Zal er een 'Moon Knight' seizoen 2 komen?

Inhoudsopgave:

Zal er een 'Moon Knight' seizoen 2 komen?
Zal er een 'Moon Knight' seizoen 2 komen?
Anonim

The Marvel Cinematic Universe (MCU) heeft eindelijk het hele seizoen van Moon Knight uitgebracht op Disney+. En de nieuwste serie is misschien wel de meest verdraaide inzending van de MCU tot nu toe (hoewel de nieuwste Doctor Strange-film net zo verbijsterend blijkt te zijn). Bij het debuut van de show omarmden fans en critici Oscar Isaacs vertolking van de nieuwste superheld van de MCU, een man die te maken heeft met dissociatieve stoornissen en tegelijkertijd een avatar van de god van de maan (Khonshu) is.

Er is ook veel lof over de uitvoeringen van ondersteunende castleden Ethan Hawke en de relatief nieuwe actrice May Calamawy. Om nog maar te zwijgen, kijkers genoten ook van de unieke soundtrack van de serie.

En vooral met de manier waarop de serie eindigde, hebben fans ook gevraagd naar de mogelijkheid van een tweede seizoen. Voor nu lijkt het er zeker op dat de dingen alle kanten op kunnen gaan.

Marvel heeft onlangs gehint op een mogelijk 'Moon Knight' seizoen 2

Marvel Studios veroorzaakte nogal wat opschudding toen het onlangs tweette om de laatste aflevering van Moon Knight te promoten. In het begin noemde het de aflevering een "seriefinale", wat erop duidde dat de show bedoeld is om alleen als een beperkte serie te draaien.

Tegelijkertijd kwamen er ook berichten naar voren dat de studio zowel Moon Knight als zijn andere hitreeks, Hawkeye, in de beperkte reekscategorieën indient (in tegenstelling hiermee kon het niet hetzelfde doen met Loki na de aankondiging van zijn tweede seizoen in een scène na de aftiteling).

Fans waren echter verrast toen Marvel Studios besloot wijzigingen aan te brengen in de eerste tweet. In plaats van een seriefinale te zijn, verwees de studio naar de zesde aflevering van de show als een seizoensfinale. Het officiële Twitter-account van de show verwees ook als zodanig naar de laatste aflevering.

Er is nog steeds geen bevestiging over een verlenging, hoewel

Marvel Studios stond misschien te popelen om het tweede seizoen van Loki vroeg te plannen, maar als het op Moon Knight aankomt, spelen ze het dicht bij het vest. Sinds de show is afgelopen, lijkt het erop dat de cast of crew nog niet betrokken is geweest bij verdere discussies met Marvel.

"We weten niet of er een volgend seizoen komt", onthulde Mohamed Diab, de Egyptische filmmaker die Marvel speciaal voor het project heeft aangeboord. "Ik tast in het duister, net als de fans." Grant Curtis, die als uitvoerend producent van Moon Knight fungeert, bevestigde ook: "Waar Moon Knight hierna in MCU terechtkomt, weet ik eigenlijk niet."

Tegelijkertijd lijkt Isaac er zelf van overtuigd te zijn dat Moon Knight altijd bedoeld was om een beperkte oplage te hebben. "Weet je, ik denk dat we het benaderden als 'dit is het verhaal'", vertelde de acteur aan RadioTimes.com. 'En laten we alles in dit verhaal op tafel leggen. Er zijn zeker geen officiële plannen om het voort te zetten. Ik denk dat het afhangt van wat het verhaal is.”

De mogelijkheden voor 'Moon Knight' gaan verder dan een tweede seizoen

Het kan even duren voordat Marvel een update geeft over de toekomst van zijn Moon Knight-serie. Desalniettemin hebben degenen die bij de show betrokken waren al enkele ideeën over wat er nu kan gebeuren.

Om te beginnen gelooft Diab dat de show naar het grote scherm kan gaan. "Ik zou graag de kans krijgen om Moon Knight in een film te verfilmen", onthulde de regisseur. "Misschien sluit je je aan bij iemand uit het Marvel-universum, dus het is alsof je samenwerkt met iemand anders of deel uitmaakt van een andere reis."

Voor Diab v alt er meer te ontdekken als het gaat om het karakter van Isaac en de meerdere persoonlijkheden die in hem wonen. "Ik zou graag meer van Jake willen zien, het leven op een bepaald moment door Jake's gezichtspunt willen zien", legde hij uit.“Het beste aan het starten van een nieuw verhaal is dat de dynamiek van Marc en Steven gaat veranderen omdat ze nu in één lichaam leven. Dus het is zo'n interessante wereld.”

Aan de andere kant gelooft Calamawy ook dat na alles wat er met Layla is gebeurd, een spin-off mogelijk is waarin haar personage centraal staat.

“Layla heeft zoveel mysteries over haar dat ik het gevoel heb dat ze het verdient om ze uit te werken. Ik geloof dat ze een goede sterke boodschap heeft en dat het kan blijven inspireren en deuren openen voor anderen”, aldus de actrice. “Dus ik blijf je graag op die manier van dienst zijn.”

Hawke gelooft erin optimistisch te blijven te midden van de onzekerheid. "Het goede nieuws is dat het mogelijk beide is", vertelde de acteur onlangs aan IGN. "Het leeft en ademt op zijn eigen merites, het functioneert als een beperkte serie - en als mensen erdoor betrokken en opgewonden zijn, kan het het oorsprongsverhaal zijn van een groter ding."

Op dit moment is het onduidelijk of Marvel van plan is om Moon Knight terug te halen voor een van zijn toekomstige projecten. De studio heeft ook niet gezinspeeld op mogelijke optredens met Calamawy of Hawke in de MCU. Zoals de serie eindigde, lijkt het erop dat fans het laatste van Isaac en zijn castgenoten nog niet hebben gezien.

Aanbevolen: