‘Money Heist’-fans blij dat dit late personage terug is in nieuwe trailer

Inhoudsopgave:

‘Money Heist’-fans blij dat dit late personage terug is in nieuwe trailer
‘Money Heist’-fans blij dat dit late personage terug is in nieuwe trailer
Anonim

Spoilers for Money Heist vooruit. De trailer voor Netflix hitserie Money Heist seizoen vijf, deel twee is uitgebracht, waarmee een explosieve finale wordt geplaagd voorafgaand aan de resterende vijf afleveringen.

In het tweede deel van de Spaanse actieserie worstelt de bende onder leiding van de professor (Álvaro Morte) nog steeds met de dood van een geliefde kameraad en misschien wel een van de populairste personages van de show: Tokyo, gespeeld door Úrsula Corberó.

'Money Heist' brengt trailer uit voor seizoen vijf, deel twee

In de slotscènes van het vorige deel, dat in september van dit jaar werd uitgebracht, werd Tokyo, een van de belangrijkste leden van de groep vanaf de eerste dag en de verteller van de serie, gedood bij een militaire aanval. Haar dood liet haar vrienden in wanhoop achter, vooral de professor en haar minnaar Rio (Miguel Herrán).

In de nieuwe trailer van het Spaanse misdaaddrama voelen de personages enorme pijn door het verlies van Tokyo, die in de clip te zien is. Desalniettemin lijkt het erop dat de professor nog een paar trucjes onder zijn mouw heeft verborgen.

Zal Tokyo de serie nog steeds vertellen als deze ten einde loopt? Fans staan op het hek. Aangezien de trailer meer flashback-scènes voor het personage heeft geplaagd, zal het overleden personage misschien nog steeds een cruciaal onderdeel zijn van het drama van voorbij het graf.

Zullen fans kijken na de dood van Tokio?

Veel kijkers weten echter niet eens zeker of ze de show gaan bekijken nu Tokyo en vele anderen er niet meer zijn. (We zijn er zeker van dat ze dat uiteindelijk zullen doen.)

"net klaar met S5 van Money Heist en ze hebben me voor de gek gehouden, waarom hebben ze mijn meisje Tokyo vermoord?????" een fan twitterde over het eerste deel van dit laatste seizoen.

"Ik heb eindelijk de geldroof afgerond en… WAAROM zouden ze Tokyo zo doen? Ik kijk hier niet meer naar, bro," was een andere opmerking.

"Tokyo is de enige persoon die het plan van de professor kan veranderen", zei een persoon.

"We willen Nairobi en Tokyo terug in Moneyheist", zei een andere fan.

"Dus deze mensen willen echt dat we Money Heist kijken zonder Tokyo. Ok oh," was een andere opmerking.

"Ik weet niet hoe het zal eindigen met Tokio, Nairobi, Berlijn. Al mijn favorieten zijn weg. De rest kan me niet schelen, behalve de professor. Maar ik denk dat iedereen een voor een zal sterven?" was nog een opmerking.

Money Heist keert terug op 3 december

Aanbevolen: