Henry Cavill's vriendin ging van verwende tiener naar bedrijfsleider

Inhoudsopgave:

Henry Cavill's vriendin ging van verwende tiener naar bedrijfsleider
Henry Cavill's vriendin ging van verwende tiener naar bedrijfsleider
Anonim

In de afgelopen decennia hebben superheldenfilms de boventoon gevoerd in Hollywood, grotendeels dankzij al het succes dat het Marvel Cinematic Universe heeft genoten. Om die reden lijkt het vaak alsof mensen het DC Extended Universe hebben afgeschreven als niets meer dan de belangrijkste concurrent van Marvel die probeert hun succes te recreëren. Hoewel er enige waarheid in die overtuiging zit, aangezien elke filmstudio zijn eigen MCU wil, negeert dat het feit dat de MCU in de voetsporen is getreden van verschillende eerdere DC-films. Superheldenfilms zouden bijvoorbeeld vandaag de dag waarschijnlijk niet bestaan als er geen eerdere films en shows waren gebaseerd op DC-personages zoals Batman en Superman.

Gezien het feit dat Superman zo belangrijk is voor de filmgeschiedenis, moet het vanzelfsprekend zijn dat het een groot probleem is wanneer een nieuwe acteur wordt gecast als de legendarische superheld. Bijvoorbeeld, sinds Henry Cavill werd ingehuurd om Man of Steel te headlinen, is hij een van de meest gevraagde acteurs in Hollywood. Natuurlijk, gezien Cavill's supersterstatus, is het logisch dat veel mensen erg geïnteresseerd zijn geraakt in elk aspect van zijn leven. Het meest opvallende is dat veel Cavill-fans gefascineerd zijn door zijn vriendin, haar controverses en haar geweldige levensverhaal.

Henry Cavill's vriendin Natalie Viscuso's controversiële verleden

Hoewel iedereen die met een grote ster uitgaat, bereid moet zijn om de media elk aspect van hun leven te laten onderzoeken, hebben veel van die mensen niet echt een opmerkelijk verleden. Als gevolg hiervan, toen Superman-acteur Henry Cavill begon te daten met een vrouw genaamd Natalie Viscuso, gingen veel mensen ervan uit dat haar achtergrond hen niet veel roddels zou opleveren. Het blijkt echter dat Viscuso een "reality" tv-verleden heeft dat voor de meeste mensen vrij gemakkelijk te beoordelen is. Viscuso was tenslotte te zien in een aflevering van My Super Sweet 16, een show die bekend staat om zijn focus op verwende tieners, die in 2005 werd uitgezonden.

Volgens Elle heeft Natalie Viscuso's aflevering van My Super Sweet 16 een behoorlijk verbazingwekkende beschrijving. “Op 15-jarige leeftijd woont Natalie nu in een huis van $ 5 miljoen en rijdt ze door de stad in de Bentleys en Ferraris van haar vader. Wat wil ze nog meer? Wat dacht je ervan om het populairste meisje op school te zijn?” Als die beschrijving niet genoeg bewijs was dat Viscuso een verwende tiener was, dan maakt Natalie's opmerking over het genieten van de rijkdom van haar familie die ze uitte tijdens haar My Super Sweet 16-aflevering heel duidelijk. "Geld is echt geen object voor mij, ik ben echt verwend … soms voel ik me daar schuldig over, maar ik verdien alles wat ik heb, want ik ben altijd gewoon het aardige meisje geweest, nooit het rijke meisje."

Natuurlijk zal de hoofdrol in een show over verwend worden als jongere waarschijnlijk iedereen controversieel maken als ze later in de schijnwerpers komen te staan. Helaas is dat echter niet de enige reden waarom Natalie Viscuso een terugslag heeft gekregen sinds ze met Henry Cavill begon te daten. De reden daarvoor is dat iemand een foto van Viscuso schijnbaar in blackface vanaf de nek naar beneden heeft gehaald. Nadat dat beeld aan het licht kwam, sprak Viscuso met The Daily Mail en bood een verklaring en verontschuldiging aan.

“Ten eerste wil ik zeggen dat het me spijt als deze afbeelding die opduikt een aanstoot heeft veroorzaakt. Het is een foto uit 2008 voor een tv-show in Namibië. De stam waar ik bij woonde, schilderde mijn huid als onderdeel van een inwijdingsceremonie en een acceptatie in hun cultuur. Nooit in een miljoen jaar had ik gedacht dat dit beledigend zou zijn, sterker nog, ik voelde me vereerd dat ze me zouden inwijden. Echter, met de lessen die we allemaal leren in het huidige klimaat, is het belangrijk dat ik erken dat dit potentieel kwetsend is. Mijn diepste en meest oprechte excuses.”

De indrukwekkende prestaties van Natalie Viscuso

Sinds Natalie Viscuso in de openbaarheid is gekomen, is bijna alle berichtgeving over haar relatie met Henry Cavill gericht op haar controversiële verleden. Hoewel dat een zekere mate van zin heeft, aangezien Viscuso een verleden heeft dat de krantenkoppen ha alt, is dat ook jammer, aangezien haar leven een fascinerende richting is ingeslagen. Per slot van rekening is Viscuso volgens haar LinkedIn-pagina de vice-president van televisie en digitale studio's bij Legendary Entertainment geworden.

Voor iedereen die niet bekend is met Legendary Entertainment: het is een productiebedrijf dat aan verschillende opmerkelijke films heeft gewerkt. Legendary Entertainment produceerde bijvoorbeeld films als The Dark Knight, Inception, Man of Steel, Jurassic World, Straight Outta Compton, Dune en alle recente Engelse Godzilla-films met een groot budget.

Naast de carrièreprestaties van Natalie Viscuso, lijkt het alsof zij en Henry Cavill een liefdevolle relatie hebben op basis van hun posts op sociale media. Viscuso en Cavill hebben tenslotte allebei afbeeldingen geüpload waarop te zien is dat het paar privétijd samen doorbrengt op sociale media. Bovendien, toen Cavill alle haat opmerkte die tegen Viscuso was gericht, ging hij naar Instagram om zijn vriendin en privéleven te verdedigen.

Aanbevolen: