Amazon maakt 'A League Of Their Own' opnieuw; Details uitgelegd

Inhoudsopgave:

Amazon maakt 'A League Of Their Own' opnieuw; Details uitgelegd
Amazon maakt 'A League Of Their Own' opnieuw; Details uitgelegd
Anonim

Het lijkt erop dat alles tegenwoordig de reboot-behandeling krijgt. Soms is dat een goede zaak, en soms ook echt niet! Maar Amazon heeft een reboot die uitkomt waar je waarschijnlijk aan wilt meedoen - een opnieuw opgestarte serie van de klassieke film uit 1992 A League of Their Own, die draait om de Rockford Peaches, een team in de All-American Girls Professional Baseball League. De competitie die in het verhaal voorkomt, bestond echt, was actief van 1943 tot 1954 en werd gecreëerd als een manier om honkbal in de publieke belangstelling te houden terwijl de mannen aan het vechten waren in de Tweede Wereldoorlog.

De geliefde filmsterren Geena Davis, Madonna, Rosie O'Donnell en Tom Hanks, naast andere grote namen, en presenteert een fictieve versie van de Rockford Peaches en hun tijd in de AAGPBL. Nu krijgt de klassieke film, die de iconische regel "Er is geen huilen in honkbal!", voortbracht, een make-over, dit keer als een dramaserie op Amazon. De serie, tot leven gebracht door Broad City-maker en ster Abbi Jacobson en regisseur Will Graham (Mozart in the Jungle, Movie 43), is dit jaar opgenomen in Pittsburgh, hoewel er geen releasedatum is vastgesteld. We kunnen je niet vertellen wanneer je dit meesterwerk kunt verwachten, maar we kunnen je wel een paar dingen vertellen. Hier is alles wat we weten over de herstart van A League of Their Own.

6 De serie 'A League Of Their Own' is mede gemaakt door Abbi Jacobson en Will Graham

In een verklaring over de reboot zeiden Abbi Jacobson en Will Graham: "Achtentwintig jaar geleden vertelde Penny Marshall ons een verhaal over vrouwen die professioneel honkbal speelden dat tot dan toe grotendeels over het hoofd werd gezien… Drie jaar geleden, we benaderden Sony met het idee om een nieuwe, nog steeds over het hoofd geziene reeks van die verhalen te vertellen. Met de hulp van een enorm getalenteerd team van medewerkers, een geweldige cast en de toegewijde steun van Amazon aan dit project, voelen we ons meer dan gelukkig en opgewonden om om deze personages tot leven te brengen. Het vergde grit, vuur, authenticiteit, wilde fantasie en een knetterend gevoel voor humor voor deze spelers om hun dromen te verwezenlijken. We hopen het publiek een verhaal te brengen met al die kwaliteiten."

5 Nick Offerman zal de coach van het team spelen

Parks and Recreations-ster Nick Offerman zal verschijnen in de A League of Their Own-reboot als de teammanager van Rockford Peaches, Casey "Dove" Porter. Volgens de Hollywood Reporter was Dove vroeger een superster op de Cubs, maar blies hij al na een paar jaar zijn arm uit. Nu wil hij zichzelf verlossen in het spel als coach van de Rockford Peaches en hen naar de overwinning coachen. Tom Hanks speelde de beroemde coach Jimmy Dugan van de Peaches in de film uit 1992, dus Nick Offerman heeft behoorlijk grote schoenplaatjes om te vullen, maar als een komische kracht op zich, zal hij ongetwijfeld in staat zijn om, erm … te slingeren. (Sorry daarvoor.)

4 Er zijn parallellen tussen 'A League Of Their Own', de film en de serie, maar het is geen remake

Net zoals het personage van Nick Offerman vergelijkbaar zal zijn met dat van Tom Hanks, zal Abbi's personage Carson vergelijkbaar zijn met Dottie, gespeeld door Geena Davis in het origineel. Er zijn andere parallellen, maar de makers zijn duidelijk, de show knikt alleen naar de originele personages en plot, en repliceert ze niet. "Deze vrouwen zijn hun eigen vrouwen. En de personages zullen voor zichzelf spreken. We hopen alleen dat mensen op dezelfde manier verliefd op hen worden", zei Will Graham.

3 Sommige overlevende leden van de League hebben gediend als adviseurs

Overlevende leden van de All-American Girls Professional Baseball League, nu in de 80 en 90, hebben naar verluidt gediend als adviseurs bij de pilot van de show en zullen naar verwachting gedurende de hele serie advieswerk blijven doen. Abbi Jacobson en Will Graham ontmoetten veel leden om hun verhalen te horen over hun dagen in de competitie. Over een opmerkelijke aluin, de 94-jarige Maybelle Blair, die regelmatig op de set was.

Abbi Jacobson zei: "Haar vragen hoe het was om te reizen en in het spel te zijn en hoe de kameraadschap van het team was en of het net als de film was… Het is heel zeldzaam en speciaal om te vragen Ze is in de 90 en het is ongelooflijk dat we haar als zo'n hulpbron hebben voor de periode …"

2 De reboot zal grote problemen aanpakken, zoals racisme

Zwarte spelers mochten niet eens meedoen aan de All-American Girls Professional Baseball League, en hun verhalen zijn opvallend afwezig in de originele film. Met de reboot hopen de makers een onwrikbare blik te werpen op het ongebreidelde racisme van die tijd. Will Graham vertelde The Hollywood Reporter: "Ons doel is om die verhalen authentiek en realistisch te vertellen… Dit is een groot Amerikaans verhaal dat ook heel veel over queer vrouwen en zwarte vrouwen gaat. Het zal spannend zijn voor mensen om een kijkje te nemen in het leven van deze vrouwen."

1 De reboot heeft de zegen van regisseur Penny Marshall

Abbi Jacobson en Will Graham overlegden met regisseur Penny Marshall van de originele film, voordat ze stierf, over hoeveel ze van het verhaal hielden en over hun doelen voor de reboot. Ze was naar verluidt erg opgewonden om te weten dat het verhaal opnieuw werd verteld en was vooral blij dat de lenzen van ras en seksualiteit zouden worden toegepast. Volgens de makers vertelde Penny Marshall hen: "Het verkennen van deze verhalen was levensveranderend voor mij en ik hoop dat het dat ook voor jou is." In de laatste schop in de broek die ze nodig hadden voordat ze het gesprek beëindigde, zei ze: "Nou, ga het doen! Maak het nu al!"

Aanbevolen: