Waar is de cast van de Umbrella Academy begonnen?

Inhoudsopgave:

Waar is de cast van de Umbrella Academy begonnen?
Waar is de cast van de Umbrella Academy begonnen?
Anonim

The Umbrella Academy heeft zo'n hoge aanhang gekregen dat het momenteel Netflix's op één na populairste titel is. Met zoveel opties, zowel originele producties als andere die zijn toegevoegd, is het veilig om te zeggen dat dit een geliefde originele serie is.

Het plot heeft van alles een beetje, waardoor het aantrekkelijk is voor bijna elke kijker. Centraal in deze show staat een groep kinderen die de gemeenschappelijkheid delen om geadopteerd te worden door een mysterieuze miljardair en opgevoed om de wereld te redden van een naderend onheil. Er zit superheldendom, komedie, actie en avontuur in deze sterrencast.

Met zowel acteurs die al jaren in Hollywood werken als voor degenen die redelijk nieuw zijn in het spel, is er een verscheidenheid aan getalenteerde mensen in de cast. Met zoveel leads wil het publiek graag zien waar deze sterren voor het eerst zijn begonnen.

9 Ritu Arya speelt al 9 jaar op tv

Ritu Arya werd ingehuurd om Lila Pitts te spelen op The Umbrella Academy. Naast deze serie heeft Arya een paar hittitels op haar cv staan, waaronder Netflix's Red Notice en een aflevering van Doctor Who. Ze kreeg haar start echter in 2013 toen ze speelde in de tv-serie Doctors en verscheen in een aflevering van The Tunnel.

8 Jordan Claire Robbins verscheen in man zoekt vrouw

Grace wordt gespeeld door Jordan Claire Robbins. Ze heeft slechts veertien credits op haar cv staan, waaronder The Umbrella Academy, toen ze in 2015 begon met acteren. Om haar carrière af te trappen, acteerde ze in twee televisieprogramma's: Man Seeking Woman, waarin ze in twee afleveringen verscheen, en 12 Monkeys, waar ze drie keer werd aangenomen.

7 Justin H. Min kreeg zijn start in korte acteerfilms

Justin H. Min werd ingehuurd om Ben Hargreeves te spelen in deze geliefde serie. Hij speelde in tal van films, korte films en televisieshows sinds hij zijn carrière in Hollywood begon. Min's eerste werken waren korte films in 2012 getiteld My Father and My Best Friend Max. Andere grote hits op zijn cv zijn CSI: Cyber en de miniserie Dating After College.

6 Aidan Gallagher's eerste rol was in het moderne gezin

Misschien verrassend voor sommige doelgroepen, heeft Aidain Gallagher, die nummer vijf speelt, slechts aan zeven andere producties buiten The Umbrella Academy gewerkt. Hij begon zijn carrière in 2013 en was voor het eerst te zien in een aflevering van de sitcom Modern Family voordat hij de hoofdrol speelde in de korte You & Me en de tv-film Jacked Up. Van daaruit bracht hij het grootste deel van zijn acteercarrière door met Nickelodeon.

5 Robert Sheehan begon met acteren in 2003

Robert Sheehan heeft in meer dan 50 projecten gezeten sinds hij zijn eerste rol boekte. Hoewel de wereld hem nu kent als Klaus, was zijn eerste optreden op het scherm in 2003 in de film Song for a Raggy Boy, kort daarna gevolgd door de korte films A Dublin Story en An Cuainin. Enkele andere populaire werken van Sheehan zijn The Mortal Instruments: City of Bones en de tv-serie Misfits.

4 Emmy Raver-Lampman's carrière begon in het theater

Terwijl Emmy Raver-Lampman in een aantal populaire titels op tv speelde, begon haar acteercarrière op het grote podium. Ze is niet alleen Allison in The Umbrella Academy, ze was ook in Children of Eden in 2010, gevolgd door Hair, Jekyll & Hyde, A Night with Janis Joplin, Wicked en Hamilton voordat ze ooit op het grote scherm verscheen.

3 David Castaneda begon zijn carrière met 3 projecten

2009 was een druk jaar voor David Castaneda, die Diego speelt in de show. Hij begon zijn carrière in Drive-By Chronicles: Sidewayz, op de voet gevolgd door een aflevering van Lie to Me en de tv-serie Southland. Enkele van zijn andere populaire titels zijn Jane the Virgin en de tv-show Switched at Birth.

2 Tom Hopper scoorde een aflevering van slachtoffer

Tom Hopper, die was ingehuurd om Luther te spelen, ging in 2007 naar Hollywood. Hoewel hij te zien was in Game of Thrones, Terminator: Dark Fate en Hitman's Wife's Bodyguard, was zijn eerste optreden in een aflevering van Casu alty. In hetzelfde jaar speelde hij ook in een film met de titel Saxon voordat hij verder ging met meer televisieseries.

1 Elliot Page boekte zijn eerste rol in 1997

Elliot Page acteert al 25 jaar. Voordat hij optrad als Vanya/Viktor in The Umbrella Academy, speelde hij in veel populaire producties, waaronder X-Men: The Last Stand en X-Men: Days of Future Past. Zijn eerste acteeroptreden kwam echter uit de tv-film Pit Pony: A Diamond in the Rough.

Aanbevolen: