Gaan Drew Barrymore en Adam Sandler samen nog een film filmen?

Inhoudsopgave:

Gaan Drew Barrymore en Adam Sandler samen nog een film filmen?
Gaan Drew Barrymore en Adam Sandler samen nog een film filmen?
Anonim

Koppels op het scherm kunnen komen en gaan, maar de filmromantiek van Adam Sandler en Drew Barrymore verveelt nooit. De Hollywood-sterren ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van de hit The Wedding Singer uit de jaren 90 (nadat Barrymore zogenaamd had gesmeekt om met de komiek te werken). Na samen te hebben gewerkt aan de hitfilm, zijn Sandler en Barrymore zeer goede vrienden geworden (ze zijn zelfs meerdere keren samen op de foto geweest), zozeer zelfs dat ze in de loop der jaren vaak hebben samengewerkt.

Tot nu toe hebben Sandler en Barrymore samen twee andere films gemaakt, meest recentelijk de romantische komedie Blended uit 2014. Sindsdien zijn de twee sterren echter bezig met hun afzonderlijke projecten (interessant genoeg waren beide bezig met Netflix). Met Sandlers neiging om vaak met vrienden samen te werken, betekent dat dan dat

Drew en Adam hadden vanaf het begin chemie op het scherm

Aanvankelijk had The Wedding Singer geen romantische film moeten zijn. Zoals schrijver Tim Herlihy zich herinnerde, had Sandler 'het idee om een verhaal te doen over een bruiloftszanger die bij het altaar is achtergelaten… en ik wilde een film maken die zich afspeelt in de jaren '80. Dus we dachten: 'Wacht even, wat als we dit verhaal in de jaren '80 gaan doen?' Dat was een beetje de oorsprong ervan."

“Maar de film “werd gewoon een beetje romantisch” en dat betekende dat ze ook een hoofdrolspeelster moesten hebben. Toen kwam Barrymore binnen.

"We waren erg opgewonden om haar te ontmoeten, en je wist meteen dat Drew een persoon zou worden waar de wereld - niet alleen Amerika - maar de wereld verliefd op zou worden", zei regisseur Frank Coraci over de actrice.

En toen Barrymore en Sandler eenmaal begonnen samen te werken, zag hij ook 'hun chemie meteen'.

“Dat is wat ik denk, voor mij, maakte de film echt geweldig,” voegde Coraci eraan toe. "Er waren zoveel momenten, maar het feit dat ze als vrienden een band hadden, is wat je deed geloven … dat [Robbie en Julia] verliefd worden legitiem is."

50 First Dates Reed Op De Bruiloft Zangeres Coattails

Na het succes van The Wedding Singer (het verdiende meer dan $ 120 miljoen aan de kassa), kwamen Barrymore en Sandler een paar jaar later weer samen voor de dramedy 50 First Dates. De film vertelt het verhaal van een man genaamd Henry (Sandler) die verliefd wordt op een vrouw (Barrymore) die lijdt aan geheugenverlies op korte termijn.

Voor Barrymore hielp het werken met Sandler haar eerder om haar personage en de film zelf beter aan te pakken.

“We hebben elkaar leren kennen. We zijn nu ouder en we kennen elkaar al heel lang. We zijn daardoor vrienden gebleven', vertelde ze aan ComingSoon.

“Ik denk dat dat ons alleen maar heeft geholpen om deze personages te spelen die zich op verschillende plaatsen bevinden, die verschillende mensen zijn, die zich op verschillende momenten in hun leven bevinden.”

Enkele jaren later werkten Sandler en Barrymore ook opnieuw samen voor Blended, waar hun personages verliefd worden nadat ze met hun gezin vast komen te zitten in een resort. Zoals altijd was de chemie op het scherm tussen de twee sterren onmiskenbaar, maar Barrymore wees erop dat deze in de loop der jaren ook is geëvolueerd.

“Ik zou het met respect samenvatten. Het komt allemaal voort uit respect', zei Barrymore. Ik heb hem altijd gerespecteerd. Ik hou van hem. Hij maakt ons aan het lachen.”

Sandler voegde toe: Ik hou van Drew. Ik ken haar al lang. In alle drie de films hebben we het genoegen gehad om verliefd te worden.”

Adam Sandler en Drew Barrymore hebben het erover gehad om samen een vierde film te maken

Sinds Blended lijkt het erop dat Barrymore en Sandler geen tijd hebben gevonden om opnieuw samen te werken. Dat gezegd hebbende, fans zullen blij zijn te horen dat de sterren contact hebben gehouden.

"We hebben onlangs nog aan de telefoon gepraat", vertelde Barrymore zelfs aan People in 2019.

Terugkijkend, crediteert de actrice Sandler zelfs voor haar Hollywood-succes, zozeer zelfs dat er een heel hoofdstuk in haar boek Wildflower is dat aan hem is opgedragen. "Het is een beetje een liefdesbrief aan hem omdat ik met deze persoon ben gegroeid."

Zullen Drew en Adam samen nog een film maken?

En wat betreft de hereniging op het scherm, verzekert Barrymore fans dat er "meer te gaan" is.

"We krijgen altijd een gevoel van tijd en een instinct", legde de actrice uit. "We hebben het nu drie keer gedaan, dus we weten dat we nog meer te gaan hebben."

Barrymore sprak ook over het maken van een andere film met Sandler tijdens een optreden op Watch What Happens Live met Andy Cohen.

"Adam en ik hebben elke tien jaar, drie decennia op rij, een film gemaakt", merkte de actrice op. “Daar kun je niet mee rommelen. We zullen onze 10-jarige doen op 40. We hebben alleen nog niet ontdekt wat het is."

Terug in 2020 kwamen Sandler en Barrymore virtueel bij elkaar om de prijs voor het beste dynamische duo aller tijden in ontvangst te nemen tijdens de MTV Movie & TV Awards 2020.

Op een gegeven moment vertelde Sandler Barrymore dat het al 2020 was en dat betekent: "het is een nieuw decennium, dus we mogen samen nog een film maken."

Barrymore was er natuurlijk helemaal voor, zolang ze maar 'iets geweldigs kunnen vinden'.

Aanbevolen: