Waar is de cast van 'Julie And The Phantoms' begonnen?

Inhoudsopgave:

Waar is de cast van 'Julie And The Phantoms' begonnen?
Waar is de cast van 'Julie And The Phantoms' begonnen?
Anonim

Julie and the Phantoms is een Netflix-show die al snel de harten van veel kijkers veroverde. Julie's personage heeft een achtergrondverhaal dat je meeneemt in haar wereld, en de cast heeft een overvloed aan chemie, zowel op als naast de set.

Naast de cast zou deze serie zeker van de grond komen met regie en choreografie van Kenny Ortega, die ook choreografeerde voor de High School Musical-films Newsies (1992) en Descendants, naast vele andere grote films. Deze show is opgezet met de perfecte crew om het te laten slagen, maar wie zijn precies de castleden?

De cast van Julie and the Phantoms is een mix van mensen met verschillende acteerachtergronden. Sommige leden hebben veel ervaring en zijn praktisch opgegroeid op de set, terwijl anderen nieuw zijn in de scene. Waar zijn de sterren van deze hitshow begonnen?

10 Booboo Stewart

Booboo, die Willie speelt, siert onze schermen sinds 2003 en maakte zijn eerste televisieoptreden op 9-jarige leeftijd in een serie genaamd Steve Harvey's Big Time Challenge. Sindsdien heeft Stewart verschillende projecten op zich genomen; Soms speelde hij filmrollen, tv-rollen en in het begin van zijn carrière acteerde hij in korte videofilms. Booboo's eerste grote rol was Seth spelen in The Twilight Saga: Eclipse. Voorafgaand aan deze film speelde hij 7 jaar lang verschillende personages in shows zoals Dante's Cove en Everybody Hates Chris.

9 Carlos Ponce

Carlos-Ponce1
Carlos-Ponce1

Carlos, die de vader Ray Molina speelt, werd geboren in Puerto Rico en begon zijn acteercarrière eind jaren 90 in Spaanse soapseries. Hoewel dit zijn meest frequente optredens waren, trad hij ook op in 12 afleveringen van 7th Heaven, die van 1998 tot 2006 in de serie opduiken. In het begin van zijn carrière was Ponce te zien in verschillende Spaanse soaps of als bijrollen in films als Meet Me in Miami en Just My Luck.

8 Sonny Bustamante

Sonny-Bustamante1
Sonny-Bustamante1

Geloof het of niet, Sonny (die Carlos Molina speelt) is nieuw in acteren. Voordat hij zich aanmeldde bij Julie and the Phantoms, had Bustamante slechts drie andere titels in zijn filmografie. Hij speelde rollen in een paar korte films - "New Shoes" en "Heaven's Flume" - en had een bijrol in drie afleveringen van Law & Order True Crime. Omdat hij pas 13 jaar oud was toen de Netflix-show begon, zullen we hem in de toekomst zeker vaker zien.

7 Savannah Lee May

Savannah-Lee-mei1
Savannah-Lee-mei1

Savannah, die de rol van Carrie Wilson speelde, had ervaring met tv-shows voordat ze de set van Julie and the Phantoms betrad. Tussen 2018-2019 speelde ze als "Buttercup" in de Nickelodeon-show Knight Squad. May werd ook gecrediteerd als choreograaf voor de tv-film The Secret Lives of Cheerleaders uit 2019, waarmee ze laat zien dat ze meer is dan alleen een getalenteerde actrice.

6 Sacha Carlson

18-jarige Sacha speelt Nick in deze populaire show, en veel kijkers zullen geschokt zijn als ze ontdekken dat dit zijn eerste grote rol is. Carlson had slechts ervaring in één tv-show voordat hij bij de cast kwam. Hij verscheen twee keer op American Housewife in 2018, en daarvoor was het enige personage dat hij had gecast als een ensemblelid in de tv-film A Christmas Story Live! bijna vier jaar geleden.

5 Jadah Marie Johnson

Jadah is sinds 2015 op het scherm te zien. Voorafgaand aan haar rol als Flynn was ze een vaste klant in het tv-programma Mann and Wife, en daarvoor debuteerde ze als een eenmalig personage in een aflevering van Blue Bloods. Na die banen kon ze een paar momenten schermtijd pakken in Ready Player One. Johnson heeft sindsdien geacteerd in Descendants 3 en meerdere videoshorts.

4 Jeremy Shada

Jeremy, die de geliefde "Reggie Peters" speelt, is pas 24 jaar oud, maar hij heeft al een indrukwekkende 60 credits op zijn acteerfilmografie. Fans van Shada zullen hem waarschijnlijk in verband brengen met zijn rol als stemacteur voor Finn in de Cartoon Network-show Adventure Time. Zelfs vóór die iconische rol speelde Shada ondersteunende personages in verschillende tv-shows en tv-films, en leunde hij zijn stem aan een aantal videogames vanaf 2004.

3 Owen Joyner

Alex Mercer is het meest recente personage op de lange lijst van tv-showpersonages op het cv van Owen Joyner. Zijn debuutrol was een hoofdrol in de Nickelodeon-show 100 Things to Do Before High School. Daarna besloot hij bij Nick te blijven en op te treden in de vakantiespecial Nickelodeon's Ho Ho Holiday Special van het kanaal. Vervolgens voegde hij zich een paar jaar later bij de recente collega Savannah bij Knight Squad.

2 Charlie Gillespie

Charles-Gillespie1
Charles-Gillespie1

Gillespie speelt Luke Patterson en hij deed voor deze show wat ervaring op in televisierollen. Zijn eerste showkrediet was op Degrassi: Next Class. Charlie speelde in 2017 twee keer een ondersteunend personage en daarna boekte hij snel een terugkerende plek in de show 2nd Generation als 'Brody Johnson'. De Canadese acteur kreeg in 2019 nog een vaste plek in het Franse tv-drama Consequence, waardoor hij zich beter kon voorbereiden op de schijnwerpers.

1 Madison Reyes

Reyes, misschien beter bekend als "Julie Molina", is de stralende underdog in deze serie. Als ster van de show (het heet tenslotte Julie and the Phantoms), is het verbazingwekkend dat dit de eerste rol van haar acteercarrière is. Madison was pas 14 toen ze auditie deed, maar ze ging de taak met moed tegemoet en het loonde duidelijk. Fans van de show wachten met spanning af wat haar volgende onderneming zal zijn.

Aanbevolen: