Zal er een 'Cobra Kai' spin-off komen? Dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

Zal er een 'Cobra Kai' spin-off komen? Dit is wat we weten
Zal er een 'Cobra Kai' spin-off komen? Dit is wat we weten
Anonim

Sinds de release van de eerste twee verbluffende seizoenen van de Karate Kid-spin-off, is Cobra Kai een wonder geworden. De show volgt Johnny Lawrence van Karate Kid, 34 jaar na All Valley Karate Tournament, op zijn zoektocht naar verlossing. Hij heropent de Cobra Kai-dojo en wakkert zijn rivaliteit met Daniel LaRusso weer aan.

De status van de show is zojuist verder ondersteund door de komst van het derde seizoen begin 2021. Een vierde seizoen van de tv-serie Cobra Kai heeft groen licht gekregen en de showrunners van de show zijn ook van mening dat het kan nog een hele tijd blijven draaien. Terwijl fans reikhalzend uitkijken naar het komende vierde seizoen, is de hoop nog steeds groot dat we een spin-off van Cobra Kai krijgen.

Dit is wat we weten over een mogelijke spin-off.

8 Co-Showrunner Hayden Schlossberg deelt gedachten over een mogelijke spin-off van 'Cobra Kai'

Met hoop op een recordhoogte voor de toekomst van de Cobra Kai, heeft een van de co-showrunners, Hayden Schlossberg, ontdekt dat er een spin-off-project zou kunnen zijn voor de Cobra Kai-serie. Hoewel er niet veel bekend is over de details van de mogelijke spin-off, is het verfrissend om te weten dat er gedachten naar ons geliefde Karate Kid-universum gaan. Wie weet, misschien is er een kans dat ze de hele Cobra Kai-franchise uitbreiden.

7 Plannen voor een uitgebreid 'Karate Kid'-universum

De Cobra Kai co-showrunner Schlossberg heeft verklaard dat de verwachting is om het Karate Kid-universum te blijven uitbreiden, en hij zei dat er een heleboel mogelijke koppen zijn om te onderzoeken.

In een recent interview met TVLine onthulde Schlossberg dat het hun hoop en oprechte wens is om het Karate Kid-universum uit te breiden, wat op zijn beurt de fans van de serie nieuw leven zal inblazen. Hij onthulde echter ook dat ze inderdaad een eindspel hebben voor Cobra Kai. Met een beetje geluk past dit perfect bij de mogelijkheid van de spin-off.

6 Liefde voor de 'Cobra Kai'-personages

In hetzelfde interview met TVLine voegde Schlossberg eraan toe dat als je een kijkje neemt in hun carrières, we over het algemeen al meerdere spin-offs of sequels hebben gehad, sommigen noemen het misschien. Hij onthulde dat ze hopeloos verliefd werden op de personages. Hij zei ook dat als er een spin-off of vervolg komt, de Cobra Kai-spin-off van dezelfde kwaliteit moet zijn als Cobra Kai zelf. Dat gezegd hebbende, een spin-off van Cobra Kai is zeker niet uit het raam.

5 Een mogelijk einde aan de 'Cobra Kai'-serie

Cobra Kai co-creator Jon Hurwitz sprak ook over hoe ze al een vast eindspel hadden over de richting die het verhaal zou kunnen inslaan. Dit kan gemakkelijk een spin-off betekenen, of niet. Hij onthulde echter ook dat hij niet zeker wist hoe lang of hoeveel seizoenen het zou duren om dat stadium te bereiken. Terwijl hij sprak, onthulde Hurwitz dat ze veel ideeën voor het universum hadden die niet helemaal in de Cobra Kai-serie pasten. Deze verklaring duidt inderdaad op een mogelijkheid voor een spin-off.

4 Overgebleven verhaallijnen

Cobra Kai showrunner en co-creator Hurwitz spraken ook over hoe ze ideeën van het ene seizoen naar het andere duwden en hoe anderen gewoon van het bord vielen of helemaal opzij gingen.

Hoewel dit niet precies zegt dat het een spin-off verhaal is, wijzen alle pijlen in die richting. Verhaallijnen worden niet vaak in de prullenbak gegooid. Vroeg of laat komt iemand ze ophalen. Dat gezegd hebbende, dit is geen garantie dat er een spin-off in de maak is, maar ja, zeg nooit nooit, toch?

3 Onverkende achtergrondverhalen

Daarnaast sprak Hurwitz over hoe uniek elk personage is in de serie van Cobra Kai en benadrukte hij verder dat ze een solide achtergrondverhaal moesten hebben om zulke geweldige personages te creëren. Hoewel de meeste achtergrondverhalen van de personages in Cobra Kai al in de tv-serie voorkomen, blijven veel achtergrondverhalen onbeheerd. Een achtergrondverhaal is een van de manieren waarop populaire tv-series spin-offs van ouderprogramma's initiëren. Zou dat het geval kunnen zijn met de Cobra Kai tv-serie? Fans hopen het zeker.

2 We hebben het over Netflix

Met Netflix is het echt moeilijk te zeggen of een tv-serie een spin-off gaat krijgen of niet. Toch is Netflix ook de thuisbasis van veel spin-offfilms, dus wat zijn de kansen dat Cobra Kai niet wordt opgepikt voor een spin-off, gezien de vraag en liefde die fans hebben voor de franchise? Zoals eerder vermeld, opent de gedachte alleen al aan een uitbreiding van de Karate Kid-franchise deuren voor een geheel nieuwe stroom van mogelijkheden.

Of we nu wel of geen spin-off van Cobra Kai krijgen, het feit blijft dat we een vierde seizoen krijgen van de door velen geliefde tv-show. Niet elke tv-serie groeit tot zulke hoogten, want de serie Cobra Kai werd geannuleerd voordat deze werd opgepikt door Netflix. Op dit punt zal een bevredigend einde van de serie veel goeds doen.

1 Seizoen vier wordt 'Heel erg groot'

Aan het einde van seizoen 3 zien we Johnny en Daniel een alliantie sluiten om hun karatestudenten koste wat kost te beschermen, fans kunnen verwachten dat seizoen vier de relatie met de voormalige rivalen zal verbeteren.

“Ze lopen in veel opzichten parallel met elkaar in termen van hun achtergrondverhalen en in termen van hun gedeelde gemeenschappelijke verleden. Dus er is een aangeboren gevoel in het publiek dat je gewoon de ying en de yang wilt zien samenkomen en vechten voor dezelfde zaak, legde Schlossberg uit, terwijl hij het had over Johnny en Daniel.

“We eindigden seizoen drie op die grote manier … waarvan we wisten dat we op dat punt kwamen, het is de, weet je, zullen deze jongens elk hun wapens neerleggen en elkaar aankijken en zeggen: 'laten we dit geven een schot.'" vertelde de schrijver van de show, Josh Heald, die meer kippenvel-opwekkende momenten belooft, zoals die in de finale van seizoen drie."Dus, weet je, we gaan door met dat verhaal, weet je, we laten dat verhaal niet hangen."

Aanbevolen: