enkele van de meest memorabele rollen van Tati Gabrielle. Van de hoofdrol in een andere populaire Netflix-show tot het delen van het scherm met de voormalige Disney Channel-ster Zendaya - blijf scrollen om te zien bij welke projecten de actrice betrokken was!

8 Ze speelde Prudence Blackwood in de show 'Chilling Adventures Of Sabrina'

We trappen de lijst af met de Netflix bovennatuurlijke horrorshow Chilling Adventures of Sabrina waarin Tati Gabrielle Prudence Blackwood speelde. Naast Gabrielle speelden ook Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Jaz Sinclair, Adeline Rudolph, Richard Coyle, Miranda Otto, Lachlan Watson en Gavin Leatherwood in de hoofdrollen. Chilling Adventures of Sabrina is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Archie en heeft momenteel een 7,5 op IMDb. De show ging in première in 2018 en na twee seizoenen die in vier delen werden uitgezonden, annuleerde Netflix het in 2020.

7 Ze speelde Birdie in de show 'Freakish'

Laten we verder gaan met de horrorshow Freakish die in 2016 in première ging. In vier afleveringen van de show speelde Tati Gabrielle Birdie en speelde ze samen met Leo Howard, Liza Koshy, Adam Hicks, Aislinn Paul, Meghan Rienks, Melvin Gregg, Tyler Chase, Mary Mouser, Alex Ozerov, Hayes Grier, Chad L. Coleman, Niki DeMartino, Saxon Sharbino, Amanda Steele en Jake Busey.

Freakish volgt het verhaal van een groep middelbare scholieren die vechten tegen roofzuchtige mutanten en heeft momenteel een 6,3 beoordeling op IMDb. In 2018 werd de show na twee seizoenen geannuleerd.

6 Ze speelde Gaia in de show 'The 100'

In 2017 voegde Tati Gabrielle zich bij de cast van de post-apocalyptische sci-fi dramashow The 100. Daarin portretteerde ze Gaia en speelde ze naast Eliza Taylor, Paige Turco, Thomas McDonell, Eli Goree, Marie Avgeropoulos, Bob Morley, Kelly Hu, Christopher Larkin, Devon Bostick, Isaiah Washington, Henry Ian Cusick, Lindsey Morgan en Ricky Whittle. The 100 vertelt het verhaal van een groep post-apocalyptische overlevenden die terugkeren naar de aarde en heeft momenteel een 7,6 rating op IMDb. De show ging in première in 2014 en eindigde in 2020 na zeven seizoenen.

5 Ze verscheen in een aflevering van 'Dimension 404'

Laten we verder gaan met de sci-fi comedy anthologieshow Dimension 404. In aflevering vijf, getiteld "Bob", is Tati Gabrielle te zien als Amanda's zus. Dimension 404 sterren Robert Buckley, Lea Michele, Matt Jones, Joel McHale, Sarah Hyland, Daniel Zovatto, Patton Osw alt, Ryan Lee, Sterling Beaumon, Ashley Rickards, Constance Wu, Megan Mullally, Lorenza Izzo en Tom Noonan - en het heeft momenteel een 6.6 rating op IMDb. De show richt zich op verhalen over het digitale tijdperk. Het ging in première in 2017 en bestaat uit zes afleveringen.

4 Gabrielle was te zien in de show 'The Thundermans'

Sommigen kennen Tati Gabrielle misschien ook van een aflevering van de comedyshow The Thundermans. In de aflevering "Stealing Home", die in 2016 werd uitgezonden, speelde de actrice Hacksaw. The Thundermans ging in première in 2013 en met in de hoofdrollen Kira Kosarin, Jack Griffo, Addison Riecke, Diego Velazquez, Chris Tallman, Rosa Blasi en Maya Le Clark.

Momenteel heeft de show een 5,8 rating op IMDb. In 2018 stopten The Thundermans na vier seizoenen.

3 Ze speelde Wackie Jackie in de show 'K. C. Undercover'

Laten we verder gaan met Tati Gabrielle als Wackie Jackie in een aflevering van de komedieschoen K. C. Undercover getiteld 'Tightrope of Doom'. K. C. Undercover speelde Zendaya, Veronica Dunne, Kamil McFadden, Trinitee Stokes, Tammy Townsend en Kadeem Hardison - en het heeft momenteel een 6,3 rating op IMDb. De show ging in première in 2015 en eindigde in 2018 na drie seizoenen.

2 En zij is de stem achter Willow Park in de animatieshow 'The Owl House'

De volgende op de lijst is het feit dat Tati Gabrielle de stem is achter Willow Park in de geanimeerde fantasieshow The Owl House van Disney Channel. Naast Gabrielle bevat de show ook de stemmen van Sarah-Nicole Robles, Wendie Malick en Alex Hirsch. Momenteel heeft The Owl House een 8,2 rating op IMDb en dit jaar werd het verlengd voor een derde seizoen.

1 Ten slotte heeft ze momenteel twee aankomende projecten

Het lijdt geen twijfel dat de carrière van Tati Gabrielle net van start gaat en we zullen haar in de toekomst zeker in nog veel meer projecten zien. Momenteel heeft de actrice twee aankomende projecten - de actiefilm Uncharted die in 2022 in première gaat, waarin ze Braddock speelt, evenals de overval-dramashow Jigsaw waarin ze Hannah Kim, een van de hoofdpersonen, zal spelen.

Aanbevolen: