Marvel's 'Eternals': de acteurs die bijna werden gecast

Inhoudsopgave:

Marvel's 'Eternals': de acteurs die bijna werden gecast
Marvel's 'Eternals': de acteurs die bijna werden gecast
Anonim

De nieuwste helden die uit de MCU komen, Eternals draait om een team van galactische onsterfelijken die naar de aarde komen om het te beschermen en hoewel ze al duizenden jaren in het geheim onder mensen leven, hebben ze geprobeerd om tot nu toe nooit tussenbeide komen. Eternals werd uitgebracht op 5 november 2021 en bevatte een grootse ensemblecast, waaronder Richard Madden, Gemma Chan, Angelina Jolie, Barry Keoghan, Don Lee, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Lauren Ridolff, Brain Tyree Henry en Salma Hayek.

Wat betreft de casting voor deze film, had regisseur Chole Zhao zo'n duidelijke visie voor sommige rollen dat sommige castleden niet eens auditie hoefden te doen voor hun rollen, zoals Lauren Ridolf die Makkari speelde. Don Lee kreeg niet alleen de rol van Gilgamesh aangeboden, maar het personage werd om hem heen gemaakt. Evenzo zag Zhao Eros (onze eindkredietverrassing) zo erg als Harry Styles dat niemand anders zelfs maar als een mogelijkheid werd beschouwd. Maar niet elke rol was zo gemakkelijk als het ging om hun weergave op het scherm, dus hier zijn enkele mensen die naar verluidt in aanmerking kwamen voor een plaats in het Eternals-team.

8 Ana De Armas

Voordat Salma Hayek werd gecast als genezer en gids Ajak, ging het gerucht dat Ana De Armas in de running was voor de rol. Sterk en stoïcijns had Armas de rol kunnen spelen met haar ervaring uit films als Knives Out, War Dogs, Blade Runner 2049 en een Bond-girl in No Time To Die. Ze is ook van plan om Marilyn Monroe te spelen in de aankomende biopic Blonde. Als Salma Hayeks aanvankelijke weigering van de rol niet opnieuw werd overwogen, hadden we ook mede-Spaanse actrice Eiza González in de rol kunnen zien.

7 Gina Rodriguez

Nog een Latina-leider in wording, Gina Rodriguez had onze Ajak kunnen zijn. De meeste fans kennen haar van haar titulaire rol in de door telenovela geïnspireerde Jane The Virgin, die vijf seizoenen duurde. Ze was ook te zien in Brooklyn Nine Nine, Diary of a Future President, Miss Bala, Someone Great en thrillerfilm Awake. Ze heeft zelfs haar hand gehad in voice-acting met rollen als Velma in Scoob!, Gina in Elena of Avalor en titulair personage in Carmen Sandiego van Netflix.

6 Rami Malek

Voordat Barry Keoghan werd gecast als de moreel twijfelachtige Druig, hadden fans Academy Award-winnaar Rami Malek in de rol kunnen zien. Het meest bekend door zijn rol als Freddie Mercury in de biopic Bohemian Rhapsody en als het titulaire personage in de met een Emmy bekroonde Mr. Robot. Malek zou later verschijnen in The Pacific, The Little Things, de schurk in de James Bond-film No Time To Die en zelfs in de komische Night of the Museum-trilogie. Een andere populaire acteur die kort in aanmerking kwam voor zijn rol was Keanu Reeves.

5 Luke Evans

Luke Evans, de tweede bijna-Druig op de lijst, werd overwogen voor de rol voor een meer stripboek-nauwkeurige castingkeuze, aangezien stripboek Druig er veel ouder uitziet dan Barry Keoghan. Luke Evans heeft eerder een onsterfelijk wezen gespeeld, zoals hij Zeus portretteerde in de actiefilm Immortals. Hij verscheen ook in Fast & The Furious 6, Dracula Untold, The Pembrokeshire Murders en de live action-remake van Beauty and The Beast. Een andere, meer stripboek-accurate castingkeuze die naar voren werd gebracht, was de Engelse acteur Ian McShane.

4 Charlie Hunnam

Voordat Richard Madden werd gecast als Ikaris, ging het gerucht dat Charlie Hunnam in de race was voor de broeierige hoofdrolspeler. Hunnam heeft zijn uitgebreide acteercapaciteiten laten zien met optredens in Green Street, kassahit Pacific Rim, The Lost City of Z, King Arthur: Legend of the Sword en The Gentleman. En hoewel hij niet het grote scherm sierde in Eternals van MCU, zal hij verschijnen in de aankomende Britse thriller Last Looks. Hij is vooral bekend van zijn rol als de charmante Jax in Sons of Anarchy. Een andere beroemdheid die bekend staat om zijn verscheidenheid als het gaat om acteercredits, Armie Hammer werd ook overwogen voor de rol voordat hij verloor.

3 Alexander Skarsgård

Een andere Ikaris-kandidaat, Alexander Skarsgård, kwam kort in aanmerking voor de rol en had de dualiteit van de Eeuwige goed kunnen vangen. Skarsgard is geen onbekende in het spelen van gebrekkige mannen, nadat hij Nathan Lind speelde in Godzilla vs. Kong, zijn hoofdrol in Big Little Lies en Randall Flagg in The Stand. Hij is ook verschenen als het titulaire personage in The Legend of Tarzan, True Blood als Eric Northman, Generations Kill, Long Shot, Passing en Succession. Collega-acteur televisie-hartbreker Sam Heughan kwam ook in aanmerking voor de rol. Skarsgård's broer Bill werd gecast als een secundaire antagonist in Eternals.

2 Marie Avgeropoulos

Voordat Gemma Chan als Sersi werd gecast, hadden fans actrice Marie Avgeropoulos kunnen pakken, die bekend staat om haar hoofdrol als de onafhankelijke, rebelse en soms wrede Octavia Blake in The 100 van CW. Ondanks haar wrede regel, werd ze al snel een favoriet bij de fans en speelde ze de rol voor 100 afleveringen. Ze is ook verschenen in Wonder Woman: Bloodlines, Dead Rising: Endgame, Supernatural, The Inbetweeners en Cult.

1 Tatiana Maslany

Een andere potentiële Sersi, Tatiana Maslany, kwam in aanmerking voor de rol voordat ze uiteindelijk verloor van Gemma Chan. Maar alleen omdat ze haar kans als onsterfelijk wezen heeft verspeeld, wil nog niet zeggen dat ze uit is voor de telling als het gaat om het Marvel Cinematic Universe. Maslany zal het titulaire personage Jennifer W alters vertolken in de aankomende Disney+-serie She-Hulk die in 2022 wordt uitgebracht. Fans zijn verheugd om haar de felle vechter te zien nemen na het zien van haar optredens in Picture Day, Perry Mason, Cas en Dylan, en haar vijfjarige run op Orphan Black (waar ze meer dan zeven verschillende karakters speelde).

Aanbevolen: