Zal er ooit een 'National Treasure 3' komen?

Inhoudsopgave:

Zal er ooit een 'National Treasure 3' komen?
Zal er ooit een 'National Treasure 3' komen?
Anonim

Voordat hij een virale internetmeme werd, kenden velen Nicolas Cage door zijn indrukwekkende oeuvre voor de camera's. Gedurende zijn carrière heeft de acteerlegende een overvloed aan iconische maar ook huiveringwekkende rollen op zich genomen in zowel veelgeprezen als zogenaamde 'slechte' films. Ondanks de verschillende ups en downs waarmee zijn carrière te maken heeft gehad, blijft de acteur een begrip. Een van de meest iconische rollen van de acteur was die in Disney's National Treasure-serie.

Bijna twee decennia geleden, in 2004, werd het eerste deel van de historische, avontuurlijke National Treasure-serie uitgebracht. Het succes van de film was geweldig omdat het $ 173 miljoen aan Amerikaanse box office-inkomsten opleverde. Toen de film een serie werd met de release van het vervolg, National Treasure: Book Of Secrets in 2007, begon de schare fans te groeien. Door de jaren heen zijn toegewijde fans van de filmreeks blijven pleiten voor een derde deel, en ondanks de schijnbare bevestiging in 2008, moet de derde film van de reeks nog gemaakt worden. Laten we eens kijken naar alles wat we weten over de potentiële National Treasure 3.

7 In 2008 werd bevestigd dat 'National Treasure 3' in de maak was

Een jaar nadat het tweede deel in de serie werd uitgebracht, National Treasure: Book Of Secrets, werd bevestigd dat er een derde film zou komen. In een artikel uit 2008 van Bruce Kirkland, de producer-regisseur van de filmreeks, sprak Jon Turteltaub zelf over het maken van een toekomstige derde film.

Turteltaub verklaarde: “Onze filosofie is dat het geen zin heeft om de film te maken totdat we een geweldig verhaal, een geweldig avontuur en een geweldig stuk geschiedenis hebben om te ontdekken. Maar we werken eraan. En met 'wij' bedoel ik andere mensen."

6 In 2013 werd het script voor 'National Treasure 3' voltooid

Een half decennium later, in 2013, kregen fans eindelijk een update over de derde aflevering van de serie. Justin Bartha, die de komische rol van beste vriend van Riley Poole vertolkte, vertelde hoe de film vorderde en in welk stadium van ontwikkeling het zich bevond. Tijdens een interview met Motion Captured verklaarde Bartha dat het script volledig was geschreven.

5 In 2016 was er wat heen en weer met het script voor 'National Treasure 3'

Er gingen nog 3 jaar voorbij zonder enige updates voordat hoofdrolspeler Nicolas Cage eindelijk de stilte verbrak en enig inzicht gaf in wat er met de film gebeurde. In een interview met Entertainment Weekly onthulde de acterende legende dat er vanwege de historische thema's van de National Treasure-serie veel heen en weer moest zijn om ervoor te zorgen dat het script feitelijk juist was.

Cage verklaarde: Ik heb daar eigenlijk niets over gehoord. Ik weet wel dat die scripts erg moeilijk te schrijven zijn omdat er enige geloofwaardigheid moet zijn in termen van de feiten en het controleren van feiten, omdat het gebaseerd was op historische gebeurtenissen. En dan moet je het leuk maken. Ik weet dat het een uitdaging was om het script te krijgen waar het moet zijn. Dat is zoveel als ik heb gehoord. Maar ze zijn er nog mee bezig.”

4 In 2018 onthulde Turteltaub waarom 'National Treasure 3' nog niet was gebeurd

Nog 2 jaar en nog steeds geen nieuws dat National Treasure 3 ooit officieel in productie gaat. Tijdens een interview met Collider vertelde Turteltaub waarom dit had gezegd dat Disney niet het gevoel had dat er voldoende vraag was naar de derde aflevering.

Hij verklaarde: "Toen 'National Treasure' voor het eerst werd gemaakt, was er veel meer geld om rond te komen. Iedereen werd netjes betaald. Het probleem met het maken van de derde is niet de mensen die betaald worden en zeggen: 'Ik doe het niet tenzij je me veel beta alt!' Het is echt dat Disney denkt dat ze andere films hebben die ze willen maken waarvan ze denken zullen ze meer geld opleveren. Ik denk dat ze het mis hebben. Ik denk dat ze gelijk hebben over de films die ze maken; ze doen duidelijk heel goed werk in het maken van geweldige films. Ik denk gewoon dat dit er een van zou zijn, en ze beseffen niet helemaal hoezeer het internet smeekt om een derde 'National Treasure'."

3 Begin 2020 betrad een nieuwe scenarioschrijver het toneel

In 2020, na nog eens 2 jaar zonder verdere ontwikkeling, waren fans van de serie verheugd te horen dat er een nieuwe scenarioschrijver bij het project was betrokken. Volgens een artikel van The Hollywood Reporter was Chris Bremner, de creatieveling van Bad Boys For Life, aangetrokken om een nieuw script te schrijven voor National Treasure 3.

2 Later in 2020 werd onthuld dat 'National Treasure 3' zou worden aangepast als een Disney+-serie

Later dat jaar kwam er nieuws over een andere richting die de voortzetting van de National Treasure-verhaallijn zou inslaan. Tijdens een exclusief interview met Collider onthulde de producent van de serie, Jerry Bruckheimer, dat er een gloednieuwe National Treasure Disney+-serie in de maak was.

Bruckheimer verklaarde: We werken zeker aan een voor streaming en we werken aan een voor het grote scherm. Hopelijk komen ze allebei samen en brengen we je nog een National Treasure, maar ze zijn allebei erg actief …. Die voor Disney+ is een veel jongere cast. Het is hetzelfde concept, maar een jonge cast. Die voor theatrale zou dezelfde cast zijn.”

1 In deze laatste update betwijfelt Diane Kruger dat de film ooit zal gebeuren

Ondanks Bruckheimer's schijnbare bevestiging van het National Treasure 3-project dat nog steeds doorgaat, werd 2 jaar later bijna alle hoop op de film opnieuw geschrapt toen hoofdrolspeelster Diane Kruger de beweringen van Bruckheimer tegensprak. Tijdens een interview met Comicbook.com benadrukte de actrice van Inglorious Basterds hoeveel tijd er was verstreken sinds de bevestiging van de film en hoe dit de casting zou beïnvloeden.

Ze verklaarde: "Ik weet het echt niet. Niemand heeft ooit contact met me opgenomen over de derde, dus ik weet het niet. Ik heb het gevoel dat we op dit moment veel te oud zijn. Ik weet het niet. Ik bedoel, ik zou zeggen: 'Zeg nooit nooit', maar het is even geleden, weet je?"

Aanbevolen: