Rob Zombie's The Munsters krijgt al slechte recensies online

Inhoudsopgave:

Rob Zombie's The Munsters krijgt al slechte recensies online
Rob Zombie's The Munsters krijgt al slechte recensies online
Anonim

Omgaan met terugslag is iets dat veel bekende gezichten tegenkomen. Niemand komt ongeschonden door het bedrijf, en de meeste sterren hebben het zwaar te verduren gehad. Of ze nu een influencer zijn, een prominente prijswinnende acteur of een van de grootste popzangers, een reactie is bijna onvermijdelijk.

Rob Zombie is een rocker en horrorfilmmaker die onlangs zijn trailer onthulde voor The Munsters, een film gebaseerd op de klassieke sitcom. Hoewel er werd geanticipeerd op het project, hebben mensen zich uitgesproken over de eerste trailer van de film, en deze reactie was grotendeels negatief.

Laten we eens kijken naar de film en de reactie die Zombie heeft gehad sinds het uitbrengen van de trailer.

Rob Zombie heeft een unieke carrière gehad

Als het gaat om filmmakers in Hollywood, kan het argument worden aangevoerd dat Rob Zombie de meest ongewone reis van allemaal heeft gemaakt. Zombie staat bekend om zijn werk in het horrorgenre, maar daarvoor stond hij bekend als een rocker die succes had in de Billboard-hitlijsten.

Zowel met White Zombie als als solo-act deed Rob het behoorlijk goed voor zichzelf op het gebied van muziek. Hij was altijd in staat om naadloos knipoogjes te weven naar horrorfilms van weleer, en uiteindelijk besloot hij films te gaan maken, iets dat het traject van deze carrière heeft veranderd.

Tijdens zijn tijd als filmmaker bracht Zombie opmerkelijke films uit zoals House of 1000 Corpses, The Devil's Rejects, en hij was zelfs brutaal genoeg om de Halloween-franchise opnieuw op te starten.

Mensen hebben veel te zeggen gehad over de films van Zombie, maar in werkelijkheid heeft hij een grote aanhang die zijn filmactiviteiten blijft steunen.

Zombie zit weer in het zadel en zijn nieuwste speelfilm zal gebaseerd zijn op een sitcom waar hij al sinds zijn kindertijd dol op is.

Hij heeft onlangs 'The Munsters' onthuld

Toen werd aangekondigd dat Rob Zombie eindelijk zijn Munsters-film mocht maken, waren de mensen er voorzichtig optimistisch over. Zombie is een hardcore fan van de klassieke sitcom, en hij wilde het recht doen met zijn film.

"Ja, het is 100 procent in de geest van de show. Ik wilde niet dat het anders zou zijn. Ik wilde de sfeer die het had in de jaren '60 volledig behouden," vertelde Zombie aan EW.

Toen er meer informatie over de film naar buiten kwam, merkten fans al snel dat Zombie veel bekende gezichten had die aan het project werkten, iets wat hij vanaf het begin van plan was te doen.

"Ik wilde mensen casten die veel hadden samengewerkt. Ik kon het niet riskeren om in Boedapest op de set te komen en te gaan, mijn leads kunnen niet met elkaar overweg, ze hebben geen chemie. Dus daarom koos ik voor de cast die ik heb gekozen. Jeff Daniel Phillips en Sheri Moon Zombie en Daniel Roebuck, ze werken veel samen en ik wist dat ze er gewoon in zouden vallen, "zei hij.

Onlangs verscheen de eerste trailer van de film op sociale media en de reacties waren behoorlijk heftig. Helaas is het niet precies het soort reactie waar de filmmaker op hoopte met zijn aanstaande release.

De terugslag is ruw geweest

Hoewel er mensen zijn die enthousiast zijn over de film, en zelfs degenen die vinden dat het er geweldig uitziet, is er een vocale groep mensen geweest die vrijwel niets aardigs te zeggen had over de aankomende film van Zombie.

Een Reddit-gebruiker ging gelijk voor de halsader.

"Moet het er expres DIT slecht uitzien, ", vroeg hij.

Een andere gebruiker was grotendeels teleurgesteld door de trailer.

Weet je… ik wilde Rob Zombie hier echt het voordeel van de twijfel geven, gezien zijn liefde voor The Munsters. Ik dacht dat het zijn passie zou aanwakkeren en hem ertoe zou aanzetten iets substantieels te creëren en zijn vrouw naar graaf diep voor geweldige prestaties …. Ik kan nu zien dat ik het bij het verkeerde eind had', schreven ze.

Veel mensen waren echt afgeschrikt door de intense kleuren die Zombie gebruikte en de goedkoop ogende decorstukken. Zombie zelf merkte wel op dat zwart-wit nooit een optie zou zijn voor de film.

Zei de filmmaker: "Ik wist dat als ik naar binnen ging en eiste: 'Deze film wordt in zwart-wit of vergeet het maar!' we zouden nu niet over de Munsters praten, omdat het nooit zou zijn gebeurd. Ik garandeer je dat het zal gebeuren."

We moeten nog wachten tot de film uitkomt voordat we hem goed kunnen beoordelen, maar de trailer deed het zeker geen goed. Wie weet, misschien wordt het een aangename verrassing voor fans die dol waren op de originele sitcom.

Aanbevolen: