Wat de cast van 'Cougar Town' nu doet

Inhoudsopgave:

Wat de cast van 'Cougar Town' nu doet
Wat de cast van 'Cougar Town' nu doet
Anonim

Herinner je je de show, Cougar Town? Degene die een aantal seizoenen op ABC stond en vervolgens naar TBS sprong? Het had in de loop der jaren een kleine aanhang van trouwe fans die hielpen om het in de lucht te houden. Het ging over een groep vrienden van in de veertig die dol waren op gekke spelletjes en veel wijn dronken. Het is een tijdje geleden sinds de show eindigde, dus fans vragen zich misschien af wat de cast tegenwoordig van plan is. Van Courtney Cox, die speelde in de nieuwste Scream-film, tot Busy Philipps en haar Peacock-serie, Girls5Eva, de cast heeft het behoorlijk druk gehad, zelfs tijdens de aanhoudende pandemie.

Van de vrouw van Bill Lawrence, Christa Miller, tot Bobby Cobb zelf, Brian Van Holt, laten we een diepe duik nemen in wat de cast van Cougar Town tegenwoordig doet. Sommige van hun projecten zullen je misschien verrassen!

7 Wat Brian Van Holt heeft gedaan

Van Holt verliet de show voor het laatste seizoen, maar maakte een paar optredens voordat de show eindigde. Sinds zijn vertrek is de acteur die Bobby Cobb speelde te zien geweest in televisieshows zoals Community, Grandfathered en LA to Vegas. Hij was ook een vaste klant in de kortstondige FOX-televisieserie, Deputy. Wat filmoptredens betreft, speelde hij Frank in de film Butter, evenals de rol van Murph Connors in de film Den of Thieves.

6 Wat Ian Gomez heeft gedaan

Ian Gomez, die de lieve echtgenoot van Christa Miller's personage speelde, kreeg een terugkerende rol in het eerste seizoen van The Morning Show. Hij had ook een terugkerende rol in AppleTV+'s Physical, speelde de rol van Father Gene in de kortstondige CBS-sitcom Living Biblically, en had een terugkerende rol in The CW's Supergirl, als Snapper Carr. Hoewel hij al een tijdje gescheiden is van zijn ex-vrouw Nia Vardalos, verscheen hij in haar film My Big Fat Greek Wedding 2. De acteur heeft ook gastoptredens gedaan in American Housewife en Superstore.

5 Wat Dan Byrd heeft gedaan

Rond de tijd dat Cougar Town eindigde, castte Cougar Town-superfan Shonda Rhimes Dan Byrd in een paar afleveringen van Scandal. Daarna verscheen de getalenteerde jonge acteur in films als Sisters en Weepah Way for Now. Wat televisieoptredens betreft, verscheen Byrd in een aantal afleveringen van The Good Doctor op ABC, evenals Netflix's Unbreakable Kimmy Schmidt en CBS's Young Sheldon. Hij speelde ook in de Amazon Prime-serie Utopia in 2020.

4 Wat Josh Hopkins heeft gedaan

De inwonende hottie van de cul-de-sac crew heeft zichzelf bezig gehouden sinds Cougar Town eindigde. Meest recent speelde hij in de kortstondige ABC-dramaserie van Bill Lawrence, Whiskey Cavalier. Hij was ook een vaste klant in het eerste seizoen van ABC's Quantico en verscheen in vier afleveringen van de HBO-serie True Detective. Wat films betreft, speelde Hopkins de rol van Jack VanZandt in Crown Vic uit 2019, portretteerde Roy Pepper in Mail Order Monster, had hij een rol in Only the Brave en een rol in de film Car Dogs uit 2016.

3 Wat Christa Miller heeft gedaan

Miller, die getrouwd is met Cougar Town co-creator, Bill Lawrence, verscheen voor het laatst in vijf afleveringen van Head of the Class op HBO Max. Ze verscheen ook in een aflevering van de show van haar man, Whiskey Cavalier, naast haar voormalige Cougar Town co-ster, Josh Hopkins. Ze maakte ook optredens in drie afleveringen van Lawrence's NBC comedy-serie, Undateable. Wat films betreft, speelde Miller de rol van Maggie Harris in een film genaamd Breaking In in 2018 en de rol van Kate in de film Hot Air in 2016.

2 Waarmee Philipps bezig was

Philipps heeft het super druk gehad sinds Cougar Town eindigde. Ze speelt momenteel in Peacock's originele comedyserie, Girls5Eva, en is ook co-host van haar eigen podcast, genaamd Busy Philipps Is Doing Her Best, die elke woensdag uitkomt. Sinds haar tijd bij de cul-de-sac-crew heeft Philipps ook een memoires uitgebracht genaamd This Will Only Hurt A Little. Ze had ook haar eigen late-night talkshow op E! die helaas niet langer dan één seizoen duurde. Ze verscheen ook in een aflevering van de televisieserie Search Party in 2021, een aflevering van Astronomy Club in 2019 en in twee afleveringen van Unbreakable Kimmy Schmidt in 2018 en 2019. Ze had ook een rol in de film die haar man schreef, I Feel Pretty, met in de hoofdrol Amy Schumer in 2018. Ze verscheen ook in een aflevering van New Girl en had een terugkerende rol bij HBO's Vice Principals.

1 Wat Courtney Cox heeft gedaan

Cox's meest recente project is de nieuwe Scream-film. Ze maakte ook een verschijning op HBO Max's Friends reünie special. Haar werk na Cougar Town houdt daar echter niet op. Cox is in de loop der jaren verschenen in afleveringen van Modern Family waar ze zichzelf speelde, evenals Shameless and Drunk History. In de filmwereld speelde Cox in 2016 de rol van Beth in Mothers and Daughters.

Aanbevolen: