Money Heist': de eerste & laatste regels van elk personage

Inhoudsopgave:

Money Heist': de eerste & laatste regels van elk personage
Money Heist': de eerste & laatste regels van elk personage
Anonim

Money Heist is officieel ten einde en fans zijn nog steeds aan het bijkomen van de laatste afleveringen. Met zoveel wendingen is het moeilijk te verteren wat er werkelijk is gebeurd in de Bank van Spanje. De professor pleegde een bijna perfecte overval in de Koninklijke Munt van Spanje, maar onderweg gingen enkele soldaten verloren. Om Rio te redden, moest de bende 90 ton goud stelen. Het plan mislukte bijna toen de lang verloren gewaande zoon van Berlijn, Rafael, de overvallers beroofde.

Gelukkig heeft de professor altijd een back-upplan voor het back-upplan. Uiteindelijk verliep alles vlekkeloos en na onderhandelingen met kolonel Tamayo maakte de bende hun eigen dood in scène en ontsnapte vrij … met het goud. La casa de pausal eindigt met iedereen die deze overwinning viert en de mensen herdenkt die onderweg tragisch zijn omgekomen. Hier is een gedenkwaardige lijst van ieders eerste en laatste regel uit de serie.

8 Jaime Lorente: Denver

Dus Lord 17 en Lady 23?

Als grapje, als de professor vraagt of ze naar elkaar moeten verwijzen in getallen, planeten of stadsnamen… kiest Denver getallen. Hij vraagt of ze aangesproken kunnen worden als heren en dames en meteen weet de kijker dat zijn personage de clown van de groep is.

Ik heb trouwens geen woord gezegd

In de laatste aflevering verleidde kolonel Tamayo Denver met een aanbod om hem, zijn vrouw en hun kind te redden als hij de bende verraadde. In het heetst van de strijd leek het erop dat Denver zou toegeven, maar zijn hart was groter dan zijn ego. Denver was de enige die in politiehechtenis werd genomen en maakte geen deel uit van de valse doodstruc. Toen hij zich met hen herenigde, zorgde hij ervoor dat ze wisten dat hij nooit zou verraden.

7 Esther Acebo: Stockholm

Adem alsjeblieft

Stockholm is het enige personage dat zowel een gijzelaar als een overvaller speelt, wat indrukwekkend is voor haar cv. In seizoen één had Monica Gaztambide een affaire met een getrouwde man die uiteindelijk de vader werd van haar ongeboren kind. Haar eerste zin was een reactie op het feit dat hij haar vertelde dat ze hem de adem benemen. Gelukkig duurde die relatie niet lang en zou ze al snel in de armen van Denver vallen.

En het is onomkeerbaar

Haar laatste regel van de show was een verwijzing naar Denver die werd gearresteerd en in hechtenis werd genomen. Op dat moment geloofde ze dat de daad onomkeerbaar was, maar gelukkig had de professor andere plannen.

6 Miguel Herrán: Rio

Dus planeten?

Rio's eerste regel van de show komt van de scène wanneer de hele crew hun aliassen probeert te achterhalen. De professor vroeg of ze wilden kiezen uit getallen, planeten of plaatsnamen. Zoals we allemaal weten, gingen ze uiteindelijk voor de iconische stadsnamen. Stel je voor dat ze uiteindelijk planeten zouden kiezen! Venus, Mars, Saturnus voelen gewoon niet zo goed als Rio, Denver en Tokyo.

Dank je

Miguel Herrán's laatste regel komt uit het hart als hij de professor in de ogen kijkt en hem bedankt dat hij voor hem is teruggekomen. Rio werd gevangengenomen en gemarteld in seizoen drie en was de katalysator voor een tweede overval. Tijdens de poging om hem te redden, stierf de liefde van zijn leven Tokyo in de Bank of Spain. Dat "dankjewel", kwam uit een plaats van dankbaarheid dat de professor hem van de Spaanse politie heeft gered.

5 Pedro Alonso: Berlijn

Ik verzeker je dat een psychopaat met een geweer enger is dan een skelet

Berlijn verzekerde de groep in seizoen één dat hun maskers en geweren de gijzelaars prima zouden afschrikken. Een psychopaat met een pistool is enger dan je denkt.

Ik bracht mijn leven door als een beetje een gat, maar vandaag denk ik dat ik het gevoel heb om met waardigheid te sterven

Tijdens de finale van seizoen twee offerde Berlin zichzelf op voor de bende en stierf hij met heel veel waardigheid. Berlin had een doorlopende rol in de show met een reeks flashbacks met hem en zijn broer, de professor.

4 Alba Flores: Nairobi

Weet je wat je daar had moeten doen?

Nairobi's eerste regel kwam iets later dan de rest omdat de overval al was begonnen. Nadat Tokyo een roekeloze zet had gedaan, zette Nairobi haar vriend op zijn plaats omdat ze zich niet aan het plan van de professor hield.

Ik weet het niet

Nairobi's dood was een van de meest schokkende scènes in de hele show. Haar personage stierf in seizoen vier nadat de woeste Gandía haar in het hoofd had geschoten. Denver vroeg haar vlak daarvoor waar haar folteraar was en ze antwoordde: "Ik weet het niet." Haar dood was zo'n barbaars einde voor zo'n geliefd personage.

3 Itziar Ituño: Lissabon

Paula, je hebt hier een perfecte bloem nodig

Deze inspecteur die overvaller werd, leerde dat liefde het antwoord op alles was. Voordat ze een leven met veel misdaad begon, was ze gewoon een moeder. Raquel Murillo's eerste regel is met haar dochter Paula terwijl ze haar helpt met haar huiswerk.

Sergio

Dingen voor Raquel werden een stuk ingewikkelder dan huiswerk toen ze verliefd werd op de professor. Ze levert haar laatste regel tijdens een van de meest intense scènes van de show. De hele bende staat onder schot terwijl de kolonel aftelt, ze roept "Sergio" uit angst voor het leven van hun vriend.

2 Úrsula Corberó: Tokio

Mijn naam is Tokio

Aangezien Tokyo de hele show heeft verteld, is het logisch dat ze zichzelf aan het publiek voorstelt. De fans luisteren naar het verhaal over hoe ze de professor ontmoette en haar liefde voor roven.

Zodat niemand in de bende ooit nog een bank zou moeten beroven

Als verteller leefde Tokyo's stem voorbij de granaten die aan haar lichaam waren vastgebonden en die ontploften. Terwijl de bende met een helikopter de vrijheid ingaat, zijn ze nu ook de rijkste mensen op aarde. De professor zorgde ervoor dat ze veilig waren en dat ze nooit meer een bank hoefden te beroven.

1 Álvaro Morte: De professor

Pardon, heb je even?

Toen de professor zijn eerste lid, Tokyo, ging rekruteren, stopte hij naast haar terwijl ze voor de lol van de politie was. Ze wist op dat moment niet dat de professor haar beschermengel zou worden.

En het goud?

De laatste woorden van de professor gingen over de 90 ton goud die was gestolen van de Bank van Spanje. Hij vraagt Alicia Sierra waar het goud is en zij antwoordt, in Portugal, "een kleine schatkamer".

Aanbevolen: