Zijn 'Will And Grace'-sterren, Debra Messing en Megan Mullally vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn 'Will And Grace'-sterren, Debra Messing en Megan Mullally vrienden?
Zijn 'Will And Grace'-sterren, Debra Messing en Megan Mullally vrienden?
Anonim

'Will &Grace' debuteerde voor het eerst in 1998 en gaf ons het iconische duo, Grace Adler en Karen Walker, gespeeld door de getalenteerde Debra Messing en Megan Mullally. Hoewel de twee soms een haat-liefdeverhouding op het scherm hadden, lijkt het alsof de zaken een grote wending namen tijdens de revival van de show in 2017. Na voor het eerst te eindigen in 2007, was de cast van 'Will &Grace' zonder twijfel dichterbij dan ooit, maar na de aankondiging van NBC met betrekking tot de reünie van de show in 2017, lijkt het alsof Debra en Megan niet hetzelfde zijn geweest.

De show liep nog 3 seizoenen, maar kwam dit jaar officieel tot een einde. Hoewel het netwerk beweert dat het tijd was om afscheid te nemen, geloven fans dat de annulering tot stand is gekomen vanwege problemen tussen de twee actrices. Hier is alles wat er te weten v alt of Debra Messing en Megan Mullally vrienden of vijanden zijn!

Zijn Grace & Karen vrienden IRL?

'Will &Grace' is gemakkelijk een van de beste tv-sitcoms die ooit uit de jaren 90 zijn gekomen! Na zijn debuut in 1998 maakten kijkers kennis met Will, Grace, Jack en Karen, en de rest is geschiedenis. Terwijl fans bedroefd waren over het einde van de shows in 2007, waren ze opgetogen toen NBC onthulde dat onze vier favoriete personages in 2017 zouden terugkeren. De 'Will &Grace'-bende leek het altijd goed met elkaar te kunnen vinden, zowel op het scherm als daarbuiten, Echter, na de annulering van de show het afgelopen jaar, vragen fans zich nu af of het mis is gegaan tussen Debra Messing en Megan Mullally, en het netwerk ertoe heeft aangezet om officieel de stekker eruit te trekken.

Hoewel NBC nog moet bevestigen of de vete tussen Debra en Megan de reden is achter de annulering van de show, hebben ze zeker commentaar geleverd op de beschuldigingen over hun verschillen en noemden ze ze "vals overdreven". Hoewel NBC heeft geprobeerd de geruchten tot rust te brengen, geven fans geen krimp en zijn ze ervan overtuigd dat de problemen van de twee actrices het beste van iedereen hebben. Dit is allemaal begonnen vorig jaar toen Megan een foto van de cast plaatste en iedereen tagde behalve Debra Messing.

Slechts een paar weken later merkten fans dat het duo elkaar op alle sociale-media-accounts had ontvolgd, waardoor de paranoia van iedereen dat de twee in feite aan het vechten waren, nog groter werd. Toen het laatste seizoen was afgelopen, plaatste Megan Mullally op 13 augustus een sindsdien verwijderde foto op haar Instagram, waarin ze zei: "Een van de beste gevoelens is eindelijk je gehechtheid aan iemand te verliezen die niet goed voor je is", schreef ze. Fans namen meteen aan dat ze verwees naar haar vriendschap met Debra, wat Mullally ertoe bracht de post te verwijderen.

Hoewel alle tekenen erop wezen dat het duo in een vete verkeerde, beweerde 'Will & Grace', hoofdrolspeler Eric McCormack, die Will speelde, dat er niets is om je zorgen over te maken. McCormack maakte duidelijk dat "wij vier met elkaar overweg kunnen als een huis in brand, dat hebben we altijd gedaan", zei hij. Terwijl hij probeerde de geruchten de kop in te drukken, zijn fans er zeker van dat er iets is gebeurd, en het lijkt erop dat dit een heuvel is waarop ze zullen blijven staan!

Aanbevolen: