Dit is wat fans denken over Rob Zombie's reboot van 'The Munsters

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans denken over Rob Zombie's reboot van 'The Munsters
Dit is wat fans denken over Rob Zombie's reboot van 'The Munsters
Anonim

The Munsters is een tv-show die de levens van goedaardige monsters uitbeeldt. Het liep voor twee seizoenen en werd omgezet in strips en films. De Munsters zijn een hoofdbestanddeel van Halloween geweest. Nu de vakantie eraan komt, krijgen de Munsters weer een nieuwe spin-off.

De sitcom ontstond in de jaren zestig en speelde Fred Gwynne, Yvonne De Carlo, Al Lewis, Beverly Owen en Butch Patrick, samen met vele gaststerren. Geproduceerd door de makers van Leave It To Beaver, ontvingen The Munsters hogere beoordelingen dan The Addams Family, dat gelijktijdig werd uitgezonden.

Nu wordt het opnieuw opgestart door regisseur Rob Zombie. De aankomende film heeft nog geen releasedatum, maar zal gelijktijdig in de bioscoop en op Peacock worden uitgebracht. De Munsters-film wordt opgenomen in Boedapest, en Zombie kan niet wachten om fans mee terug te nemen naar 1313 Mockingbird Lane.

Dit is wat fans zeggen over Zombie's reboot van The Munsters.

10 Over het opnieuw opstarten

De reboot heeft nog geen titel en zou volgend najaar uitkomen. Maar de meeste mensen zijn ervan overtuigd dat Zombie het geweldig zal doen. De film is afkomstig van Universal Studios via de 1440 Productions-divisie, wat betekent dat hij hoogstwaarschijnlijk zal worden uitgebracht op Peacock. Er is nog niet veel bekend over de reboot, maar we kunnen ons voorstellen dat het over de Transylvania-familie gaat met een moderne twist.

9 Over de regisseur

Rob Zombie was de leadzanger van de band White Zombie van 1985 tot 1998. Nadat de band uit elkaar ging, concentreerde hij zich op zijn solocarrière en richtte hij zich ook op films. Hij speelde in een paar films, zoals de Guardians of the Galaxy-franchise, en nog een paar andere. Maar hij staat vooral bekend om zijn regie en productie. Hij is geen onbekende in Halloween/horror/eigenzinnige films. Zombie regisseerde en produceerde de remakes van Halloween en Halloween II, The Devil's Rejects, Werewolf Women of the SS en meer.

8 Fans kunnen er niet op wachten

Een fanaccount voor Lily Munster op Twitter, @MunsterwifeLily twitterde: "Ik kan niet wachten tot The Munsters volgende herfst opnieuw wordt opgestart." Dat lijkt het sentiment te zijn onder veel fans. Er wordt ook gespeculeerd dat het volgend najaar uitkomt. Er is niets bevestigd, maar aangezien het betrekking heeft op Halloween en deze snel nadert, kunnen we aannemen dat het dan uit zal zijn. Toen de film eenmaal was aangekondigd, gingen veel fans naar sociale media om hun opwinding over de film te uiten.

7 Rob Zombie houdt van de serie

"Mijn middag op het werk doorbrengen met het kijken naar The Munsters en ik ben zo opgewonden om te zien wat @RobZombie doet. Met zijn liefde voor de serie en het zien van onze eerste blik op de personages, denk ik echt dat het gaat lukken wees geweldig", twitterde @trhoades93. Als iemand al fan is van iets en het opnieuw wordt opgestart, willen ze dat het perfect is, toch? Dus, Zombie zou hier heel zijn hart en ziel in moeten steken en het geweldig maken, toch?

6 The Munsters Waren Cheesy

"Addams familie helemaal. De Munsters was kaas", tweette @MetalSolace. Terwijl sommige mensen enthousiast zijn over de reboot van The Munsters, denken anderen dat de Addams Family veel beter was. Ze werden oorspronkelijk allebei op hetzelfde tijdstip uitgezonden en hoewel The Munsters betere kijkcijfers bracht, The Addams Family omdat het veel populairder was, films opwekte en vele reboots door de jaren heen.

5 Stop alsjeblieft met het maken van 'The Munsters'

@DFrazzoni twitterde: "@RobZombie stop alsjeblieft met het maken van de munsters. we hebben jou en je vrouw niet nodig om onze nostalgie te verpesten en sh films uit te brengen. ze kan niet acteren man, laat het gewoon al vallen." Als iets zo goed als The Munsters opnieuw wordt gemaakt, worden fans bang omdat het de nostalgie kan verpesten. Deze fan is duidelijk niet zo blij met Zombie's eerdere werk en wil dat hij stopt met het maken/opnieuw maken van films omdat hij ze gewoon verpest.

4 Het zijn dezelfde mensen uit zijn films

Veel van de online sentimenten hebben het over de casting. Toen bekend werd dat Herman, Lily en Opa werden gecast als Jeff Daniel Phillips, Sheri Moon Zombie en Daniel Roebuck, ging Twitter uit de bol met het nieuws. "Ik vind het geweldig dat Rob Zombie een grote aankondiging deed over wie de hoofdrol speelt in zijn 'The Munsters'-film, en het zijn gewoon dezelfde mensen die in al zijn films schitteren", tweette @ImACultHero. Het internet wees erop dat hij zijn vrouw cast in elke film die hij doet en ook bekende gezichten terugbrengt. Ze willen nieuwe gezichten.

3 Moet de 'Halloween'-films opnieuw bekijken

Aan de andere kant gaan sommige fans terug en kijken naar zijn oude films, alleen omdat fans nu boos zijn dat hij The Munsters opnieuw maakt."Misschien moet ik de Halloween-films van Rob Zombie opnieuw bekijken, alleen omdat mensen zo belachelijk boos zijn dat hij de film THE MUSTERS opnieuw opstart", tweette @ViewsParallax. Zombie's remakes van Halloween waren niet zo populair als het origineel. krijgt een beoordeling van 28% op Rotten Tomatoes en een algehele beoordeling van 6,1 op 10 op IMDb.

2 was opgewonden totdat ik de cast zag

"Was zo opgewonden voor de Munsters-reboot, totdat ik zag dat Sherry Moon Zombie Lilly speelt. In godsnaam @RobZombie- huur iemand in voor een vrouwelijke hoofdrol die niet je verdomde vrouw is… Jeez …," tweette @MichaelSaysShit. Veel mensen zijn het zat dat hij zijn vrouw als hoofdrolspeler in zijn films plaatst, of gewoon in zijn films in het algemeen. Ze denken dat de films beter zouden zijn als hij een andere vrouw in de rol kreeg. Veel regisseurs en acteurs casten dezelfde mensen en hun echtgenoten in films, zoals Adam Sandler, en niemand heeft er een probleem mee, dus wat maakt het uit dat Zombie het doet?

1 Het huis ziet er perfect uit

Als al het andere fa alt, houden fans vast aan één ding dat hen hoop geeft op een aanstaande reboot. "Als er niets anders is, ziet het huis in de reboot van The Munsters er perfect uit", tweette @GaryDaBaum. Zombie plaatste de foto van de drie hoofdpersonages die voor het huis van The Munsters zitten, die er bijna precies hetzelfde uitziet als het origineel. Over nostalgie gesproken! Het huis zal de originele fans terugbrengen naar die tijd en een glimlach op hun gezicht toveren.

Aanbevolen: